Antroji Mėnulio diena: horoskopas

Antroji Mėnulio diena- viskas ką jums verta žinoti apie šią dieną 2 Mėnulio diena- Banginis

  • Mėnulio dienos simbolis–  Banginis, Žuvis, Gausybės ragas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Antrąją Mėnulio dieną reikėtų pradėti vykdyti tai, ką jau esate suplanavę daryti pirmąją dieną. Tai pirmojo žingsnio diena, kai abejoti savo veiksmais nereikėtų. Jeigu nutarėte ką nors daryti- tą ir darykite. Šiandien turėsite jėgų atlikti viskam. Tačiau neabejokite savo veiksmų teisingumu. Jeigu jau veikiate- veikite, kitaip nesiseks. Įsivaizduokite, kad jūs esate žuvis, plaukianti pasroviui. Viskas ką jums reikia šiandien padaryti,- tai patekti į tolyn nešančio vandens srovę, ir viskas visą mėnesį seksis palankiai. Tai ką padarysite šiandien,- turės įtakos visam ateinančiam mėnesiui. Šiandien  jūsų kūnas bus nusiteikęs gauti, imti, vartoti. Tai nėra blogai. Tiesiog paverskite šį procesą kūryba. Būkite dosnūs, atidūs, darykite tai ką norite daryti- ir sėkmė jus lydės visą mėnesi. Svarbiausia- nepasiduoti abejonėms

Ką reikėtų daryti Banginio  dieną?

  • Ši diena kitaip dar vadinama”pirmojo žingsnio diena”. Pirmąjį žingsnį visada reikia žengti tvirtai, ir žinant ką jūs darysite ir kaip jūs tą darysite. Viskas kas jums šiandien siunčiama- bus reikalinga ir naudinga viso ateinančio mėnesio metu. Taigi, galite drąsiai pradėti naują darbą. Puikus metas skolinti, aukoti, atsikratyti senų ir nereikalingų dalykų. Šiandien metas tinkamas bet kokiai naujų darbų  pradžiai.Taigi, galite drąsiai keltis į naujus namus, vykti į kelionę, pradėti studijuoti, ypač pradėti mokslo metus. Tai pats geriausias metas padaryti ką nors savo labui, save padrąsinti ir pradėti veikti būtent savo labui. Viskas, ką jūs šiandien padarysite, taps garantija, jog jūsų planai tikrai išsipildytų.  Antroje dienos pusėje pats tinkamiausias  metas naudingos informacijos paieškoms. Gerai domėtis viskuo, kas yra susiję viskuo, kas susiję su jūsų planais ir tikslais. Pavyzdžiui, norite pradėti sportuoti-  išsiaiškinkite, kur vyksta jus dominančios treniruotės ir jur jos yra pigiausios. Susidarykite veiksmų planą ir apgalvokite, kaip jūs galėtumėte tai pasiekti lengviausiu būdu. Kuo daugiau rūpinsitės savo reikalais, tuo geriau juos įvykdysite.
  • Gerai pradėti laikytis dietos, pagaliau pradėti mankštintis.
  • Puikus metas atsikratyti nereikalingų žmonių,- jūs patys pajusite kurie žmonės jums trukdo gyventi.
  • Šiandien jūsų nuojauta bus tokia stipri, jog sugebėsite patys suprasti kas jums tinka, o kas ne.
  • Gera diena prašantiems finansinės pagalbos, finansų paieškai. Tinkamas metas pasirašinėti sutartis, pasiimti pinigus iš bankų. Tai metas, kai galima atlikinėti veiksmus, kurie taps pagrindu tolesnei jūsų veiklai.
  • Gerai priimti naujus darbuotojus, pradėti darbą ar užimti naujas pareigas.
  • Šiandien taip pat būtina išlikti dosniems. Kuo daugiau duosite šiandien, – tuo daugiau jums bus sugrąžinta. Jeigu galite- padėkite vargstantiems, skatinkite kūrybą ir meną.
  • Ši diena tinkama tuoktuvėms ir sužadėtuvėms. Šiandien sudaryta santuoka bus stipri. Jaunieji  sutars puikiai ir nebijos kartu spręsti jiems iškylančių problemų. Šiandien ypač palanku tuoktis jeigu jaunieji mėgsta sportuoti, keliauti ir yra aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojai. Tokia santuoka bus ne tik stipri, bet ir kupina nuotykių bei malonių netikėtumų.
  • Tinkamas metas rūpintis burnos higiena, gydyti dantis.
  • Gera diena dvasinėms praktikoms, meditacijai.  Puikus metas užsiiminėti jogos ir jėgos pratimais. Tačiau persitengti nereikėtų,- kad nepertemptumėte raumenų. Atsiminkite, ši diena nulemia visą jūsų ateinančio mėnesio gyvenimo kokybę.

Ko nedaryti antrąją  Mėnulio dieną?

  • Netinkamas metas laidotuvėms.
  • Nereikėtų dirbti naktinėje pamainoje ar naktį palikti namus. Šiandien metas, kai naktį būtina praleisti miegant savo lovoje.
  • Venkite konfliktų, nesiaiškinkite santykių. Geriau nusileiskite ir būkite dosnesni.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Antrąją Mėnulio parą palanku nešioti papuošalus su žadeitais, chalcedonais, agatais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja antrąją Mėnulio  parą?

2  Mėnulio parą jautriausi yra burna ir dantys.

Sveikata

  • Šios dienos ligos dažniausiai yra nepavojingos. Susirgus liga dažniausiai praeina be didesnių pasekmių. Gali paūmėti dantenų uždegimai, suskausti dantį, paūmėti virškinamojo trakto susirgimai. Gali pablogėti lėtiniai susirgimai- depresija, distonija,  egzema.
  • Šiandien tinkamas metas pradėti grūdinimosi ir sveikatinimo procedūrų ciklą. Puiki diena masažo procedūros. Galima kaitintis garinėje vonioje. Tinkamas metas  odos jauninimo procedūroms. Drąsiai bandykite naujus kremus, maitinamąsias kaukes.Nereikėtų atlikinėti odos šlifavimo operacijų, pilingų. Oda šiandien bus linkusi sugerti viską, kas ant jos tepama.

Kaip valgyti antrąją Mėnulio dieną?

Šiandien galite jaustis alkani visą dieną. Tačiau bet kuo užkandžiauti visgi nereikėtų. Tai metas, kai jūsų kūnas pats atsirenka jam tinkamus ir būtinus maisto produktus. Jeigu mintyse perkratysite visus jūsų mėgiamus maisto produktus ir pajusite, kad nuo kažkurio jus pykina- drąsiai galite nustoti jį vartoti.Jeigu priešingai, pajutote, kad kažko ypatingai norite, – vadinasi būtent šis maistas yra jums naudingas.

Šiandien galite kelti vaišes. Tačiau tinkama diena ir dietai. Ypač gerai valgyti daug ląstelienos turintį maistą.

Kaip  antrąją Mėnulio dieną pildosi sapnai?

Šiandien susapnuotas sapnas gali jus išgąsdinti, tačiau jo bijoti nereikėtų. Šios dienos sapnai paprastai yra nesvarbūs ir nesipildo. Tačiau jeigu šiandien sapnuojate, jog negalite įveikti kažkokios kliūties, vadinasi būtent šią kliūtį jums ir pasiseks įveikti.

Koks yra antrąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Antrąją  Mėnulio dieną gimę vaikai paprastai užauga be didesnių ligų. Jie retai būna nutukę, ir dažniausiai neturi didelių sveikatos sutrikimų. Jie mąsto praktiškai ir paprastai. Myli artimuosius ir mėgsta materialinius dalykus. Jie gali tapti puikiais šeimos ramsčiais, nes moka vertinti ir supranta turto vertę. Jeigu jie pernelyg pasiduoda blogiems įpročiams- tampa godūs, grobikiški ir šykštūs.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *