Meilės skaičiuoklė

 

Meilės skaičiuoklė: rezultatai ir jų vertinimas Meiles skaiciuokle

Ši meilės skaičiuoklė sudaryta remiantis dviejų vardų derinimo principais. Jeigu rezultatas nėra toks, kokio tikėjotės jūs- pernelyg nenusiminkite. Tai viso labo tik žaidimas.

Jūsų suderinamumas yra 0 – 20%

Deja, turime nuliūdinti. Ugnis ir ledas negali gyventi kartu. Tikimybė, jog jūsų jausmai  įsiplieks meilės ugnimi  nėra labai didelė. Ko gero esate panašūs į Romeo ir Džiuljetą, kurie bandė suderinti tai, ko suderinti neįmanoma. Netampykite likimo už ausų ir nesikankinkite. Jūsų jausmai gali išaugti į ilgalaikę draugystę, tačiau aistros  juose tikrai nebus.

Jūsų suderinamumas yra 21 – 40%

Jūs vaikštote riba tarp meilės ir draugystės. Jūsų jausmai suliepsnos tik tuomet, kai abu to tikrai panorėsite. Jeigu to nori tik vienas iš jūsų- geriau nesikankinkite. Ko gero dar nesutikote to žmogaus, su kuriuo norėtumėte sulaukti garbaus amžiaus. Jeigu nusprendėte auginti šį jausmą, – žinokite, jog tai padaryti bus tikrai sunku dėl nenumatytų kliūčių ir išbandymų.

Jūsų suderinamumas yra 41 – 60%

Panašu, jog  jūsų draugystei lemta išaugti į nuostabų jausmą. Likimas jums tikrai nesipriešina. Jūsų jausmams gali būti lemta augti, tačiau skubėti nereikėtų. Leiskite laikui dirbti savo darbą, kad galėtumėte įsitikinti, jog šis žmogus tikrai skirtas jums. Atminkite, jog pernelyg didelis uolumas gali užgesinti įsižiebiančio jausmo kibirkštelę, todėl džiaukitės jausmais, tačiau pernelyg jų nekurstykite.

Jūsų suderinamumas yra 61 – 80%

Sveikiname. Esate iš tų, kurie priverčia nužvelgti jus su pavydu. Jūs visuomet drauge ir dalijatės paskutiniuoju duonos kąsniu. Sunku pasakyti, kodėl taip yra, tačiau vienas be kito jūs tikrai neišgyvensite nei dienos. Jūsų meilė teka tarsi gili upė, kuri tikrai išsilies į gilų jausmų vandenyną.

Jūsų suderinamumas yra 81 – 100%

Tokią porą kaip jūs tikrai sunku sutikti. Esate giminingos sielos, kurioms buvo lemta susitikti nuo pat gimimo. Jūs sutverti vienas kitam tarsi du vieno paukščio sparnai. Saugokite savo jausmus ir ginkite juos nuo bereikalingų žvilgsnių. Esate stiprūs tik būdami kartu, todėl puoselėkite savo meilę vienas kitam be jokių abejonių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *