Kaip suderinti šukuoseną ir aprangą

Kaip suderinti šukuoseną ir aprangą?

Megztukas prailgintu kaklu puikiai tinka ilgakaklėms ir aukštaūgėms. Šiuo atveju jūsų jaunystę ir kaklo grakštumą pabrėš lengvai susuktas kuodelis. Šiuo metu kuodelis yra ypač madingas, jeigu jis nėra aukštai. Ir kuo jis bus didesnis , tuo labiau jūs panėšėsite į visų dievinamas balerinas.

Kaip susukti tokį kuodelį? Dove konsultantas M. Tounsendas siūlo suimti savo plaukus į arklio uodegą ir juos lengvai supinti. Šią kasą lengvai sutepkite plaukų putomis ir po to ją laisvai apvyniokite aplink elastinį žiedą.  Toks kuodelis neatrodo tvarkingai, tačiau suteikia tankių plaukų įvaizdį ir yra ypač madingas šiuo metu.

Jeigu jūsų iškirptė laivelio formos, neapsiriksite   suimdamos plaukus į arklio uodegą. Kuo ilgesnė ir lygesnė arklio uodega, tuo grakščiau atrodys jūsų kaklas ir raktikauliai. Šiuo metu arklio  mėgstama puoštis arklio uodega  kuri yra labai lygi, ilga ir labai tvarkinga.

Kaip pasidaryti tokią arklio uodegą?

Suimkite savo plaukus ties plaukų linijos riba ir išlyginkite juos plaukų tiesinimo žnyplėmis. Nepamirškite jų sudrėkinti drėkinančiuoju aliejumi išilgai viso plauko.

Jeigu jūsų megztinis apvaliai priglunda prie kaklo, neapsiriksite susipindama kasą. Šiuo metu ypač madinga į žuvies uodegą lengvai supinta puri kasa.

Jeigu norite atrodyti ypač patraukliai, nebijokite savo plaukų suimti į galvos šone esantį mazgą. Tokia šukuosena atrodys ypač prabangiai, jeigu jūsų apykaklė bus V formos.

Jeigu jūsų kaklas yra trumpas ir stambus– venkite pečius apnuoginančių drabužių, bei apvaliai prie kaklo priglundančių drabužių.  Jums taip pat netiks stačios ir uždaros apykaklės.  Tačiau jums turėtų tikti aštrios V formos iškirptės.  Jūsų kaklą optiškai prailginis šiek tiek prasegta atverčiama apykaklė. Kad kaklas atrodytų ilgesnis, jums reikėtų dėvėti ilgesnius kabančius kaklo papuošalus. Idealiai tokie papuošalai krisdami turėtų sudaryti V formą. Jeigu jūs didžiuojatės didele krūtine, jūsų papuošalo ilgis neturėtų nusileisti žemiau krūtinės linijos.

Storą kaklą padės užmaskuoti trumpai kirpti plaukai. Šiuo metu yapč madinga iškelti plaukus ties pakaušiu, kas taip pat turėtų optiškai prailginti jūsų kaklą. Stambaus kaklo tikrai nereikėtų dengti ilgais palaidais plaukais – taip jūs atrodysite stambesnė.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *