Kad kojos atrodytų ilgesnės

Norite jog jūsų kojos atrodytų ilgesnės? Kapsulė- Lieknos kojos

Ar kada nors susimąstėte kaip nedidelio ūgio žvaigždės sugeba atrodyti kaip ilgakojės gazelės? Žinoma, dieta  ir sporto salės daro stebuklus. Tačiau kiekviena žvaigždė turi ir mažyčių gudrybių. Viena iš tokių paprastų ir ne kiekvienai moteriai žinomų smulkmenų yra batelių spalva.

Jeigu jūs norite, jog jūsų kojos atrodytų ilgesnės ir grakštesnės,- nepagailėkite pinigų geriems bateliams. Bateliai turi būti stebuklingos spalvos, kuri vadinasi“nude“. Taip taip. Kūno spalvos bateliai, ypač jeigu jie atitinka jūsų odos atspalvį, sudaro įspūdį, jog jūsų kojytė yra mažesnė, o pačios kojos atrodo ilgesnės ir grakštesnės.

Netgi jei jūsų bateliai bus patogios balerinos formos,- jie vis tiek pasitarnaus tam pačiam tikslui. Plokšti bekulniai bateliai gali prailginti jūsų kojytę, jeigu juose bus iškirpta vidurinioji dalis ir jie neturės jokio užsegimo.

Išimtis – bateliai su dirželiais aplink čiurną. Jie yra ypatingai gražūs ir grakština laibas čiurnas, tačiau jeigu jūsų čiurna yra storoka, jūsų kojytė deja atrodys trumpesnė.

Jeigu norite atrodyti ir aukštesne- rinkitės kūno spalvos batelius ant platformos. Jie labai prailgina kojos liniją ir suteiks jums žymiai daugiau grakštumo nei paprasti laiveliai.

Dar daugiau smulkmenų, kurios „prideda“ ūgio:

  • Vertikalūs suknelės ar sijono dryžiukai suteikia aukščio iliuziją. Todėl jeigu norite atrodyti kaip aukštaūgė manekenė, rinkitės išilgai dryžuotą medžiagą. Na, o jeigu išilgai jūsų švarko ar kelnių siūlės eis plonytė skirtingos spalvos juostelė, jūs atrodysite ne tik aukštesnė, bet ir lieknesnė.
  • Ar žinojote, jog A formos sijonukas yra vienas iš labiausiai liekninančių siluetų. Tačiau neužmirškite, jog toks sijonukas neturėtų būti pernelyg trumpas ir baigtis ties kelių linija arba būti tik šiek tiek virš jos.
  • Leiskite jūsų odai ateiti į pagalbą. Visos manekenės žino, jog blizganti blauzdos oda atkreipia dėmesį į priekinę blauzdos dalį, todėl storokos blauzdos atrodo grakštesnės ir ilgesnės. Taigi, jeigu nutarsite pasinaudoti savaiminio įdegio losjonu ir sutepsite juo odą, atrodysite ne tik pasiilsėjusi bet ir būsite šiek tiek grakštesnė. Tą patį efektą galite pasiekti dėvėdamos šiek tiek blizgančias kojines.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *