Skaičius 66

66– jeigu jūs atkreipiate dėmesį į šį skaičių, – esate raginamas patikėti, jog jūsų Angelas tikrai padės jums rūpintis savo namais, šeima, socialiniu ar asmeniniu gyvenimu. Šiuo metu jūs privalote aktyviai siekti savo tikslų, nes tik aktyvus darbas padės pasiekti tai ko trokštate. Gali būti, jog jūsų dėmesys turėtų būti kreipiamas bendram tikslui, visuomenės reikalams arba esate raginamas imtis atsakomybės už namiškius, šeimą, ar savo bendruomenę.

66 yra skaičius, kuris kalba apie nesavanaudišką meilę, gydančius jausmus ir Dieviškąją išmintį.Tam, kad galėtumėte judėti priekin, privalote pats būti nesavanaudiškas. Jūsų taip pat prašoma siekti fizinės, materialinės ir dvasinės darnos. Pagalvokite, kurioje gyvenimo srityje šiuo metu nesiseka ir pasistenkite išlyginti šią spragą. 66 primena, jog gyvenimas susideda ne tik iį materialių dalykų ir finansų. Jūsų materialiniai reikalai tikrai pagerės, jeigu nors šiek tiek nuo jų atsitrauksite ir pažvelgsite į problemą šiek tiek atlaidžiau. Ne visus darbus galite nudirbti vienumoje, todėl neatsisakykite artimųjų pagalbos, ir nebijokite padėti pats.

Skaičius 66  taip pat gali priminti, jog gyvenate ne vienas dykumoje, todėl nereikėtų atsiskirti ir užsidaryti vienumoje. Gali būti, jog kaip tik šiuo metu jūsų pagalba yra šalia, – jums tereikia būti pakankamai atviram, kad ją suvoktumėte ir priimtumėte.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *