Skaičius 6

6- skatina mus rūpintis , gražinti ir globoti. Šis skaičius primena, jog turime skirti šiek tiek dėmesio savo namams, artimiesiems, visuomenei ir konkrečiai apčiuopiamoms aplinkybėms. Šešetukas taip pat yra atsakomybės ir tarnystės simbolis, kviečiantiems dirbti darbus, kurie duos vaisių jūsų aplinkai ir visai žmonijai. Šis skaičius rūpinasi materialinėmis vertybėmis, turtu, šeima, atjauta ir užuojauta. Jis taip pat gali priminti, jog pats laikas pasirūpinti savo padėtimi ir stabilumu visose gyvenimo srityse.

Jeigu jūs pastoviai pastebite šį skaičių,- esate raginamas pasitelkti savo fantaziją ir protą, kad galėtumėte naudingai išspręsti kylančias problemas. Greičiausiai esate pernelyg įsitempęs ir esate slegiamas stiprių materialių ir finansinių rūpesčių, kurie trukdo susikaupti. Šis skaičius taip pat primena, jog šiuo metu būtina skaidrinti savo mintis ir atkreipti dėmesį į dvasinius dalykus, kurie yra visai šalia.

Šešetukas  taip pat ragina išlaikyti pusiausvyrą tarp savo siekių ir realių galimybių, o taip pat nepamiršti ir savo dvasinių siekių. Jeigu susiduriate su šiuo skaičiumi, esate raginamas būti dėkingu už tai ką jau turite, kad galėtumėte priimti didesnes dovanas, kurias gyvenimas gali jums suteikti. Jūs taip pat esate raginamas pasinaudoti savo protu ir nebijoti pasitikėti savo jėgomis. Jūsų dabartinė situacija išsispręs tik tuomet kai pradėsite rūpintis ir  savo ir artimųjų reikalais bei gerove. Nebijokite rūpintis, nes tik rūpindamiesi kitaip mes galime eiti į priekį.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *