Tavo gimimo dienos skaičius

Tavo gimimo dienos skaičius yra apskaičiuojamas pagal tavo gimimo dieną. Jis yra gaunamas sudėjus gimimo dienos skaičius ir suapvalinus juos iki vienaženklio skaičiaus, Pavyzdžiui,  jeigu gimei pirmą mėnesio dieną, – esi vienetukas.  Jeigu gimei 19 mėnesio dieną, tai jis bus apskaičiuojamas taip : 1+9 yra 10. Taigi, 10 apvaliname iki vienaženklio skaičiaus ir gauname vienetą. Taigi, gimusieji 19 mėnesio dieną, taip pat yra vienetukai.

1- Vienetas

1  valdo gimusius 1,10,19,28 mėnesio dieną.

Vieneto valdomi žmonės geriausiai jaučiasi dirbdami vieni. Jie sunkiai pakelia apribojimus ir daug laiko sugaišta kovodami už savo asmeninę laisvę ar teritoriją.  Šie žmonės linkę atsiriboti nuo pašalinių, tačiau yra apsigimę lyderiai.

Teigiamos savybės

Originalumas, kūrybingumas, išradingumas, valingumas ir ryžtas, drąsa, iniciatyvumas, mokėjimas vadovauti, energingumas, jėga, savarankiškumas, tvirti įsitikinimai, vyriškumas .

Neigiamos savybės

Egoizmas, visažiniškumas, pagyrūniškumas, impulsyvumas, užsispyrimas, savivaldžiavimas,valdingumas, cinizmas, agresyvumas.

Vienetukas  nedirba  fizinio darbo. Jis –  išradJie gali vengti bet kokios atsakomybės reikalaujančios  veiklos ir  taip pražiopsoti  savo sėkmę.  Jie taip pat   gali staiga pulti nuo vienos veiklos rūšies prie kitos ir aplinkiniams atrodys,  jogvienetukai tėra plevėsos nemokančios susikaupti.

Tikrasis vieneto pašaukimas – tapti lyderiu, siekti valdžios ir aukštos padėties. Jo  gyvenimas linkęs susiklostyti taip,  kad priverstų  vienetą anksti   stotis ant kojų  ir  panaudoti savo įgimtus sugebėjimus. Tai veiksmo žmogus,  kurį visada domins naujoves, nauji darbo metodai ir neišbandytos galimybės. Jeigo jo idėjos bus atmetamos, vienetukas užsidarys savyje. Šio skaičiaus  valdomiems žmonėms geriau sekasi pradėti, nei pabaigti, todėl darbe jiems visada  reikalinga kitų pagalba.  Tačiau pats vienetukas  dažnai imasi vadovavimo kai situacija atsiduria akligatvyje ir čia jis tiesiog nepamainomas.

Vienetukai yra ivairių biznio sričių vedliai. Jie puikiai jaučia paklausą, pasižymi originalumu ir kūrybiškumu. Juos visad traukia kažkas nekasdieniško, todėl jie   ir visada randa  kaip patobulinti pasenusius metodus.

Žmogiškieji  santykiai

Vienetukai puikūs ir jautrūs pašnekovai su geru humoro jausmu. Jie kilnaus ir gero būdo, maloniai bendrauja, turi išlavintą skonį. Šie žmonės mėgsta būti draugijoje, bet  mieliau renkasi  senus draugus , nei naujus kompanionus.  Juos stipriai traukia priešinga lytis, bet tik gražūs, stiprūs ir savim pasitikintys jos atstovai. Skaičiaus atstovai  nemėgsta kvailumo,banalumo ir per didelių  reikalavimų.  Jie  žavisi visais  užimančiais  aukstesnes  už juos pareigas, tačiau tuo pat metu tikisi pagarbos ir sau.

Tiek  biznyje, tiek  santuokoje  jie  reikalauja padidinto supratimo ir dėmesio. Šio skaičiaus atstovai  labai jautrūs pagyrimams ir kritikai. Nepelnyta jų manymu kritika gali išprovokuoti  pyktį, uždarumą  arba sarkazmo bangą.  Kartais jie gali atrodyti labai drovūs, besivaržantys, bijantys iš sakyti savo nuomonę . Tai   prieštarauja vienetukų prigimčiai, todėl galite būti ramūs, jog šis elgesys kyla dėl nenoro atsiverti bet kam.

Santuokoje vienetukas gali gyventi tik su stipriu ir savarankišku partneriu. Šeimoje jam būtinas susiklausymas , meilė  ir jo nuopelnų įvertinimas. Tik išpildžius šias sąlygas šeimoje, vienetukas galės sėkmingai siekti karjeros.

Vienetukai taip pat kelia labai aukštus reikalavimus artimiesiems ir iš jų tikisi  visiško paklusnumo, padorumo ir tvarkingumo. Jeigu šalia jų esantis žmogus bus netvarkingas, elgsis  grubiai ar vulgariai , toks žmogus taps vienetuko priešu.  Šio skaičiaus atstovai vengs aplinkos kur jų nesupranta ir kur gali kilti konfliktas.

Sveikatos problemos  

Indų numerologai teigia, jog gimę 1, 10, 28 mėnesio dienomis dažnai varginami aukšto kraujospūdžio ir  regos sutrikimų. Sulaukę penkiasdešimties , jie neturėtų užsiimti sunkiu fiziniu darbu ir vengti būti kaitroje.

2 – Dvejetas

2 valdo gimusius 2,11, 20, 29 mėnesio dieną.

Dvejetukas- intuicijos ir diplomatų skaičius. Šio skaičiaus valdomi žmonės mokės į problemą pažvelgti iš keleto taškų. Jie puikūs taikytojai, geri ir patikimi draugai, bei meno vertintojai. Šiomis dienomis gimusius žmones sutiksite parodų salėse, kulinariniuose pristatymuose, ar populiariuose renginiuose.  Jis sunkiai pakels vienatvę ir geriausiai jausis ramioje ir taikioje aplinkoje. Dvejetukas bus pirmasis , geranoriškai pasiūlęs pagalbą bėdoje.

Teigiamos savybės

Mokejimas spręsti ginčus, diplomatiškumas,takto jausmas,  gebėjimas įtikinėti, mokėjimas bendradarbiauti, taikumas,atsargumas, jautrumas,  grožio suvokimo  jausmas, kuklumas, nuoširdumas,  meilė faktams.

Neigiamos savybės

Per didelis sąžiningumas, drovumas,varžymasis, susierzinimas, greitas įsižeidimas, polinkis į kraštutinumus, per didelis moteriškumas, nepasitenkinimas gyvenimu, polinkis gudrauti, vienatvės pomėgis, pedantiškumas.

Dvejetukas  gyvenime viską  pasiekia būtent dėl noro gyventi taikoje su aplinkiniais.  Savo tikslo jis  visada siekia diplomatiškai.  Dvejetukai apdovanoti gebėjimu suburti komandą  kažkokiam konkrečiam darbui atlikti. Jie nėra apsigimę  vadovai, bet gali kiekvieną  įtikinti elgtis taip, kad būtų pasiektas kažkoks bendras tikslas. Dvejetukas įkalbės visus padaryti tai, ko kiekvienas atskirai paėmus nepadarys.

Šio ženklo atstovais visada galima pasitikėti, kai reikia surinkti faktinę informaciją, ją apdoroti ir pateikti taip, kad ji būtų  naudinga konkrečios  įmonės veiklai. Vienok aplinkiniams jie gali atrodyti kaip silpni, paklusnūs, tik kitų reikalais besirūpinantys žmonės.

Devejetukas  gali užsiimti  daugeliu techninių  dalykų –  elektra, elektronika, radiju ir TV, dirbti fizikos srityje, tyrinėti erdvę, šviesą  ir garsą .

Dvejetukams  taip pat labai tinka bankininkystė, finansai, pinigų  srautų valdymas . Jie puikūs  gydytojai, galintys išradinėti naujus gydymo metodus. Daugelį  ženko atstovų traukia dvasinės veiklos sritys, kuriose suteikiama dvasinė ar moralinė pagalba. Jie gali būti puikūs muzikantai, bet šią  veiklos sritį  renkasi retai.  Puikūs meniniai sugebėjimai ir ritmo pojūtis dvejetams leidžia rinktis šokėjo ir aktoriaus karjerą. Jie puikūs  dizaineriai ir muziejininkai. Dvejetukai gali būti buhalteriais, sąskaitininkais, administratoriais ir kontrolieriais, kur reikia ypač tikslios produkcijos kontrolės ar silpnų vietų paieškos.

Žmogiškieji santykiai

Jeigu dvejetuką  supantys  žmonės  jo nesupranta , jis  pastoviai kankinasi ir pergyvena. Jam būtina išmokti tapti  drąsiu, nes kitaip  jis taps  drovus, bailus ir  neryžtingas.

Per daug kritikuoti dvejetuko taip pat negalima, kaip ir primesti savo nuomonės. Taip darydami  galite  sukelti ūmią  ir netikėtą  susierzinimo bangą. Į grubumą  jis  staiga atsakys grubumu. Verta žinoti, kad  jeigu kažkoks projektas dvejetukui patinka, jis pasiners į darbą  stačia galva ir neklausys jokių patarimų iš šalies.

Skaičiaus atstovai   jautrūs smulmenoms ir kelia didelius reikalavimus švarai, maistui, aprangai. Dėl kokio  nors tik jam žinomo savo kūno defekto jis gali pergyventi tiek , kad  sugriaus  ne tik meilės reikalus bet ir šeimą ar taps plastinės chirurgijos vergu. Aplinka supanti dvejetuka turi būti subtili ir harmoninga.  Šeimos partneriai turi jiems sukurti gražius  namus.  Dvejetukams dažniausiai sekasi tiek   meilėje tiek  visuomeninėje veikloje. Tačiau kad  jie būtų  iš tikro laimingi,  jiems būtina šeima.

3 – Trejetas

3 valdo gimusius 3,12, 21,30 mėnesio dieną.

Trejetas- ekstravertiškų optimistų skaičius. Šio skaičiaus valdomi žmonės žiba visuomenėje, dievina humorą ir satyrą, dažnai turi aštrų liežuvų bei neieško žodžio kišenėje. Jie dažniausiai skubrių judesių ir greitai mąstantys, bei mėgstantys pakritikuoti.

Teigiamos savybės

Laki vaizduotė,  jausmingumas, kūrybingumas, iškalba, aiškiaregystės dovana, grožio pojūtis, išskirtinis  skonis,  optimizmas, gyvenimo meilė, linksmumas, gyvybingumas

Neigiamos savybės

Priekabumas,  ekstravagantiškumas, saiko neturėjimas,  pomėgis apkalbinėti, egocentriškumas, plepumas, tikslo nebuvimas, išlaidumas, nesugebėjimas užbaigti ką pradėjo, greita nuotaikų kaita, nesugebėjimas atleisti

Trejetukai geriausiai jaučiasi kai gali kurti ir skleisti grožį. Jeigu jų vaizduotę slopina monotoniškas  darbas, jie  tampa niūriais bambekliais.

Skaičiaus atstovai  mąsto greitai. Jie lengvai mokosi, ir, jeigu to nori, gali tapti puikiais biznieriais. Kartais verčiami aplinkybių trejetukai  gali būti net labai praktiški ir pareigingi.  Iš gyvenimo jie trokšta tik geriausio ir dėl to dažnokai rizikuoja daug ką prarasdami. Šiems žmonėms būtina kaip nors  save išreikšti, kad jie jaustųsi laimingi ir patenkinti .

Trejetukas-laimingas skaičius.  Skaičiaus atstovai natūraliai   traukia pinigus prie savęs.  Savo  pinigus jie gali  uždirbti gan nesunkiai, tačiau lygiai taip pat nesunkiai šiuos pinigus jie ir išleidžia. Jie visada pasiūlys naują idėją ar įkvėps kitus naujiems projektams. Būtent todėl trejetukų vaizduotė  leidžia skaičiaus valdomiems žmonėms iškilti  tiek už mėsininko prekystalio, tiek muzikanto ar tapytojo studijoje, dekoratoriaus ir dizainerio salone, už rašytojo darbo stalo ar išradėjo laboratorijoje. Jie  geba dirbti linksmintojais – aktoriais, muzikantais, dainininkais . Dažnai finansinę sėkmę  jiems atneša veikla susijusi su oratorika.  Trejetukai tiesiog apsigimę  lektoriai, komentatoriai,  reklamos agentai, mokytojai ir konsultantai.  Jie gerai  taip pat išmano apie dovanų , rūbų , kosmetikos parduotuves, grožio salonus, bibliotekas, restoranus, vaikų darželius, slaugos namus. Šiems žmonėms tiks  veikla susijusi su akcijomis, obligacijomis, nekilnojamuoju turtu, biznis susiję s su mada ir žaislais, lasivalaikio organizavimu ir visos komercinio meno sritys.

Žmogiškieji santykiai 

Trejetukams būtina šlovė ir populiarumas. Mylėti ir būti mylimam-  šio skaičiaus   gyvenimo būdas. Jeigu juo nesižavi priešingos lyties atstovai, jo emocinis gyvenimas bus nepilanvertis. Skaičiaus atstovai  myli stipriai ir tvirtai, gali būti be galo ištikimi ir šeimyniški,  netgi ilgą laiką aukodamiesi dėl partnerio.  Dažnai  jų  gyvenime atsiranda laikotarpis  kai jie privalo pasiaukoti mylimiems  žmonėms – draugams, broliams, seserims, vyrams ar žmonoms.  Vienok šių žmonių  gyvenime netrūksta nei gerbėjų,  nei aistros .

Jie  plepūs, žavūs  ir  neieško  žodžio kišenėje. Kartais, gyvendami tik dėl savo  patogumo, gali tapti visiškais egoistais. Trejetukai labai  jautrūs ir labai skaudžiai reaguoja į pastabas, dėl ko aplinkiniai jų kartais tiesiog nesupranta. Aplinka  taip pat daug lemia trejetuko gyvenime. Jam patinka gražūs daiktai, geri ir kokybiški rūbai bei aksesuarai. Jie sugeba išlikti  svetingais  netgi tada, kai turi bėdų.

4 – Ketvertas

4 valdo gimusius 4, 13, 22, 31 mėnesio dieną.

Ketvertukas padeda susikurti savo laimę naudodamas  savo rankas ir kojas-kokia veikla tai bebūtų. Šio skaičiaus valdomi žmonės dažnai būna menininkai ar filosofai, mėgstantys pusiausvyrą ir vertinantys stabilumą. Jie moka elgtis su pinigais ir dažniausiai yra puikūs vadovai ar organizatoriai.

Teigiamos savybės

Gebėjimas susikaupti, kruopštumas, mandagumas, jautrumas, pagarba įstatymams ir tradicijoms, praktiškumas, metodiškumas, ryžtingumas

Neigiamos savybės

Vaizduotės trūkumas, smulkmeniškumas, pernelyg rimtas požiūris į daiktus, užsispyrimas, lėtumas, delsimas, šventeiviškumas, pomėgis ginčytis, konservatyvumas

Ketvertukas- racionaliai reiškiamų  minčių skaičius. Ketvertukas  mėgsta kurti tvarką, rikiuoti , konstruoti ir statyti. Jį rasite ten  kur reikia kantrybės, užsispyrimo, ryžto, kruopštumo, kvalifikacijos ir dėmesio detalėms. Jis visada išliks realistu ir vadovausis sveiku protu.   Patys ketvertukai idėjų  negeneruoja. Tai žmonės kuriantys normas ir tradicijas, kurių bus laikomasi ir po jų. Jie per daug neįsijaus į  svajones, jeigu iš jų nebus praktinės naudos. Skaičiaus valdomi žmonės dažniausiai  labai sąžiningi, atsakingi,  ir kruopštūs darbininkai. Jie mokosi iš  savų klaidų ir iš  savo kartaus patyrimo. Tai apsigimę  darbštuoliai. Jiems patinka darbas. Jeigu ketvertukai negali ko nors sukonstruoti, pastatyti, sukurti, organizuoti ar tiesiog suklasifikuoti, jie nesijaučia naudingais.   Jie  dažniausiai lėtai bet užtikrintai kopia karjeros laiptais iki pat viršūnių. Savo asmeninius reikalus ketvertukai tvarkys kruopščiai ir blaiviai. Kartais mylimiems žmonėms  jie atiduoda pernelyg  daug, dėl ko dažnai yra tiesiog iš naudojami.  Ketvertukai – apsigimę  mechanikai ir bet kokia veikla susijusi su mechanizmais ir jų  gamyba (nuo elektronikos iki sunkiosios pramonės) yra  jų stichija. Tai apsigimę  mokslininkai, kuriems  įdomūs gamtos dėsniai ir tvarka. Jie dažniausiai mėgsta gamtą  ir gali ilgai ir atkakliai  dirbti. Būtent todėl ženklo atstovai  gali užsiimti žemės ūkiu, sodininkyste, nekilnojamuoju turtu. Juos dažnai  traukia bet kokios statybos. Ketvertukai dažnai būna geri ekonomistai ir buhalteriai, kurie  gali dirbti su stambiais kontraktais, paskolų  biznyje ir prekyboje.  Šie žmonės nepakeičiami visur, kur reikalingas pompastiškumas, ceremonijos, protokolas ir ritualai. Jie gali būti geri kareiviai, nes gerbia discipliną, normas ir taisykles.

Žmogiškieji santykiai

Ketvertukai – žemės druska:- blaivaus proto, verti pagarbos , neatsisakantys ir  galintys padeti .  Jie myli žmones ir patys nori buti mylimi. Jie dažnai  aktyviai dalyvauja visuomeniniame, religiniame ir politiniame gyvenime.  Šio skaičiaus valdomi žmonės  myli savo šeimą ir paprastus gyvenimiškus džiaugsmus -tokius kaip geras maistas, jaukūs namai, naminiai gyvunai.  Jie dažnai pataikauja savo mylimiesiems. Šių žmonių pažiūros labai konservatyvios ir griežtos. Tiek biznyje  tiek šeimoje jiems būtinas saugumas ir nepriklausomybė, bei galėjimas būti savimi. Ketvertukas dirbs bet kokį darbą, jei bus įsitikinęs jo nauda ir reikalingumu. Tačiau jeigu jam bus įsakinėjama, jis  gali tapti agresyviu,nervingu, ir užsispyrusiu. Jis nepakęs kai kas nors už jį nuspręs ir bandys  kontroliuoti situaciją. Jie nemėgsta, kai juos skubina ir nėra landūs. Šie žmonės yra pukūs šeimos ir artimųjų gynėjai bei užtarėjai.

5 – Penketas

5 valdo gimusius 5, 14, 23 mėnesio dieną.

Penketuko valdomiems žmonėms būtina laisvė, kad galėtų išreikšti savo giliausius jausmus. Jie ypač jautrūs, kupini užuojautos, bet neskuba atsiverti tol, kol nesijaučia visiškai saugūs. Būtent todėl juos gali laikyti arba visiškomis akiplėšomis arba atsiskyrėliais ir drovuoliais. Gimusiems šiomis dienomis reikia sportuoti ir kuo daugiau būti lauke. Jiems vertėtų atsargiau rinktis draugus, su kuriais galėtų atvirai pajuokauti ir nebijoti, jog bus įskaudinti.

Teigiamos savybės

Išradingumas,  aktyvumas, smalsumas, naujovių siekimas,  gebėjimas valdyti,  mąstymo žvitrumas

Neigiamos savybės

Nervingumas,  pomėgis kritikuoti, nuotaikų kaita, staigumas, judrumas, nervingumas, nekantrumas, impulsyvumas

Penketukai- pukūs vadovai , stumiantys visuomenę į priekį. Jie išradingi, todėl bet kokią nesėkmę   pavers sėkme.  Skaičiaus atstovai neieško žodžio kišenėje, dažnai  gabūs kalbom. Jie mėgsta  kurti ir diktuoti įstatymus, vadovauti ir net manipuliuoti. Penketuko gyvenimo kredo – „išbandyti viską.“  Jie vertina įvairiausias gyvenimo patirtis ir gyvenimiškus džiaugsmus – vyną, moteris ir dainas. Šie žmonės nepakencia rutinos ir kasdienybes. Jie nepripažįsta  suvaržymųir pastoviai kovoja už tariamą ar tikrą savo asmeninių interesų laisvę.  Ju gyvenimuose dažnai pastovūs būna tik pokyčiai. Jie staigūs ir netikėti, bet  visada atveriantys naujas galimybes. Šie žmonės linkę pasiimti tik tai kas geriausia,  ir dažnai nesirūpina po to sekančiomis pasekmėmis.  Skaičiaus atstovams tinka visos biznio rūšys susijusios su transportu ir judesiu – tame tarpe ekskursijos, turizmas, kelionių organizavimas. Jiems  prieinamas reklamos biznis, masinių renginių organizavimas, sporto varžybos,  žaidimai, šou biznis.  Dažnokai penketukai tampa linksmintojais. Jie mėgsta aplodismentus ir publikos dėmesį,  ir sugeba būti aktoriais ar klounais.  Šiuos žmones  traukia išbandymai ir sunkumai, ypač tokie, kuriuos galima įveikti protu ir išmone. Jie lengvai mokosi ir gali sukaupti galybe informacijos, nors dažnai jų susidomėjimas išnyksta greičiau nei pasiekiami stabilūs rezultatai.  Penketukai neretai  tampa valstybės tarnautojais ar aukšto rango juristais. Jie  mėgsta  juridinę veiklą, pardavimus. Šie žmonės dažnai yra apsigimę prekybininkai, galintys parduoti bet ką.  Jie geri oratoriai ir pasakotojai-gali dirbti lektoriais, diktoriais, mokytojais. Penketukai mėgsta padėti kitiems , tačiau dažniausiai tai daro, norėdami tapti viršesniais. Juos dažnai sutiksite madų pasaulyje ar žurnalistų tarpe. Tai puikūs administratoriai ir kompanijų vadovai, mokantys ir sugebantys dirbti kelis darbus iš karto. Jie taip pat mėgsta  veiklos sritis kuriose iš karto pastebimi apčiuopiami  rezultatai-finansai, akcijų prekyba. Šio skaičiaus atstovau azartiški ir mėgstantys rizikuoti. Tačiau tuo pat metu jie patys  gali užkibti ant sukčių kabliuko, nes linkę lengvai pasitikėti kitais. Kartais jų finansiniai sprendimai verčia suabejoti blaiviu protu.

Žmogiškieji santykiai

Penketukai- maksimalistai, kurių gyvenimas neapsieina be skrydžių ir nuopuolių. Jie idomus draugai, asu kuriais niekada nebus nuobodu. Šie žmonės mėgsta  bohemiškumą, netikėtas permainas . Jeigu penketuko santykiai taps  stabiliais ir nekintamais,  skaičiaus atstovas praras bet kokų  susidomėjimą ir pradės ieškoti naujų  įspūdžių. Jie lengvai  išsisuka  iš nemalonumų,  mėgsta bendrauti, būti minioje ir būti  begalės draugų bei pažįstamų apsuptyje.Penketukai žavisi priešinga lytimi, bet nelinkę įsipareigoti ir  lengvai išsisskirti, jeigu nutars , kad ryšys juos varžo. Jeigu penketukas buvo prastai auklėjamas jis gali tapti labai grubus, pastoviai  įžeidinėti aplinkinius , kas dažnai jį  verčia susipykti  su įstatymu. Skaičiaus atstovai  nelinkę įvertinti ir pripažinti to,  ką aplinkiniai yra padarę jų labui. Jie  taip pat mėgsta pretenduoti į tai kas jiems nepriklauso. Viena iš  sunkiausių jų charakterio savybių – pomėgis kritikuoti ir nepakantumas kito nuomonei.

6 – Šešetas

6 valdo gimusius 6, 15, 24 mėnesio dieną.

Kūrybiškasis 6 skatina saviraišką puošiant, puoselėjant ir saugant namus. Šešetuko šūkis:- „Mano namai, mano tvirtovė“. Jis ypač tiktų kalbant apie šiomis dienomis gimusias moteris, kurios dažnokai  neteisingai apibūdinamos kaip namisėdos ar burbeklės. Šis skaičius skatina pasiaukojamai rūpintis artimaisiais , kas ne visad gali būti suprasta ar įvertinta. Būtent todėl jo valdomiems žmonėms vertėtų išbandyti meninę kūrybą ar užsiimti kitokias saviraiškos formas nei tas, kurios susijusios su namais.

Teigiamos savybės

Artistiškumas, gebėjimas atjausti, tvirti įsitikinimai, nesavanaudiškumas, prisirišimas prie namų  ir šeimos, pareigos jausmas.

Neigiamos savybės

Pernelyg  didelis kišimasis į kitų reikalus, pasipūtimas, užsispyrimas, pomėgis aukotis, lėtapėdiškumas  priimant sprendimus, noras valdyti, nepasitenkinimas gyvenimu, egoizmas, pataikavimo poreikis

Šešetukai-išmintingi ir sąžiningi. Jie  gyvena  tik savo sąžinės dėsnių vedami. Dažnai  domisi religija, gėrio ir blogio sąvokomis, gina tiesą  bei mėgsta reikalauti visuotinės lygybės.   Jie visada veiks tradiciniais būdais, pagal nusistovėjusias normas.  Šie žmonės siekia harmonijos  ir vengia konfliktų.  Jie pastoviai jaudinasi dėl apgavysčių ir dažnai linkę įtarinėti.  Jie visada bus  už ką nors atsakingi.  Jiems  patinka daryti gera  aplinkiniams  ir tai darydami jie gali  dirbti iki išsekimo. Šio skaičiaus atstovai geri mokytojai, gydytojai , puikūs socialinės sferos darbuotojai ar naujų paslaugų kūrėjai. Džanai juos sutiksite tarp talentingų muzikantų dailininkų ar grožio kūrėjų.

Žmogiškieji santykiai

Šešetukai moka mylėti. Jų  slaptas noras – mylėti ir būti mylimiems. Būtent šis noras ir tampa jų džiaugsmų ar vargų priežastimi. Tarpusavio santykiuose jie dažnai  gali elgtis  kaip dideli egoistai.  Jų  užnugaris – namai, šeima, vaikai. Žmonėms kuriuos myli šešetukas bus  dosnus ir atleis viską. Įgimtas polinkis į prabangą ir pasilinksminimus dažnai  verčia šešetuką pamiršti  šeimą  bei draugus.  Dažnai  jų noras globoti šeimynykščius   sukelia  žalą globojamiesiems. Kaip tėvai ar sutuoktiniai jie gali tiek užsaugoti artimą žmogų, jog šis paprasčiausiai pabėgs.  Šešetukas gali aukotis dėl kitų, bet tuo pat metu visiškai nematyti ir nepripažinti savo paties klaidų. Šio ženklo atstovai dažnai lieka vienišiais tik dėl to, jog pernelyg įsitraukia į aplinkinių gyvenimus. Savo antrąją pusę jie dažnai  sutinka  senatvėje. Skaičiaus atstovai gali būti labai tvirti, negailestingi, užsispyrę ir visiškai neklausyti sveiko proto balso. Nepaisant įgimto geraširdiškumo, jie gali ypač griežtai ginti savo požiūrį   drausmę.  Tapę šeimos galvomis gali būti tironais,  nes nepakenčia prieštaravimų. Jų veiksmai ir sprendimai dažnai nėra skubūs ir jeigu kas nors juos  ragins – jie tiesiog užsisklęs savyje. Savo užduotis ir darbą šešetukas visada stengsis atlikti puikiai. Skaičiaus atstovui  būdingas ypač  didelis išdidumas, dėl ko jam ypač  lengva pasiduoti pataikautojo pinklėms.  Susidūrę su neteisybe – tikra ar įsivaizduota, dėl savo meilės tiesai, gali staiga šią tiesą  drėbti į akis. Kartais jos supratimas būna labai ribotas ir su jais bendrauti tampa sunku. Iš esmės tai puikūs žmonės. Jų pašaukimas-būti  geriems, motiniškai guosti ir tėviškai aprūpinti savo artimuosius.

7 – Septynetas

7 valdo gimusius 7,14, 25 mėnesio dienomis.

Šios skaičiaus valdomų žmonių gyvenimuose dažnos pamokos, reikalaujančios pasiaukojimo, savitvardos ir išminties. Šios pamokos dažnokai skaudžiai  patuština piniginę , kol išmoko vertinti dvasines vertybes. 7 valdomi žmonės linkę dalintis savo patirtimi ir gali būti puikūs pedagogai, į kuriuos dažnas kreipiasi patarimo.

Teigiamos savybės

Polinkis stebėti ir  analizuoti,  gebėjimas moksliškai mąstyti, gabumai , polinkis į techniką, perfekcionizmas, savo vertės pajautimas,  vidinis žavesys, intelektas, intuicija, nepriklausomybės jausmas

Neigiamos savybės

Šaltas apskaičiavimas, svetimos nuomonės nepripažinimas, išdidumas, uždarumas, sarkazmas, įtarumas, nesugebėjimas savęs išreikšti, per didelis  savianalizės pomėgis, aistra ginčams

Septynetukai visada išlieka   šeimininkais patys sau.  Šio skaičiaus atstovai siekia pripažinimo neįprastose ir dažnai naujose srityse. Jokios idėjos jie nepriima užgryną pinigą prieš tai gerai jos neišnagrinėję.  Šie žmonės visada paklausia-  “ o kodėl?” .  Tai mąstytojai  ir sekliai, kurie  nenurimsta  tol, kol nesuranda kelių nežinomųjų iš karto.  Jie dažnai  tampa  išradėjais, ar siekia karjeros tik  jiems vieniems prieinamoje siauroje veikloje.  Septynetukų  gyvenimai dažnai nebūna lengvi. Jie  uždari, tylūs ir ramūs, sunkokai reiškia savo mintis  ir neretai pergyvena del negalėjimo prisitaikyti prie kasdienybės. Taciau  antroje gyvenimo pusėje   žmonės dažnai kreipiasi į juos patarimo.  Jų visiškai  nejaudina  nepasiekiamos  svajonės ar tuščias laiko praleidimo būdas.  Skaičiaus atstovai pirmiausiai sieks  žinių, kurios padės suvaldyti situaciją. Jų sėkmės garantas- išsilavinimas, profesinis pasirengimas, ir mokėjimas praktiškai pritaikyti savo gabumus . Septynetukai mėgsta ir vertina vienatvę. Jie mėgsta  nuošalesnes vietas, kuriose gali atsidėti apmąstymams, meditacinėms pratyboms ar tiesiog pasivaikščiojimams. Nors ir labai atsargūs kasdieniniam gyvenime, šios skaičiaus atstovai mėgsta rizikuoti ir lengvai  pasiduoda šiam jausmui.   Azartiniai lošimai ypač  pavojingi septynetukams gimusiems 16 mėnesio dieną.  Dažniausiai septynetukai mėgsta mokytis.  Jų namuose visada rasite knygų ir žurnalų. Jų sėkmę dažnai lemia  pomėgis skaityti,  tyrinėti, stebėti ,  analizuoti bei sintezuoti. Jiems tinka moksliniai tyrinejimai, darbas laboratorijose, statistika. Jie daug pasiekia chemijos, išradimų, istorijos ir senovinių mokslų srityse. Septynetukai  gali sulaukti sėkmės dirbdami draudėjo, apskaitininko  ar bet kokį kitą  su matematiniais skaičiavimais susijusį  darba. Skaičiaus atstovai dažnai dievina schemas ir grafikus. Neretai jiems  sekas teisės, medicinos, pedagogikos srityse ar literatūros srityse. Dažnai puiki  septynetukų intuicija paskatina juos tapti gerais sekliais, kriminalistais ar spec. tarnybų  darbuotojais.

Žmogiškieji santykiai

Septynetukai dažniausiai žavios asmenybės. Jie gerai  žino savo vertę,  yra mandagūs , sąmojingi , šiek tiek įnoringi bei  uždaroki.  Septynetukai  dažniausiai geraširdiški ir skubantys pagelbėti . Jie geri draugai, kuriais dažnai žavimasi. Aplinkiniams jie kelia  aukštus reikalavimus ir neskuba bendrauti.  Skaičiaus atstovų pasitikėjimą įgyti nelengva.  Jie patys pasirenka savo bendravimo ratą, tačiau artimaisiais  ir  draugais  dažniausiai pasitiki visiškai. Tai sunkiai prisitaikantys ir dar sunkiai besikeičiantys žmonės, kurie ypač  nemėgsta atvirų klausimų  ir retai į juos atsako.  Tačiau patys  septynetukai  dažnai nesidrovi užduoti nepatogių klausimų  ir nepasitenkina miglotais atsakymais.

Šio skaičiaus atstovų  aplinka visada turi būti  puiki ir jiems ji būtina. Jie sieks geriausio. Jie nemėgsta kai namuose per daug žmonių  ir svetingi tik tiems, su kuriais juos  sieja bendri intelektualiniai poreikiai. Jie yra šeimos galvos, tačiau ne visada lengvai to pasiekia. Jų  partneriai taip pat turi buti intelektualūs bei stengtis tobulėti. Sėkmingiausia jiems santuoka yra  sudaryta dėl artimos sielos ir proto traukos.  Septynetukai ypač išrankūs maistui ir privalo gerai maitintis. Jiems būtinas geras poilsio ir fizinio darbo režimas. Jų  ypač  jautrus stuburas, tonzilės ir blužnis.

Dėl  savo polinkio atsargiai elgtis  su pinigais, jie dažnai laikomi šykštuoliais. Skaičiaus atstovai  linkę  leisti pinigus savo reikmėms, tačiau gali pamiršti apie kitų poreikius.

8 – Aštuonetas

8 valdo gimusius 8,17,26 mėnesio dienomis.

Gimusieji šiomis dienomis puikiai jausis tik tvirtai stovėdami ant žemės ir tik galėdami save išreikšti kaip intuityvią ir nepriklausomą asmenybę. Jie gali būti puikūs biznieriai, jeigu biznis taps jų saviraiškos varikliu. Jeigu šio skaičiaus valdomi žmonės asmeninę laisvę sutapatina su finansine, jų pasiekimai dažnai išnyksta be pėdsako.

Teigiamos savybės

Jėga ir stiprybė, autoritetas,pasitikėjimas savimi, valdingumas, gebėjimas vadovauti, proto blaivumas, organizuotumas,energingumas, gebėjimas  pareikalauti, kryptingumas, valingas charakteris.

Neigiamos savybės

Pasipūtimas, garbėtroška, per didelis aktyvumas, įtampa, aplinkinių slopinimas, valdžios ir  pripažinimo siekimas, nekantrumas, nepakantumas, cinizmas.

Aštuonetuko valdomi žmonės nieko negaus dykai, – jų laurai visada būna užtarnauti sunkiu triūsu. Sėkmė šiuos žmones lydi tik tuomet, kai jų veikla yra naudinga kitiems. Aštuonetukas  pastoviai planuoja, kontroliuoja, ir dirba. Pinigus jis užsdirba tik savo  savo guvaus ir sveiko protodėka. Aštuonetukai  nepritraukia pinigų  taip laisvai kaip 3,6 ar 9. Juos atlygis pasiekia  tik už gerai atliktą darbą ir tik teisingai elgiantis.

Aštuonetukai puikiai pritaiko savo gabumus  pramonėje, prekyboje, bei  kurdami stambius projektus. Jie puikūs inspektoriai, kontrolieriai, direktoriai – t.y. žmonės atsakingi už kitų žmonių darbą. Šiuos žmones dažnai domina politika ir valdymas, jie mėgsta rinkti faktus ir pritaikyti juos konkrečios firmos darbui. Jiems sekasi valdyti stambius projektus neretai susijusius su daugelio žmonių gerove ir ypač su mokymusi. Jie neretai užsiima   nekilnojamuoju turtu, paskolomis ir kreditais. Savo gyvenimo eigoje jie visada susiduria su žemes eksploatacija, statybomis ar kokios nors kitos nuosavybės formos valdymu. Dažnokai juos traukia ir  literatūrinis darbas, dėl ko šio skaičiaus atstovai gali sulaukti pasisekimo žurnalistikoje ir leidyboje.  Aštrus aštuonetuko protas, savikontrolė , drąsa ir pastabumas leidžia jam dirbti spec. tarnybose ir išlikti saugiam ekstremaliose situacijose. Šie žmonės nemėgsta būti nuo ko nors priklausomi ir dažnai iesko aukštesnio lygio pažinčių  ir ryšių. Vienok  jiems privalu  pastoviai lavinti savo rankas ir protą , nes aštuonetukų sėkmė labai įnoringa  ir linkusi dažnai nusigręžti. Aštuonetukai puikūs viduriniojo med. personalo darbuotojai, gydytojai, adminitratoriai gydymo istaigose. Neretai šio skaičiaus atstovai  turi muzikinių talentų , kuriems ne visada lemta išsivystyti. Jiems taip pat tinka darbas su antikvariniais dirbiniais, muziejuose ir paveikslų galerijose.

Žmogiškieji santykiai

Aštuonetukai visada kažkuo užsiėmę. Kartkartėmis pernelyg  didelis užimtumas trukdo jų pačių darbui. Jiems būtina išmokti ilsėtis, atsipalaiduoti, bei atsikratyti  konkurencijos sukeltos  įtampos bei nusivylimo jausmų.  Viena iš  jų  gyvenimo nulemtų  pamokų – išmokti rasti pusiausvyrą  tarp darbo ir poilsio.

Aštuonetukai-stiprios asmenybės ir geri draugai. Jie turi daug pomėgių ir interesų, gerai sutaria su aplinkiniais ir visų visuomenės sluoksnių žmonėmis. Aštuonetukai -sąžiningi ir nuoširdūs. Jie nevengia drėbti tiesos į akis, dėl ko neretai pergyvena patys. Santuokoje aštuonetukai ištikimi, tačiau milžiniški planai ir ambicijos dažnai net įsimylėjusiems aštuonetukams neleidžia aiškiai išsakyti savo jausmų . Meilė ir susižavėjimas jiems būtini, todėl jie privalo rasti tam laiko. Išmokę atlaidžiau žiūrėti į  aplinkinius ir jų silpnybes   jie tampa laimingais. Skaičiaus valdomam  charakteriui budingas prieštaringumas. Neretas aštuonetukas  staiga gali pradėti dvejoti , vengti savo tieioginių pareigų  ir užleisti savo vietą  kitam, visiškai priartėjus prie tikslo.  Jeigu aštuonetukas išmoks suvaldyti šias abejones ir eiti pirmyn, jis visada pasieks savo tikslą.

9 – Devynetas

9 valdo gimusius 9,18,27 mėnesio dienomis.

Devynetukas- atsakomybės, idealizmo ir pasiaukojimo kitiems simbolis. Jo valdomi žmonės geri patarėjai, padėjėjai ar pedagogai. Jiems reikėtų vengti pernelyg niūrių draugų , aštrių ginčų ar pernelyg gilintis į kylančias problemas.

Teigiamos savybės

Tobulumo siekimas, jautrumas ir mokėjimas atjausti, dosnumas, atlaidumas, mokėjimas pritraukti pinigus, aktoriniai sugebėjimai

Neigiamos savybės

Egoizmas ir egocentriškumas, nepastovumas meilėje, valdingumas ir savininkiškumas, pasidavimas nuotaikų kaitai, pasidavimas blogiems įpročiams, įprotis dirbti dešimt darbų iš karto ir nei vieno neužbaigti, neatsargumas su pinigais, lengvos duonos ieškojimas.

Devynetukai vadovaujasi nuojauta, ir ši nuojauta neretai  būna teisinga. Jie idealistai ir svajotojai, linkę gilintis į paslaptis, bei  neaiškius ir neištirtus dalykus. Šio skaičiaus atstovai niekada nebus praktiški. Jie jausmingi, jautrūs ir meniškos prigimties, tačiau dažnai nežinantys ko iš tikrųjų nori. Devynetukų gyvenimas dažnai kupinas didingų planų, genialių idėjų ar įžvalgų, todėl kasdieninėmis problemomis privalo pasirūpinti jų partneriai ar draugai. Šie žmonės visur įžiebs kurybiškumo ugnelę ir mokės bešališkai įvertinti situaciją. Vienok , neprašykite atlikti tai, kas reikalauja ypač didelės atidumo ir kruopštumo – jie tam nesutverti. Detalės devynetukui visada išliks tik detalėmis, kurios nevertos jo dėmesio.  

Žmogiškieji santykiai  

Devynetukai lengvai bendrauja su visokio plauko žmonėmis. Jie jautrūs ir mėgsta, kai jų jautrumas būna įvertintas. Šio skaičiaus atstovas visada bus linkęs pabrėžti savo nuopelnų svarbą ar savo paties  reikšmę , bei pasistengs, jog jo pasiekimai būtų pastebėti. Kasdieniniame gyvenime jie linkę vadovautis savo asmenine nuomone bei įspūdžiais, todėl pašalinių nuomonė  dažnai telieka pašalinių pasakojimais. Jiems būtina meilė, švelnumas bei atjauta. Jie visada turės būti šeimos dėmesio centre, antraip nejaus, jog jų gyvenimas turi prasmę. Negaudami palaikymo iš artimųjų jie gali tapti paprasčiausiais bambekliais ar niurgzliais.  Šio skaičiaus atstovai gali būti puikūs leidėjai, reporteriai, rašytojai, dramos aktoriai, instruktoriai, renginių organizatoriai.  Jie dažnai užima padėtis kuriose  reikia plačių ir įvairiapusių  kontaktų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *