Dramblys

Jeigu jums patinka dramblys – Turite pranašystės dovaną dramblys

Dramblys yra nepaprastai protingas ir išmintingas. Jeigu jums patinka dramblys, ko gero esate mokslininkė ar tyrinėtoja. Jūsų jausmai yra gilūs ir pastovūs, o jūsų nuojauta yra aštri kaip deimanto briauna. Jums ypač svarbi jūsų šeima, todėl jūs ko gero jos neapleisite visą savo gyvenimą.  Jūs galite neklysdama pasakyti, kam iš jūsų artimųjų šiuo metu reikia jūsų pagalbos ir  todėl jūs skubate pas juos į pasaulio kraštą.

Esate labai ištikima ir sugebate tokia išlikti net sudėtingiausioje situacijoje.  Savo mylimus žmonės galite užgloboti iki tiek, kad jie bėgs iš namų tik todėl, kad norės įkvėpti gryno oro.

Jus globojantis dramblys skatina jus pirmiausia pasirūpinti savimi, nes ko gero apie tai net negalvojate.  Jis taip pat skatina atsisakyti slegiančių prisiminimų ir pasitikti savo ateitį. Jūsų draugai žino, jog jūs vertinate savo asmeninę laisvę ir reikalaujate pagarbos sau. Jūs nemėgstate aiškintis kitiems, tačiau elgiatės garbingai ir atsakingai. Jūsų silpnoji vieta? Pernelyg didelis savo vertės pojūtis. Kartais tokia pernelyg didelė savigarba gali apakinti ir paskatinti bereikalingai didžiuotis. Esate stipri tiek išoriškai , tiek dvasiškai, todėl venkite abejonių, stenkitės mažiau įtarinėti  ir drąsiai  bei tvirtai ženkite pirmyn.

Tai įdomu

Avestos sekėjai Drambliui priskiria  1924, 1956, 1988, 2020, 2052 ir 2084 metus. Šie metai laikomi tvirtais ir stabiliais. Manoma, jog jie tinkami statyti naujiems namams ir dirbti naujiems dideliems darbams. Neapsiriksite, jeigu šiais metais padėsite pamatus savo ateičiai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *