Banginis

Jeigu jums patinka banginis – Jūsų jausmai yra gilūs kaip vandenynas banginis

Banginiai gyvena vandenyno gelmėse ir į paviršių išnyra tik oro įkvėpti. Šie nuostabūs gyvūnai plauko lediniame vandenyje ir pelnytai laikomi stiprybės ir ištvermės simboliu.

Jeigu jums patinka būtent banginis, net neabejokite, jog turite pakankamai jėgų nugalėti net netikėčiausioms kliūtims. Jūs gyvenate Visatos laiku, todėl ir esate jos globojama. Jūsų nuojauta neretai jums kužda, jog tai, kas laikoma vertybėmis iš tikrųjų jomis ir yra.

Jūs sugebate įsigilinti į situaciją ir sujungti visus taškus į vieną didelę visumą. Esate ištikima, ir kūrybinga, todėl ko gero neapsiribojate tik šeimos bėdomis.

Jus globojantis banginis skatina jus rūpintis bendruomenės ir visuomenės reikmėmis, todėl ne kiekvienas gali suprasti jūsų darbų svarbumą ir būtinumą.

Jūs esate iš tų žmonių, kurie skatina žmoniją judėti pirmyn, todėl nevaržykite savo talentų ir leiskite jiems skleistis netrukdomai. Ko gero jums dar prireiks išmokti kaip suderinti savo asmeninius poreikius su jūsų darbu,tačiau tam jums ir duoti jūsų nepaprasti sugebėjimai.

Banginis sugeba dainuoti, tačiau tam, kad išgirstų šią dainą, žvejai turi plaukti į ledkalnių kupinas jūras. Šis gyvūnas yra toks pat nepaprastas kaip ir nuostabios jūsų galios, todėl nebijokite jomis pasitikėti. Jis taip pat padeda nugalėti emocijų bei jausmų audras, ir išlikti žmonėmis net sunkiausiomis akimirkomis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *