Ką išduoda tavo pėdos?

Ka isduoda tavo pedos

Ką išduoda tavo pėdos?- testas

Gyvename nuostabiais laikais, kai pagal paprastą kraujo tyrimą mokslininkai gali pasakyti kas buvo mūsų protėviai. Amžių bėgyje tautos kraustėsi iš vienos vietos į kitą, maišėsi tarpusavyje ir atsekti iš kur ir kas atkeliavo tapo gana sunku. Mūsų seneliai kraujo tyrimų neturėjo, tačiau buvo labai pastabūs. Jie netruko pastebėti, jog skirtingų tautų yra skirtinga ne tik kalba bet ir pėdos forma. Kiek šiame teiginyje teisybės tikrai nežinau, tačiau tikiuosi šis nedidelis testukas jus nudžiugins. Tiesiog pažvelkite į savo pėdos formą ir sulyginkite su paveikslėliu.

Malonių jums atradimų.

1. Jūs egiptietis

Jūsų pėdos pirštų ilgis trumpėja šitaip: Ilgiausias pirmasis pirštas, po to seka antrasis, trečiasis, ketvirtasis ir penktasis pėdos pirštai.

Psichologai teigia, jog egiptiečių protėviai tau perdavė charakterio švelnumą, jautrumą, romantiškumą. Turintys egiptietišką pėdą yra labai emocingi.

2. Jūs romėnas

Romėniškos pėdos savininkų pėdos ilgiausi yra pirmieji du pirštai. Trečiasis, ketvirtasis ir penktasis pėdos pirštas yra trumpesni už pirmuosius du. Psichologų manymu, turintys tokią pėdos formą yra labai atkaklūs ir net įkyroki, siekdami savo tikslų. Būtent tokios jų charakterio savybės jiems ir padeda einant per gyvenimą. Ar dar reikia priminti, jog romėnai kadaise nutiesė kelius visai Europos civilizacijai?

3. Jūs graikas

Graikų kilmę išduos pėda, kurios antrasis pirštas bus ilgesnis už pirmąjį ir trečiąjį pėdos pirštus. Ketvirtasis ir penktasis pėdos pirštai trumpėja proporcingai. Na ką gi galima pasakyti apie tokią pėdą? Jos savininkas yra ypač ambicingas, neretai elgiasi taip kaip jam šovė į galvą, tačiau yra ypatingai atkaklus, savarankiškas ir moka susikaupti ties vienu tikslu. Tik pagalvokite – tik gauja avantiūristų graikų Argonautų galėjo išvykti neaišku kur, ieškoti neaišku ko ir dar parvežti tai, kas vadinama ,, aukso vilna“. Vienok, pasak seno prietaro, – šeimos galva tampa būtent tas, kurio antrasis pėdos pirštas yra ilgesnis už pirmąjį. Taigi – rinkis antrąją pusę atsargiai, kad neliktum po padu.

4. Jūs vokietis

Vokiečių kilmės asmenų pėda taip pat neįprasta. Jų antrasis pirštas yra ilgiausias, o visi kiti- beveik vienodo ilgio. Ypatinga pėdos forma taip pat lems ypatingą charakterį. Tai reiškia, jogm šis asmuo bus pedantiškai tvarkingas, nemėgs neaiškumų ir bet kokia kaina sieks stabilumo. Ar dar trūksta įrodymų? Tik Vokietijoje namų savininkė šaligatvį prieš langus plauna šampūnu.

5. Jūs keltas

Jūsų pėda taip pat ypatinga. Pats didžiausias jūsų pėdos pirštas yra ne pirmasis, o antrasis. Iš tiesų, jus suprasti labai sunku. Esate labai impulsyvus ir ypač užsispyręs. Savo užsispyrimu ir valios stiprybe lenkiate bet ką, todėl jūsų nugalėti beveik neįmanoma. Vienas iš garsiausių istorijos minimų  užsispyrėlių –  Bretanėje gyvenęs keltas Robinas Hudas. Tik jis vienas šitiek metų galėjo užsispyrusiai nieko nedirbti, tupėti miške ir švaistyti vėjais turtą būtent taip, kaip pats to užsimanė- dalinti vargšams.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *