Slaptos veidrodžių galios

Slaptos veidrodžių galios Slaptos veidrodziu galios

Veidrodis  nuo senų senovės yra labiausiai prietarais ir legendomis apipintas daiktas namuose.  Iš tiesų veidrodžiai sėnovėje būdavo prabangos daiktas, kuris kainavo nemažus pinigus, todėl juos įsigyti galėjo ne bet kas. Pagaminti juos būdavo sunku, o dar sunkiau būdavo išsaugoti jų žvilgesį. Todėl veidrodis ir buvo laikomas stebuklingomis durimis, per kurias galima bendrauti su kitokiu, paslaptingu anapusiniu pasauliu. Nuo mažens esame girdėję, jog sudaužę veidrodį tikrai galime laukti bėdos. Tačiau tai nėra vienintelis su veidrodžiais susijęs prietaras.

Taigi, ką žmonės mano apie veidrodžius?

Jeigu  tikrovėje ar net  sapne netyčia sudaužėt veidrodį – laukit nelaimės. Prietarai teigia, jos sudaužytas veidrodis žada net septynerius nelaimių kupinus metus. Ir jokiu būdu negalima žiūrėtis  į suskilusį veidrodį. Sudužusio veidrodžio šukes  reikia surinkti  taip, kad tai darant nematytumėe savo atspindžio. Bėda laukia ir tuomet, jeigu veidrodėlis tiesiog iškirto iš rankų. Prietaringi žmonės sako, jog tai reiškia, jog su kuo nors susipyksit.

Senoviniams veidrodžiams namuose yra ne vieta o muziejuose, nes veidrodis prisimena visus, kurie į jį žiūrėjosi. Jei Jeigu taip atsitiko, jog  į savo namus atgabenote  seną veidrodį, jį turėtumėte apvalyti. Tam  nuplaukite jį šaltu vandeniu ir druska.

Tikima, jog  dėmės veidrodyje byloja, kad jo laikas atspindėti gyvenimą jau  baigėsi. Namuose taip pat negalima laikyti  įskilusių, nuskeltais kraštais veidrodžių –yra tikima, jog tokie veidrždžiai gali prišaukti nelaimę. Paprastai manoma, jog  veidrodis sugeria blogą energiją. Seną veidrodį reikia ne išmesti, parduoti ar atiduoti, o sudaužyti, ir tik tada jį  išmesti. Bobulės kalba, jog tyčia sudaužius veidrodį, kad jo atsikratytumėt išmesti nelaimės neatneša. Sudužusio veidrodžio atsikratyti taip pat yra visas mokslas. Kalbama, jog  sudužusį veidrodį reikia ne šiaipsau bet kur išmesti, o jį būtina o užkasti. Manoma, jog užkastas veidrodis nusineš  ir jūsų nelaimes. Todėl sudaužyto veidrodžio šukes būtinai reikia surinkti, jas sudėti į spalvoto šilko ( galima ir  drobės ar lino) skiautę, surišti kryžmai kampus, išnešti iš namų, ir užkasti į žemę. Geriausia užkasti kur nors  pušyne. Užkasant į žemę jam reikia padėkoti: “Ačiū už tai, kad man tarnavai, kad suduždamas pasiėmei visas nelaimes”. Yra ir dar griežtesnių veidrodžio šukių neutralizavimo būdu: vienur siūloma šias šukes nudažyti  juoda spalva ir paskandinti  tekančiame vandenyje, kitur patariama sudužus veidrodžiui mesti per petį saują druskos ir pakurti veidrodžio šukes. Po to tas pajuodusias šukes saugoti metus laiko namuose ir po to užkasti. Na, kaip pakurti veidrodžio šukes taip ir lieka neaišku, tačiau aštrias šukes saugoti namuose visus metus tikrai protingai neatrodo.

Nuo senovės buvo tikima, jog kiekvienas  veidrodis turi savo dvasią, tad atsisveikinant su veidrodžiu šią dvasią būtinai reikia  išleisti į laisvę. Senovėje buvo tikima, jog veidrodžio atspindys yra tikrasis jūsų antrininkas, todėl ilgai į jį žiūrėtis negalima, – kad neišsiurbtų jūsų energijos. Lygiai taip pat jam negalima kenkti,- kad nepakenktumėte sau.

Kaip namuose kabinti veidrodžius?

Namuose kabantis didelis veidrodis visada turi atspindėti visu ūgiu tiesiai į jį žiūrintį aukščiausią šeimos narį.  Jis jokiu būdu negali nukirsti jo galvos. Taigi atspindys turi būti toks,  kad virš galvos liktų mažiausiai sprindis tuščios veidrodžio erdvės. Yra tikima, jog kai vizualiai “nekertama” galvos dalis arba žiūrint į veidrodį reikia pasilenkti – namuose gali pradėti lankytis ligos, nelaimės ar skurdas.  Feng Shui žinovai tikina,  jog prie nematomos veidrodyje kūno dalies laikui bėgant gali prikibti kokia nors liga.

Kad veidrodis saugotų jūsų namus, jį reikia kabinti prieangyje ar koridoriuje. Toks veidrodis sugers neigiamą nekviestų ir nemalonių jums žmonių energiją.

Veidrodį taip pat reikėtų kabinti svetainėje, kur jis turėtų atspindėti gausiai padengtą stalą- taip jūsų namuose tikrai niekad neapsilankys skurdas.  Veidrodį taip pat galima kabinti ir virtuvėje – jis taip pat pritrauks turtą ir gerovę.

Būtinai pasirūpinkite tuo, ką atspindi jūsų veidrodis. Jeigu jis atspindi kambaryje netvarkingai sumestus daiktus ar užgrizdintus praėjimus – nepriteklių ir trukdžių jūsų gyvenime gali padvigubėti. Priešingai, jeigu veidrodis atspindi gražius ir brangius dalykus-  gerų dalykų į jūsų gyvenimą ateis dvigubai daugiau.

Niekada net laikinai negalima  guldyti stačiakampio veidrodžio prie sienos, išilgai sienos. Taip yra guldomas karstas,- kas tikrai blogai veikia namų aplinkos energiją.

Kinai yra įsitikinę, jog veidrodžių visiškai neturi būti miegamajame. Jie tiki, jog sapne išėjusi pasivaikščioti siela pamačiusi savo atspindį gali pasiklysti.

Tikima, jog tokiame kambaryje, kur veidrodis atspindi lovą, šeimininkus gali varginti nemiga, košmarai ir kitokios bėdos.  Kojūgalyje veidrodžio taip pat kabinti negalima, nes jis prišauks ligas.

Bet kokį namuose kabantį veidrodį yra būtina įrėminti. Yra tikima, jog aštrios neįrėminto veidrodžio briaunos gali sukelti įtampą ir nerimą, todėl veidrodžius būtinai reikia įrėminti.

Ko negalima daryti šalia veidrodžio?

Dviems žmonėms vienu metu  negalima žiūrėti į tą patį veidrodį – jie gali tapti konkurentais arba pamilti tą patį asmenį ar šiaip kentėti.

Taip pat negalima žiūrėtis į veidrodį valgant, nes šitaip galite  „suvalgyti“ savo laimę.

Negalima žiūrėti į sudaužytą ar įskilusį veidrodį, nes prisišauksite nelaimę ir galite išvysti velnią. Taip pat nežiūrėkite į veidrodį naktį ir perkūnijos metu, nes tada siautėja  piktosios jėgos, kurias per šį veidrodį galite prisikviesti.

Manoma, jog  veidrodis  yra  itin pavojingas vaikams. Senesni žmonės tiki, jog  vaikų iki vienerių metų amžiaus negalima  net prinešti prie veidrodžio, nes toks vaikas blogai augs, dažnai sirgs, jam vėliau pradės dygti dantys, gali kilti problemų dėl kalbos. Patariama saugoti ir būsimas mamas bei  vyresnius vaikus.

Atskira kalba eina ir apie senus veidrodžius. Manoma, jog  senoviniai veidrodžiai, ar tokie veidrodžiai,  kuriuose atsispindėjo koks nors padarytas nusikaltimas yra ypač pavojingi vaikams. Gyvenant šalia tokio daikto, juos persekioja naktiniai košmarai, jiems vaidenasi. Todėl niekas nepataria pirkti senovinių veidrodžių antikvarinėse parduotuvėse arba pasilikti atminimui mirusio žmogaus veidrodį.

Mirus žmogui taip pat yra įprasta uždangstyti visus namuose esančius veidrodžius. Taip daroma todėl, kad anapilin iškeliavęs žmogus per atspindį nepasišauktų savo draugėn ko nors iš artimųjų.

Kada veidrodis gali pagelbėti?

Veidrodis gali pagelbėti atsikratant nemalonių emocijų. Ypač jeigu jeigu  namuose lankėsi jums nemalonūs svečiai. Vos jiems išėjus  reikia kruopščiai nuvalyti  visus veidrodžius, kuriuose šie žmonės galėjo atsispindėti. Taip esą išvalysite  ir namuose likusią jų energiją.

Nuo seno taip pat tikima. jog būtina žvilgelti į veidrodį, jeigu grįžote namo pasiimti pamiršto daikto.  Taip susigrąžinsite sėkmę.

Veidrodis yra reikalingas nuotakai. Būtent nuotaka, prieš išeidama iš savo namų, turėtų žvilgtelėti į veidrodį. Tai atneš sėkmę jos santuokai. Tačiau tas paskutinis žvilgtelėjimas ir turėtų būti tikrai paskutinis. Jeigu ji sugrįš ir  tai padarys dar kartą, kad ir netyčia – sėkmė  nuo jos nusigręš.

Taip pat tikima, jo slaptus kito žmogaus kėslus galite pamatyti pastatę jį šalia veidrodžio ir atsistoję greta. Priešininko veide veidrodyje išvysite tikruosius jo jausmus. Kinai tiki, jog kad veidrodis gali padėti atsikratyti blogio, mat jis susinaikina pamatęs savo atvaizdą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *