Kaip pildosi sapnai pagal valandas?

Kaip pildosi sapnai pagal valandas? Kaip pildosi sapnai pagal valandas

Sapnų aiškintojai teigia, jog sapngas gali tapti pranašingu, jeigu jį sapnavote tam tikrą valandą. Kokia tai valanda? Koks sapnas gali būti pranašiškas? Pabandykime išsiaiškinti. Žemiau pateikiame paros valandų sąrašą. Taip pat ir tai, kaip šią paros valandą vertina sapnų aiškintojai. Svarbiausia- nesigąsdinkite ir nepriimkite visko už gryną pinigą. Sapnų aiškintojai taip pat gali klysti. O sapnas dažniausiai išsisklaido paryčiais.

0-1 valanda: visai gali būti,  kad šis sapnas išsipildys. Svarbiausia jį teisingai suprasti.
1-2 valanda: Šią valandą dažniausiai sapnuojasi košmarai. Tačiau jų bijoti nereikia- greičiausiai šią valandą susapnuotas sapnas neišsipildys.
2-3 valanda: Padėtis šiek tiek rimtesnė, nes šią valandą galite susapnuoti pranašišką sapną, kuris deja nebus malonus. Tokį sapną greičiausiai paaiškins tik sapnų žinovas, todėl pernelyg nesivarginkite ir nesijaudinkite dėl jo reikšmės. Į šį sapną reikėtų atkreipti dėmesį jeigu sapnavote savo šeimą,- pačą tėvus. Greičiausiai jie pasiilgo jūsų dėmesio ir pagalbos, Jeigu jūsų tėvelių nebėra – pasimelskite už juos.
3-4 valanda: Šios valandos sapnus lengva atsiminti. Neretai jie būna pranašiški. Tačiau ką jie reiškia,- išsiaiškinsite ir patys be kitų žmonių patarimų.
4-5 valanda: Šis sapnas gali padėti išsikapstyti iš bėdos. Jeigu tik jį atsiminsite iš ryto.
5-6 valanda: Šią valandą sapnuotas sapnas gali pranešti apie besimezgantį jausmą ar nuostabų pasimatymą.
6-7 valanda:  Šią valandą sapnuotas sapnas bus svarbus tik tuo atveju, jeigu jį prisimenate vos tik pramerkę akis. Todėl ir aiškinkitės jį tik iš karto. Vėliau įspūdis išblanks ir kažką suprasite ne taip.
7-8 valanda: Negaiškite laiko. Šiuo metu reikia keltis, todėl susapnuotas sapnas nieko nereiškia.
8-9 valanda: Sapnas pildysis tik tuomet, jegi jis yra apie mokslą ar jūsų darbą. Šiuo atveju viskas pildysis taip kaip sapnavote. Taigi, jeigu sapnas apie ką nors kitka- nepergyvenikite. Tai tik tuščios svajos.
9-10 valanda: Šios valandos sapnas gali perspėti apie ligą ir pildysis tuo atveju, jeigu sapnavote kažką, kas susiję su sveikata. Neatidėliokite vizito pas gydytoją, jeigu manote, jog yra tikrai taip.
10-11 valanda:  Šią valandą galite susapnuoti artimą žmogų, kuriam reikia jūsų pagalbos. Būtinai paskabinkite ir pasiteiraukite ar viskas tvarkoje.
11-12 valanda: Gali būti, jog šią valandą regėtas sapnas išsipildys. Kaip ir kada? Tą sugebėsite suprasti ir be aplinkinių pagalbos.
12-13 valanda: Dėl šią valandą sapnuoto sapno galite būti ramūs- vargu ar jis pildysis.
13-14 valanda: Šią valandą sapnuotas sapnas nebus geras jeigu sapnavote save. Tai gali reikšti, jog turite atvirą arba slaptą priešą. Gerai apsidairykite aplinkui ir būkite labai atsargūs.
14-15 valanda: Šią valandą sapnuotas sapnas yra tuščias. Jeigu jis ir pildysis- greičiausiai tik pavienės jo detalės.
15-16 valanda: JBūkite atsargūs jeigu sapnavote mirusius žmones, gyvūnus ar paukščius. Šis sapnas gali pranašauti ligas.
16-17 valanda: Šią valandą galite sapnuoti nemalonius dalykus, kurie perspės apie gresiančius nemalonumus. Būkite pasiruošę viskam.
17-18 valanda:  Galite būti ramūs,- šios valandos sapnas nėra nei reikšmingas nei pranašiškas.

18-19 valanda: Grečiausiai tai ką sapnavote nėra svarbu. Tačiau jeigu sapnavote save, ypač mokslo įstaigoje ar darbe – galite būti apkrautas bereikalingais darbais.
19-20 valanda:  Būkite atsargūs ir saugokitės ligos. Ypač jeigu prisimenate sapno detales.

20-21 valanda:  Jeigu sergate- šią valandą sapnuotas sapnas reiškia, jog tikrai pasveiksite.
21-22 valanda: Šią valandą sapnuotas sapnas gali būti pranašingas. Tačiau patiems jo aiškintis nereikėtų- ieškokite sapnus išmanančio žmogaus.

22-23 valanda:  Šią valandą sapnuoti nėra gerai. Sapnas gali perspėti apie nužiūrėjimus ir kitus panašius dalykus.
23-24 valanda: Šios valandos sapnai gali perspėti apie gresiančias suktybes arba apgaules. Ypač darbe ar asmeniniuose reikaluose.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *