Kas bus turtingas 2015 metais?

Kas bus turtingas 2015 metais? – arba kurie  kinų Zodiako ženklai turtės 2015 metais Kas bus turtingas 2015 metais

Kiekvieni kinų metai yra lglobjami  skirtingo Zodiako ženklo. 2015 metus globoja medinė ožka arba medinė avis. Kuo gi ypatingas šis kinų Zodiako ženklas?

Medinė avelė  yra aštuntasis kinų Zodiako ženklas. Šiuos metus globoja medžio stichija. Laimingoji 2015 metų spalva yra žalia. Kinų nauji metai prasidės 2015 metų Vasario 19 dieną ir truks iki 2016 metų Vasario 7 dienos. Šių metų šeimininkė ir globėja laikoma vienu iš laimingiausių kinų Zodiako ženklų. Ji simbolizuoja išmintį, turtą ir gerovę. Patikėkite, toks puikių simbolių rinkinys pasitaiko tikrai ne kasmet.

O kam gi bus palanki avelė? 

Kinai yra įsitikinę, jog avelė mėgsta viską, kas susiję su vandens stichija. O vanduo yra ryšių, bendravimo, reklamos, karjeros ir prekybos varomoji jėga. Taigi, visi, kurių gyvenimas susijęs būtent su šiomis veiklos sritimis gali tikėtis ypatingos avelės ar ožkelės globos. Kinai yra įsitikinę, jog sėkmė sekančiais metais lydės drąsius, smalsius ir mokančius bendrauti asmenis. Seksis ir tiems, kurie pardavinės būtent tai, kas reikalinga žmonėms ir mokės patenkinti būtiniausius jų poreikius.

Kokius Zodiako ženklus globoja ožka?

Tiek ožka, tiek avis savo dėmesiu lepins gimusius Triušio ir Drakono metais. Šių gyvūnų ženkle svečiuosis Dorybės sėkmės žvaigždė. Taigi, jeigu sekančiais metais jus vargins sunkios problemos ar apipuls vargai,- Triušis tikrai jums padės. Kinai yra įsitikinę, jog jis tiesiog ištirpdys jūsų nelaimes.

O koks Zodiako ženklas bus turtingiausias?

Avies ir ožkos metais turtingiausi bus gimusieji po Šuns, Žiurkės ir Kiaulės ženklais. Jie tiesiog traukte trauks pinigus ir tikrai nebijos jokių finansinių katastrofų. Kinų astrologai yra įsitikinę, jog būtent šie ženklai eis per gyvenimą tarsi per sviestą. Jų padangėje žibės meilė ir taika. Jų laukia ramūs ir turtingi metai, – ypač jeigu jie sugebės išlikti mandagiais ir diplomatiškais. Žiurkes lydės turto žvaigždė, todėl joms tikrai negresia jokie pavojai.Dangiškos sėkmės žvaigždė lydės Tigrus ir Jaučius. Juos likimas gali apdovanoti netikėtomis dovanomis.

O kokiems Zodiako ženklams verta būti atsargesniems ateinančiais 2015 metais?

Nesėkmių žvaigždė šviečia virš gimusiųjų Gaidžio metais. Būtent jiems būtina išlikti labai atsargiais. Ligų žvaigždė šviečia virš gimusiųjų Drakono ir Gyvatės metais, todėl jiems būtina ypač saugoti sveikatą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *