Kaip pasitikti 2015 Medinės Avies metus?

Kaip pasitikti 2015 Medinės Avies metus? Kaip pasitikti 2015 medinės avies metus

Ne paslaptis, jog daugelis iš mūsų truputį tiki tuo, jog taip, kaip sutiksite naujuosius metus, juos ir nugyvensite. Na o, kad kiti metai būtinai taptų laimingais, juos būtina gražiai pasitkti. Ką jums daryti ir kaip pasitikti 2015 Medinės Avies metus, kad jie taptų pačiais laimingiausiais?

2015 metų talismanas yra medinė avis arba medinė ožka (žiūrint kaip skaičiuosite- pagal kiniečių ar pagal japonų kalendorių).

Taigi, ką pasak rytiečių, mėgsta avelė?

Tiek avelė, tiek ožka rupšnoja žolę. Jos abi mėgsta varpelius, todėl Kalėdinė eglutė tikrai turėtų būti papuošta bent vienu varpeliu. Abu gyvūnai mėgsta žalią ir mėlyną spalvą. Todėl būtent šiomis spalvomis dizaineriai ir rekomenduoja puošti kambarius ir eglutę. Tikrai neapsiriksite, jeigu ant stalo puikuosis žaliuojanti šakelė.  Neapsiriksite pasirinkę iškilmingą ir baltą krakmolu sustandintą staltiesę  ir puošdami stalą žydros bei mėlynos spalvos kaspinėliais ar detalėmis. Stalas turėtų būti papuoštas baltais indais. Idealu, jeigu ant jo puikuosis bent vienas medinis indas.

Ant stalo būtinai turėtų puikuotis švieži vaisiai daržovės, sūris ir vaišės iš pieno produktų. Mėsos ir žuvies patiekalų rytiečių astrologai nedraudžia, tačiau siūlo jų nedaug. Geriau rinktis ant grotelių ar žarijų  keptus patiekalus.

Avis gyvena bandoje, todėl jeigu nutarėte kambarį papuošti avies statulėle, jų reikėtų ne vienos- na bent jau dviejų.

Su kuo sutikti Naujuosius Metus?

Vienareikšmiškai-  tik su pačiais brangiausiais ir artimiausiais žmonėmis. Avys ir ožkos lengvai pasibaido, tačiau myli savo šeimininkus, todėl geriausia jų metus pasitikti giminaičių rate ir tuose namuose, kuriuose kiekvienas jaučiasi šiek tiek šeimininku. Rytiečiai įsitkinę, jog šie gyvūnai nemėgsta triukšmo- tą patį gali pasakyti ir kiekvienas piemuo, todėl didelių iškilmių ir triukšmo per šiuos Naujuosius Metus kelti nereikėtų.

Kaip pasiruošti Naujųjų Metų sutikimui?

Geriausia juos pasitikti ramiai ir neskubant. Iki Naujųjų metų reikėtų užbaigti visus neužbaigtus darbus ir grąžinti skolas. Kiekviena save gerbianti šeimininkė turėtų išsivalyti namus, kad juose būtų jauku ir švaru. Tikrai nereikėtų Naųjųjų pasitikti kupinuose dulkių namuose. Jeigu namuose yra sugedusios buitinės technikos, ją tikrai reikėtų pataisyti arba atiduoti tiems kas mokės tai padaryti.

Kokias dovanas tiktų dovanoti  Avies metais?

Niekas negali prilygti avies ir ožkos vilnos kerams, todėl tikrai neapsiriksite patiems artimiausiems žmonėms dovanodami šiltos vilnos rūbus ar aksesuarus. Kokius? Priklauso tik nuo jūsų fantazijos ir piniginės. Tai gali būti ir pūkuotos pirštinės ir prabangus angoras vilnos megztinis, – svarbu kad būtų šilta, minkšta ir švelnu. O jeigu dovana išmarginta raštais ar prabangiais bumbuliukais ir kasomis- ji tikrai suteiks be galo daug džiaugsmo.

Jeigu nenorite pasirodyti senamadiški, brangiausiems žmonėms galite dovanoti medinius arba porcelianinius Indus ir praktiškus, namų ūkiui reikalingus daiktus.

Kaip puoštis sutinkant medinės avies (ožkos) metus?

Rytiečiai yra įsitikinę, jog šis gyvūnas yra labai geranoriškas, tačiau be galo kaprizingas. Taigi, jeigu nuspręsite būti šiek tiek ekstravagantiškos- tikrai nieko nenuskriausite. Priešingai, kuo originalesnis ir išskirtinesnis bus jūsų makijažas, tuo daugiau dėmesio sulauksite iš ateinančių metų šeimininkės. Dizaineriai iki galo taip ir nesutaria, kaip rengtis, jog ateinantys metai būtų kuo sėkmingesni. Vieni iš jų siūlo rengtis minkštais, lengvai krentančiais pastelinių spalvų drabužiais, kiti gi siūlo ryškias spalvas ir prabangius audinius. Jie sutaria tik vienu klausimu- abu gyvūnėliai yra grakštūs, mėgsta prabangą ir komfortą, todėl ir jūsų apranga turėtų būti tokia pati- sustiprinti jūsų grakštumą bei kūrybingumą.

Astrologai siūlo vilkėti mėlynos spalvos drabužius arba turėti bent vieną šios spalvos aprangos detalę (sagę, karolius, šalikėlį, rankinuką, batelius). Nesuklysite jei jūsų šventiniai rūbai bus pilkšvų, sidabrinių, smėlio, perlų spalvos atspalvių. Yra nuomonių, jog sekančius metus galima pasitikti ir vilkint žalsvos spalvos drabužiais.

Artėjančioms Naujųjų Metų šventėms siūlom rinktis rūbus iš lengvų, skaidrių ir gerai krentančių medžiagų- šifono, gipiūro, mezginių. Koks bebūtų kirpimas, galioja tik viena taisyklė- jums turi būti patogu.

Kokius papuošalus derėtų dėvėti Avies metų išvakarėse?

Neapsiriksite pasirinkę stambius  ir blizgančius aukso ar sidabro papuošalus. Laimę atneš papuošalai su gintaru, perlais ir smaragdais.

Kokia šukuosena tinkamiausia 2015 metų sutikimui?

Niekas tur būt pernelyg nenustebs, – ateinančiais metais karaliauja garbanos. Ir kuo jų daugiau- tuo geriau. Taigi, Naujųjų Metų išvakarėse plaukų tiesinimo žnyples padėkite į šoną

Ką astrologai sako apie 2015 metus?

Tie rytų tiek vakarų astrologai tikina, jog 2015 metais žmonės bus geresni vienas kitam. Avys ir ožkos nemėgsta pyktis ir stengiasi išvengti nemalonumų, todėl ir jums reikėtų daryti tą patį.  Ateinančiais metais reikėtų stengtis kuo mažiau pyktis ir kuo mažiau užsiimti darbais kuriuose galima susižeisti. Tiek avys tiek ožkos turi labai trapias kojas, todėl sekančiais metais reiktų saugoti ne tik galūnes bet ir akis. Abu gyvūnai yra atkaklūs ir užsispyrę, todėl jūsų  atkaklus darbas tikrai bus pastebėtas ir apdovanotas.

Laimingų jums 2015 Metų mielieji.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *