Jeigu jūs bijote siaubo filmų

Esate energingoji  Barbė Devyndarbė, jeigu jūs bijote siaubo filmų Jūs bijote siaubo filmų

Psichologai pastebėjo, jog  tie žmonės, kurie žiūrėdami siaubo filmą užmerkia akis arba jas užsidengia rankomis yra žymiai energingesni už kitus. Todėl visiškai nenuostabu, jog jų atsakas į stresą taip pat yra kelis kartus stipresnis nei aplinkinių. Įdomu ir tai, jog neretai šių žmonių kraujyje yra daugiau streso hormono kortizolio, todėl jie yra žymiai darbingesni. Neretai tai visiems gerai pažįstamos Barbės Devyndarbės, nudirbančios savo ir savo draugų darbus ir dar sugebančios paplepėti telefonu. Jeigu jūs bijote siaubo filmų ko gero apie jus dažniausiai , jog esate  visuomenės pažiba, vakarėlių siela ir adrenalino fantaikė.  Jūsų galvoje  kirba milijonai stulbinančių idėjų, na o jūsų  gyvenimas vartosi kūliais tikrąja to žodžio prasme.

Ką tai reiškia artimiesiems?

Šiuos žmones reikia labai saugoti nuo kavos, cigarečių ir alkoholio.

Tai įdomu

Kol kas mokslininkai dar nesugalvojo vieno siaubo filmų baimės pavadinimo. Tačiau su siaubo filmais yra siejamos kelios baimės rūšys:

  • Piktų ateivių baimė vadinama ksenofobija  (Xenophobia)
  • Kraujo baimė vadinama herezifobija  (Heresyphobia)
  • Pabaisų baimė vadinama teratofobija (Teratophobia).

Šiuo metu medicinos mokslas priskaičiuoja ne mažiau 10 siaubo filmų sukeltų baimių, tačiau tai neatbaido žmonių nuo šio kino meno žanro.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *