Spalio 1 dienos horoskopas

Spalio 1 dienos horoskopas Spalio 1 dienos horoskopas

Kas jūs esate?

Jeigu jūs gimėte Spalio 1  dieną,  – esate drąsūs ir nemėgstate prieštaravimų. Jūs apdovanoti nuostabiu sugebėjimu atsitiesti, kad ir kas įvyktų.  Gimusieji Spalio 1 dieną  mėgsta būti dėmesio centre, tačiau šis dėmesys jiems netrukdo. Veikiau priešingai, jų ateitis neretai remiasi praeities šlove. Šią mėnesio dien`ą gimę žmonės taip pat turi puikią nuojautą, todėl jų sprendimai dažniausiai yra teisingi

Draugystė ir Meilė

Jūsų gyvenimo negalima įsivaizduoti be draugų. Šiandien gimęs žmogus dažniausiai turi labai platų pažįstamų ratą, tačiau retai kuo pasitiki iš tikrųjų. Jų asmeninių draugų ratas dažniausiai yra labai siauras. Gimusiems Spalio 1 dieną būdinga tai, kad jie dievina romantiškus nuotykius. Jie lengvai įsimyli, tačiau jų jausmai užgęsta taip pat greitai kaip jie įsiliepsnojo. Susisaistę vedybiniais ryšiais, jie stengiasi būti ištikimi, tačiau, kad jų santykiai išliktų nuoširdūs,  jiems būtina vis pakurstyti romantikos liepsnelę.

Vaikai ir šeima

Šeima ir vaikai užima pagrindinę vietą šių žmonių gyvenime. Jie mėgsta prisminiti savo asmeninę vaikystę ir stengiasi gyventi  tik gražiausiomis praeities akimirkomis. Gimusieji Spalio pirmąją dieną stengiasi būti tikrai tobulais tėvais, tačiau neretai atsiplėšia nuo šeimos draskomi karjeros galimybių. Nepaisant to, jie stengiasi būti savo vaikų mokytojais ir užtarėjais tiek namuose, tiek ir visuomenėje.

Sveikata

Gimusieji Spalio 1 dieną yra labai aktyvūs, todėl  su darbe ir gyvenime kylančia įtampa jie paprastai susidoroja labai lengvai. Jie yra nuosaikūs, mėgsta  kokybišką maistą, todėl viršsvoris juos vargina retai. Mankštintis jie dažniausiai nemėgsta, tačiau  sportuoja dažnai, nes to reikalauja jų visuomeninė padėtis ir gyvenimo būdas.

Karjera ir pinigai

Spalio 1 dieną gimę žmonės linkę rūpintis kitais Iš esmės jie yra tie globėjai, kurie atjaučia kenčiantį ir sugeba padėti bėdoje. Ši jų savybė neretai juos skatina išlaidauti, arba tiesiog švaistyti sunkiai uždirbtus pinigus. Aplinkiniai linkę naudotis jų gerumu, todėl  jiems neretai pristinga pinigų savo pačių asmeniniams poreikiams. Jie neretai pasirenka socialinį darbą arba pareigas, kuriose gali tiesiogiai padėti kitiems

Tikslai

Gimusieji Spalio 1 dieną nebijo matyti gyvenimą tokį koks jis yra. Neretai jų karjera remiasi  bendravimu su  įvairių socialinių sluoksnių atstovais. Savo asmeniniame gyvenime jie siekia vidinės harmonijos . Šie žmonės mėgsta gyventi ramiai ir patogiai, todėl būtent dėl šio troškimo gyventi saugiai ir gražiai gali nukentėti jų asmeniniai santykiai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *