Dvidešimt antroji Mėnulio diena

Dvidešimt antroji Mėnulio diena- viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną 22 Mėnulio diena- Dramblys

  • Mėnulio dienos simbolis–  Dramblys, Knyga, Raktas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Dvidešimt antroji Mėnulio diena palanki visiems studentams. Tai išminčių, mokinių, studijų diena. Šiandien sukauptą informaciją prisiminsite ilgiau ir sugebėsite ją panaudoti praktiškai. Jeigu savo žiniomis dar ir pasidalinsite ,- išmoktą pamoką atsiminsite be didesnių pastangų. Šiandien galima spręsti jus kamuojančias problemas, gilintis į sudėtingus ir sunkiai suprantamus dalykus.  Indų astrologai šios dienos simboliu laiko dievą Ganešą, kuris globoja išmintį bei turtą.  Diena skirta mokymuisi, įžvalgoms, žinių kaupimui ir žinių perdavimui kitiems.

Ką reikėtų daryti dramblio dieną?

Ruošiatės egzaminams? Puiku. Šiandien palankus metas konspektuoti tai, kas jums yra sunkiausiai atsimenama.

Norite atnaujinti namus? Tinkamas metas apeiti visus jų kampelius ir įvertinti, kas gi jums trukdo jaukiai pasijusti būtent čia. Gal būt nepatinka  užuolaidų spalva? O gal sienų spalva neleidžia atsipalaiduoti? Šiandien geriausias metas įvertinti tai, kas jums gali trukdyti.

Metas palankus vykstantiems į keliones, ypač siekiantiems dvasinių žinių. Gerai vykti į užmiestį, verslo reikalais.

Šiandien galite drąsiai prašyti atlygio, ypač jeigu dirbate kūrybinį darbą. Puikus metas išradėjams, mokslininkams ir poetams. Šiandien gali aplankyti įkvėpimas, tačiau būtina susikaupti ties jus dominančia problema. Geras laikas , religinėms studijoms, darbui su tekstu, naujų žinių  įsisavinimui.

Jeigu norite paskatinti vaikus domėtis kultūra- šiandien pats metas nusivesti juos į muziejų ar biblioteką. Geras laikas išsiaiškinti, kas trukdo mokytis jūsų vaikams. Padėti jiems spręsti mokykloje iškilusias problemas. Tinkamas metas užsiiminėti rankdarbiais, mokyti rankdarbių ar smulkių namų darbų.

Puikus metas peržiūrėti savo finansinius dokumentus, tvarkyti šeimos archyvus, pasirašinėti teisines sutartis.

Seminaruose, konferencijose, paskaitose dėstomą medžiagą atsiminti bus labai lengva, todėl diena ypač tinkama mokomiesiems seminarams.

Ši diena taip pat skirta atsargų kaupmui. Todėl galite drąsiai vaišintis ir krauti atsargas vėlesniam laikui.

Gera diena norintiems susituokti. Tačiau tuokiantis šiandien reikėtų kelti dideles vaišes ir vaišintis neįprastais patiekalais. Šiandien susituokusi pora gyvens laimingai ir sutiks mažiau kliūčių savo kelyje. Tačiau ji privalės tobulėti dvasiškai. Jeigu nutrūks dvasinis šeimos ryšys ir sutuoktiniai pradės siekti tik turtų, -šeima gali subyrėti.

Jeigu norite pasigaminti talismaną- ši diena taip pat tam tinkama.

Puikus metas verslininkams. Ši diena viena iš labiausiai tinkančių  bendrauti su verslo partneriais ir jūsų verslo mokytojais. Seksis ir perkantiems ir parduodantiems. Bendraudami su jais šiandien galite sužinoti kažką ypač jums naudingo. Jeigu šiandien aukosite vargšams,- jūsų  pelnas gali ženkliai šoktelti į viršų.

Šiandien būtina išlikti dosniems, kilniaširdiškiems. Gerai aukoti, užsiimti labdara ir savanoryste.

Ko nedaryti dvidešimt antrąją Mėnulio dieną?

Šiandien nereikėtų niekur skubėti. Labiau tiktų pasigilinti į tai kas jums yra tiesiog prieš pat akis.Tingėti šiandien negalima. Todė televizorių ar kompiuterį geriau išjungti ir su vaikais išspręsti kryžiažodį ar bent jau pasidomėti kas jiems trukdo mokytis. Astrologai teigia, jog tuščiai švaistant laiką šiandien- pradeda blogėti atmintis .

Nereikėtų užsiimti jums gerai nežinomais dalykais, kartoti jums nežinomas religines giesmes ir panašiai.

Netinkamas metas užsiiminėti jėgos pratimais, apkrauti stuburą ir strėnas. Grūdinimosi procedūroms metas nėra ypač palankus.

Šiandien taip pat negalima tinginiauti. Būtina daryti kažką, kas skatintų jūsų smegenis dirbti. Kitaip gali pradėti silpnėti jūsų atmintis.

Netinkamas laikas vakarėliams. Diena skirta informacijos įsisavinimui,  o ne tuščiam laiko švaistymui.

Netinkama diena pradėti naujus darbus. Nes  iškyla pavojus, jog šie darbai taip ir liks tik planuose. Tačiau čia yra išimtis. Jeigu darbai susiję su valstybe, mokymu ar mokymo įstaigomis,- drąsiai galite pasirašinėti steigiamuosius dokumentus.

Netinkama diena užsiimti daile ir piešimu. Indų astrologai teigia, jog šiandien nupiešti paveikslai gali pritraukti nelaimes.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Dvidešimt antrąją Mėnulio dieną tinka nešioti papuošalus su gintaru, žydraisiais agatais, mėlynaisiais safyrais, mėlynaisiais jaspiais, žydraisiais nefritais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja dvidešimt antrąją parą?

22 Mėnulio parą jautriausios yra strėnos ir stuburas

Sveikata

Šiandien reikėtų būti ypač atsargiems ir stengtis nesusirgti. Šios dienos ligos gali tapti labai pavojingomis. Netinkamas metas grūdinimuisi, dideliems fiziniams krūviams. Ypač jeigu apkrova tenka strėnoms ir apatinei stuburo daliai. Gera diena pradedantiems naują gydymo ar sveikatinimo ciklą. Gerai bendrauti su psichologais, sporto medikais, gilintis į teorinius sveikatinimo pagrindus.

Kaip valgyti dvidešimt antrąją  Mėnulio dieną?

Dramblio dieną galima smaguriauti. Maistas bus virškinamas gerai. Jeigu keliate vaišes, geriau vaišinti augalinės kilmės maistu. Šiandien reikėtų valgyti daug ir sočiai.

Kaip pildosi sapnai 22 Mėnulio dieną?

Šiandien sapnuotas sapnas greičiausiai pildysis. Ypaą jeigu jis buvo spalvotas. Šios dienos sapnai gali parodyti kaip jums reikėtų spręsti tą ar kitą jūsų gyvenimo problemą. Jie gali padėti pasukti jūsų gyvenimą į gerąją pusę.

Koks yra  dvidešimt antrąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

22  Mėnulio dieną gimsta labai sąžiningi ir veiklūs žmonės. Jie dažniausiai yra labai bešališki, tačiau gali būti ir gan ciniški. Šie žmonės linkę siekti išminties, paprastai daug mokosi, neretai praturtėja.  Ypač vertina tradicijas, yra labai konservartyvūs, išmintingi . Jie gali nugyventi labai ilgą gyenimą ir garsėti kaip išminčiai. Jeigu šiandien gimęs žmogus nesiekia dvasinio gyvenimo, jis gali tapti labai dideliu konservatoriumi, ginančiu savo įsitikinimus ir nepripažįstančiu kitų nuomonės.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *