Spalvų astrologija

Kas yra spalvų astrologija?

Spalvų astrologija yra astrologijos kryptis, tyrinėjanti spalvų įtaką mūsų gyvenimui. Astrologai teigia, jog kiekvieną mėnesį simbolizuoja tam tikra spalva. Ši spalva palankiausia nešioti būtent tą mėnesį ir  gali sustiprinti kai kurias mūsų charakterio savybes ir padėti susiklosčius kokioms nors nepageidaujamoms situacijoms. Kiek šiame teiginyje teisybės, pasakyti iki galo niekas negali, tačiau šiuo metu tai madinga. Astrologai siūlo spalvų poveikį išbandyti patiems. Jeigu manote, jog tam tikra spalva reikalinga jūsų gyvenime- drąsiai ja ir naudokitės. Sėkmės visiems:)

KARAMELESKaramelės spalva – Padės įgyvendinti jūsų siekius

Karamelės spalva priskiriama Sausio mėnesiui. Tai medžių ir jų šaknis maitinančio dirvožemio spalva. Ši spalva kreipia jus žemiškų ir praktiškų dalykų linkui. Spalvų astrologai teigia, jog karamelės spalva atspindi Saturno planetą, kuris jus skatina dirbti, praktiškai įgyvendinti savo tikslus ir skatina jūsų ambicijas. Karamelės spalva sustiprins jūsų kantrybę, savitvardą ir padidins jūsų ištvermę.

LELIJOSLelijų spalva – pažadins įkvėpimą 

Lelijos spalva priskiriama Vasario mėnesiui. Astrologai teigia, jog Vasario mėnesį valdo Uranas, skatinantis išradingumą ir genialumą bei Neptūnas, įskeliantis kūrybiškumo ugnį.  Lelijų spalva nudažytas Vasario mėnesio dangus. Ši spalva padės atsiskleisti jūsų jausmams bei paskatins bei gerumo apraiškas. Ši spalva išgaunama sumaišius tris spalvas: raudoną, mėlyną ir sidabrinę. Ji skatina bendradarbiavimą, suburia bendravimui ir įkvepia naujoms idėjoms.

VANDENSVandens spalva – Nuskaidrins jūsų mintis  

Kovo mėnesį valdo jūrų dievo Neptūno vardu pavadinta planeta. Jo simbolis vandens spalva, kuri padeda pereiti ribą tarp sąmonės ir pasąmonės. Vandens spalva sužadina pasitikėjimo jausmą ir išblaivina protą. Būtent šios spalvos padedami jūs galite suprasti pačius slapčiausius savo norus ir troškimus.

KAJENOKajeno spalva –  sužadins jūsų energiją 

Balandžio mėnesiui priskiriama kajeno spalva yra Marso planetos simbolis. Ši pipirinė spalva simbolizuoja aistrą, jėgą ir drąsa. Balandžio mėnesį karaliaujantis Marsas stimulija jumyse slypinčią avantiūristo gyslelę ir skatina medžiagų apykaitą, sužadina jūsų gyvybines jėgas ir padeda įgauti pasitikėjimo savimi.

ZALIAŽalia spalva – padės užgydyti žaizdas

Gegužės mėnesio atributas yra besiskleidžiantys pumpurai ir pievų žaluma. Jaučio ženklas simbolizuoja gyvybines jėgas, atsinaujinimą, jaunystę, augimą, gausą ir klestėjimą. Būtent tai jums siunčia žalia spalva. Šios spalvos padedami jūs galite nusimesti prabėgusių metų naštą, pasijusti žvalesniais, sveikesniais ir netgi solidesniais. Ši spalva rezonuoja su sveikata ir turtais. Jeigu jūs negaluojate, esate pervargę ar tiesiog norite, jog jūsų namuose nieko netrūktų,- nebijokite pasinaudoti būtent žalios spalvos privalumais.

AUKSO GELTONUMOGeltona spalva – nuteiks optimistiškai

Aukso spalva yra spindinčios Birželio saulutės spindulių spalva. Geltona spalva skatina smegenų veiklą ir leidžia džiaugsmingai atsikvėpti. Tai tikėjimo, vilties, džiaugsmo ir optimizmo spalva. Astrologai teigia, jog geltona spalva simbolizuoja Birželio mėnesį karaliaujantį Merkurijų. Šis kaip žinia globoja ryšių, bendradarbiavimo, bendradarbiavimo ir žinių sferas. Neužmirškite pasinaudoti geltona spalva, jeigu jums būtina sustiprinti būtent šias savo gyvenimo sritis.

KORALURožinių koralų spalva –atvers jūsų širdį  

Mėnulio planetai , kuri karaliauja Liepos mėnesį priskiriama rožinė koralų spalva. Šioje spalvoje ištirpsta sidabriniai mėnulio spinduliai, kurie skatina apmąstymus, introspekcija ir norą keistis. Rožinė spalva pritraukia meilę ir taiką. Ji sutaiko, nuramina ir paguodžia. Jeigu jums reikia kažką keisti savo gyvenime, nebijokite pasinaudoti būtent šios spalvos savybėmis.

ORANZINEOranžinė spalva – prišauks laimę 

Rugpjūčio mėnesį simbolizuoja oranžinė spalva, kuri yra priskiriama Liūtams. Tai ryški, aiškiai suprantama ir nuvaikanti visas baimes spalva. Ji laikoma karalių ir išiminčių simboliu. Oranžinė spalva skatina džiaugtis ir juoktis. Tai karalių ir iškilių asmenybių spalva, kuri sustiprina pasitikėjimą savimi bei padeda įžvelgti šviesiąsias gyvenimo puses.

MELYNAMėlyna spalva –paskatins iškalbą  

Rugsėjo mėnesį karaliauja dvi planetos: Merkurijus ir Venera. Merkurijus skatina bendravimą, o Venera moko mylėti. Šių planetų bendrą skrydį dangaus skliautu atspindi mėlyna spalva, simbolizuojanti grožį, tyrumą ir išmintį. Mėlyna spalva jus nuteiks taikingai bei  nuramins įtemptus nervus. Mėlyna spalva nuo seno naudojamasi kai reikia susėsti prie apskrito stalo ir bendrauti atmetant emocijas bei nusistatymus. Ji skatina ramų bendravimą.

PILKSVAI ZYDRAPilkai žydra spalva- nuteiks taikingai 

Spalio mėnesio danguje puikuojasi Veneros planeta, kuri valdo Svarstyklių ženklą. Spalio mėnesiu priskiriama pilkšvai žydra spalva, simbolizuojanti taiką, ramybę ir subtilumą. Ši spalva padeda atstatyti sutrikusią jausmų pusiausvyrą, nuteikia harmoningai besivystantiems santykiams ir nuramina sudirgintą vaizduotę.

KLARETOKlareto raudonio  spalva – sužadins aistrą

Lapkričio mėnesio ženklas- aistringasis Skorpionas.  Jam priskiriama vyno raudonumo spalva, sužadinanti romantiškus jausmus, aistrą, drąsą, emocijų stiprybę bei meilės apraiškas. Lapkričio mėnesį karaliauja Venera,todėl būtent meilės spalva jam ir priskiriama. Ši spalva skatina kraujotaką, skatiną lytinį pajėgumą ir šalina iš jūsų gyvenimo visas emocines kliūtis.

PAGODOSPagodos  spalva –pakvies dvasinėn kelionėn 

Dangiškosios pagodos  spalva skatina susikaupimui. Jos padedami įygsite išminties, pasitikėjimo ir nebijosite pasitikti ateities. Gruodžio mėnesį valdo Jupiterio planeta, kuri skatina nuotykiams ir sužadina jūsų minties galias. Tai keliautojų spalva. Nesvarbu kokion kelionėn jūs leidžiatės- dvasinėn ar tikron,- ši spalva padės jums susigaudyti būtent jūsų kelionės kryžkelėse ir akligatviuose.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *