20 dalykų kurių nereikia daryti per pirmąjį pasimatymą

20 dalykų kurių nereikia daryti per pirmąjį pasimatymą (Jeigu norite antrojo) pasimatymas

Ir taip, pagaliau atėjo ta diena. Jis- ji pasakė taip ir jūs pagaliau susitiksite. Valio. Kas gali būti puikiau. Tačiau yra daug dalykų kurių negalima daryti būtent pirmojo pasimatymo metu. Kodėl? Na, – tiesiog negalima, jeigu norite tą žmogų sutikti dar ir kitą kartą. Kokie yra didžiausi pirmojo pasimatymo griovikai? Atsakymą rasite žemiau.

1. Nekalbėkite tik apie save.
Žinoma, per pirmąjį pasimatymą reikia bendrauti. Tačiau ar jūs norite, jog jums nepažįstamas bet įdomus žmogus išsigąstų, jog jūs nemokate bendrauti? Pirmojo pasimatymo metu rinkitės niekuo neįpareigojantį pokalbį. Bandykite šnekėti apie tai kas domintų jus abu. Juk gilūs jausmai prasideda nuo draugystės. Tai kokia draugystė gali sieti žmones, neturinčius bendrų interesų?

2.Nepadauginkite alkoholio
Niekam nepaslaptis, jog apgirtęs žmogus neatrodo patraukliai. Jūs taip stengėtės ir puošėtės, o dabar staiga viską norite sugadinti? Ne? Puiku. Viena vyno taurė. Tai jūsų pirmojo pasimatymo riba. Dar geriau, -jokio alkoholio.

3.Nevalgykite teplių patiekalų
Nutarėte vakarieniauti kartu? Nuostabu. Tačiau Itališkas pomidorų padažas arba dešrainis nebus pats geriausias pasirinkimas, – patikėkite. Pirmosios vakarienės metu rinkitės lengvus ir paprastus patiekalus, kurie nevarvės jūsų smakru ir neišteps jūsų pirštų. Kodėl? Jūs vis dar esate pasipuošę, ar ne? Tai ir stenkitės išlikti gražiais iki vakaro pabaigos.

4.Nepiktnaudžiaukite telefonu.
Taip. Telefoną su savimi turėti privalu. Ypač pirmojo pasimatymo metu. Tačiau kaip jūs jausitės jeigu jūsų išrinktoji ar išrinktasis visą vakarą maigo telefono mygtukus? Ar dėl to reikėjo gaišti laiką?

5.Nekalbėkite apie seksą
Gal būt tai skamba senamadiškai. Žinau, jog man bus atsakyta, jog net trečdalis porų mylisi pirmojo pasimatymo metu. Tačiau du trečdaliai likusiųjų yra šiek tiek senamadiški ir nori geriau pažinti žmogų, su kuriuo bendrauja. Juolab, pernelyg atviri ir intymūs pokalbiai su beveik nepažįstamu žmogumi gali išgąsdinti kiekvieną.

6.Prieš pasimatymą nevalgykite aštraus kvapo maisto
Kodėl? Jeigu iš jūsų burnos sklinda nemalonus kvapas, būkite tikri – antrojo pasimatymo gali ir nebūti, ypač jeigu jūs tikitės bučinio.

7.Nepertraukinėkite kito žmogaus
Jūs nemėgstate kai jus pertraukia? Taip? Kodėl kitam žmogui tai turi būti malonu? Norite pasimatyti su juo dar kartą, – įpraskite kalbėti ramiai ir paprastai. Kuo įdėmiau jūs klausotės, tuo daugiau jūs suprantate.

8.Prie stalo kalbėkite ramiai
Niekas taip neatbaido kito žmogaus, kaip garsios šnekos, pagyros ir blogos manieros. Jeigu jūs kalbėsite pernelyg garsiai, jūsų draugas ar draugė pasijus tiesiog nejaukiai. Juk jūs norite jo dėmesio, o ne aplinkinių, ar ne?

9.Neriaugėkite prie stalo
Vis tą žino. Tačiau aštrūs patiekalai gali suerzinti skrandį. Ypač jeigu juos valgėte skubėdami. Pirmasis pasimatymas nėra skirtas persivalgymui, riaugėjimui ir kitokiems kūno skleidžiamiems garsams.

10.Puoškitės tinkamai
Jeigu jūs norite patikti žmogui, su kuriuo susitiksite, stenkitės rengtis taip, kad paliktumėte gerą įspūdį. Tai reiškia, jog jūsų rūbai turi būti švarūs, išlyginti, tvarkingi ir be skylių. Niekas taip neatstumia kito žmogaus kaip blogas kvapas ir higienos trūkumas. Na, o jeigu jūs norite palikti neišdildomą įspūdį? Palikite tai kitam kartui. Kuo daugiau atviro kūno pamato vyriškis, tuo mažiau jūs dominate jį kaip būsima draugė.  Prisiminkite, jog  vaikinas nori sutikti būsimą draugę , o ne vieno vakaro plaštakę.

11.Negąsdinkite naujojo draugo nelaimingos meilės istorijomis
Niekas nekalba apie savo buvusiuosius pirmojo pasimatymo metu. Kodėl? Jie jau yra buvusieji. Jūs atėjote į pasimatymą, o ne į Sudužusių širdžių klubo posėdį. Prieš jus naujas žmogus, kuris gali tapti jūsų gyvenimo ir širdies draugu. Jeigu jūs susitiksite dar kartą,- tikrai turėsite laiko pasikalbėti apie praeitį. Na, o jeigu nesusitiksite,- kam mažai pažįstamam žmogui žinoti jūsų asmeninio gyvenimo detales?

12.Nekalbėkite apie praeities klaidas
Vėlgi pasikartosiu. Prieš jus naujas gyvenimo puslapis. Jeigu norite, kad jis būtų švarus, netepliokite jo praeities nuoskaudomis. Jūsų naujasis draugas ar draugė  dar turės daug laiko sužinoti apie jus. Per pirmąjį pasimatymą jie tikrai nėra pasiruošę klausytis išpažinties.

13. Nekurkite ateities planų
Na, gal būt jis tikrai be galo žavus ir jūsų vaikai būtų labai gražūs. Tačiau jeigu pirmojo pasimatymo metu jūs planuosite vestuves , būkite tikri, jog antrojo pasimatymo gali ir nebūti. Džiaukitės vakaro teikiamais malonumais ir nebūkite pernelyg rimti. Tai tik pirmasis pasimatymas.

14.Jeigu jūs turite vaikų- paminėkite juos
Šiandien jūs nieko nenustebinsite akluoju pasimatymu. Tačiau pasimatymas tam ir yra, kad susipažintumėte vienas su kitu šiek tiek daugiau. Tai reiškia, jog reikėtų paminėti bent tai kas jūs esate ir kokie žmonės jūsų gyvenime yra svarbiausi. Kuo  nuoširdesni jūs būsite, tuo daugiau yra šansų, jog šis susitikimas peraugs į kažką daugiau.

15.Nevėluokite
Na iš tikrųjų, senovinė taisyklė leidžianti vėluoti 15 minučių nugrimzdo praeitin. Jeigu jau susitarėte dėl pasimatymo laiko, tai būkite malonūs ir pasirodykite laiku. Vėluojantys žmonės niekam nepalieka malonaus įspūdžio, kad ir ką kalbėtų bobutės.

16.Būkite pagarbūs
Jeigu jūs esate vaikinas, – merginos palankumą laimėsite atidumu ir dėmesiu. Jeigu jūs mergina, – nerodykite kaprizų ir neteiskite jo.  Vargu ar jūs pati norėsite draugauti su kaprizingu ir pasipūtusius vaikinu. Tai kodėl jūs norite daryti tą klaidą?

17.Neatidėkite pasimatymo staiga
Taip. Tai labai paprasta pasiųsti žinutę, jog susirgote. Tačiau žinote ką tai reiškia? Jūs negerbiate to žmogaus ir aiškiai parodėte, jog jis jums nerūpi. Pagalvokite apie tai, kad kažkas nutarė paskirti savo laiką asmeniškai jums, o ne kam kitam. Jeigu jūs to nesupratote, – greitai tą supras kita.

18.Niekuo neįsipareigokite
Paprastai pirmojo pasimatymo metu niekas niekam ir nieko nežada. Kodėl? Jūs tiesiog nežinote ar tai ką pažadėjote galėsite įvykdyti.

19.Stenkitės pernelyg daug neplepėti
Niekas taip neišgąsdina, kaip pernelyg atverta širdis. Atminkite,- jūs atėjote į pirmąjį pasimatymą, bet ne pas nuodėmklausį. Naują žmogų į savo asmeninį gyvenimą suspėsite įsileisti visada. Kam skubėti be reikalo?

20. Nesiskųskite
Jūs nemėgstate skundų? Esu beveik tikra, jog jūsų draugas ar draugė jų nemėgsta taip pat. Ypač skundų apie pinigų trūkumą. Visai nesvarbu kas moka už vaišes pasimatymo metu- vienas arba abudu. Jeigu mažai pažįstamam žmogui pradėsite skųstis, jog jums trūksta pinigų arba čia viskas per brangu,-  greičiausiai būsite blogai suprasti. Pasiimkite su savimi užtektinai, kad galėtumėte apsimokėti už vaišes ir kelionę namo. Atminkite, kuo mažiau blogų emocijų ir įspūdžių bus pirmojo pasimatymo metu, tuo didesni yra šansai, jog jūs sulauksite ir antrojo susitikimo.

Sėkmės:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *