Vyriška mada 2014 metų žiemai

Vyriška mada 2014 metų žiemai

2014 metų žiemą karaliauja tamsiai mėlyna spalva, prie kurios derinamos neutralios gamtos spalvos arba ją atsveriančios balta ir raudona spalva. Šias rūbų kapsules vyrams siūlo amerikiečių dizaineriai, kurie stengiasi, kad vyriška mada būtų kuo patogesnė.

1 kapsulė 1 vyriska kapsule

Jauni vyrai mėgsta džinsus. Šių metų mada seka jų pomėgiais ir siūlo patogaus kirpimo (relaxed fit) vienspalvius, blukintus džinsus ( faded chinos) derinti su klasikiniu mėlynu džinsiniu švarkeliu. Vyriškus švarkus siūloma sluoksniuoti su klasikiniais vienspalviais kaubojiško kirpimo marškiniais, bei po jais dėvimais susagstomais baltiniais.  Tokiam deriniui vyriškumo suteikia grubus ilgas neutralios spalvos šalikas.

Spalvos? Dominuoja neryškios gamtos spalvos. Klasikinės džinsų spalvos švarkelis, žalios samanų spalvos marškiniai, gelsvos smėlio spalvos kelnės, pilkas šalikas.

2 kapsulė 2014 metų žiemos mada- 2 kapsulė

Ši kapsulė skirta šaltesnei ir darganotai dienai. Šiuo metu ypač madingos ir patogios pūkinės tamsiai mėlynos spalvos striukės. Po striuke galima dėvėti lygų smėlinės arba kupranugario vilnos spalvos minkštos vilnos vienspalvį megztinį su V formos iškirpte.

Prie tokio megztinio puikiai dera šiek tiek iš po megztinio išlendantys languoti tamsiai mėlyni marškiniai ir tamsiai mėlyni džinsai. Šiuo metu vėlgi populiariausias džinsų kirpimas yra vienas iš patogiausių nevaržantis judesių relaxed fit kelnių kirpimas. Jeigu jūsų vaikinas mėgsta akibrokštus ir nevengia naujovių, šį sezoną jis gali derinti tamsiai mėlynus džinsus ir ryškios spalvos (žydrus, turkio spalvos ir pan.)  storapadžius sportbačius.

3 kapsulė Vyriška mada 2014 metų žiema- 3 kapsulė

Pavargusiems nuo pilkų spalvų amerikiečių dizaineriai siūlo tamsiai mėlynos (karališko atspalvio mėlynos) spalvos lygų megztinį derinti su baltais marškiniais. Balta tokių maršklnių apykaklė sudarys tvarkingumo, švaros ir profesionalumo įspūdį. Tokį megztinį galima derinti su klasikinio kirpimo mėlynais džinsais. Tokia apranga yra ir patogi ir pakankamai profesionali.

Jeigu jūsų vyras yra sportiško sudėjimo ir nevengia bendrauti, jo asmenybę pabrėš tiesaus kirpimo patogus švarkas, dėvimgas su languotais marškiniais ir patogiais klasikinės spalvos džinsais. Prie tokio derinio labiausiai derėtų smėlio spalvos klasikiniai minkštos odos bateliai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *