Žiurkės metais gimusio vaiko charakteris

ŽiurkėŽiurkės metais gimusio vaiko charakteris

Žiurkės metais gimę vaikai paprastai laikomi visų numylėtiniais. Jie žavūs ir meilūs. Iš pažiūros jie gali atrodyti labai nedrąsūs ir drovūs. Tačiau neapsirikite, tai kovotojai, kurie puikiai žino kaip pasiekti tai ko jiems tuo metu reikia. Jie pravirks jeigu pritrūks jūsų dėmesio,tačiau bendraus tik su vienu ar dviem žmonėmis. Šie vaikai labai prisirišę prie savo tėvų ir labai pavydi jų dėmesio aplinkiniams.

Žiurkės metais gimę vaikai prakalba anksti. Jie mėgsta pasmaližiauti ir mėgsta žaisti virtuvėje. Šie vaikai nelinkę slėpti savo jausmų ir nemėgsta būti palikti vieni. Jie lengvai bendrauja su kitais vaikais, noriai mokosi ir nevengia kruopštumo reikalaujančių darbelių. Jeigu mama paprarašys, toks vaikas visa širdimi stengsis išlaikyti savo žaislus tvarkingus o rūbelius švarius.

Šie vaikai anksti suvokia kas yra nauda. Jie greičiausiai pasiims didesnę obuolio puselę, ir tikrai lygiai tiek pat ir nei kiek ne mažiau sausainių kaip ir vyresnysis brolis arba sesuo. Juos sunku apgauti. Jie lengvai perpranta apgaulę ir prisimena kaip atrodo jų žaislai. Jeigu norėsite kam nors atiduoti jų senus žaislus, susidursite su rimtu atkirčiu, nes šie vaikai nelinkę dalytis niekuo.

Su jaunesniais už save šie vaikai elgiasi globėjiškai, tačiau jie priima sprendimus, kuriuos sunku nuginčyti. Jie labai smalsūs, anksti išmoksta skaityti ir mielai mokosi. Jiems sekasi visos disciplinos, kuriose tik gali pasireiškti jų žavi asmenybė.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *