Žiurkė- Kinų Zodiako ženklas

Žiurkė su skrybėleKinų Zodiako ženklas- Žiurkė

Žiurkės metais laikomi 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 metai. Žiurkė yra Pirmasis Kinų zodiako ženklas  „šu“.

  • Žiurkės  valdomos valandos yra tarp 23 ir 1valandos nakties.
  • Kryptis – Šiaurė
  • Spalva: Juoda, Raudona, Balta
  • Metų laikas: Žiema
  •  Mėnuo: Gruodis
  • Akmuo  talismanas- Granatas
  • Laimingas skaičius- 1, 11, 12
  • Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Šaulys
  • Elementas: Vanduo
  • Draugystė palanki su: Žiurke, Drakonu, Beždžione, Jaučiu
  • Žiurkės priešininkai – Avis, Arklys
  • Geros savybės : žavumas, rūpestingumas, draugiškumas, darbštumas,  išradingumas, iškalba, lankstus protas, sugebėjimas prisitaikyti, charizma, energingumas, pastabumas, proto  žvitrumas.
  • Neigiamos savybės: godumas, užsispyrimas, egoizmas, kerštingumas, pomėgis manipuliuoti, klastingumas, vidinės baimės
  • Tinkamiausios profesijos žiurkei: Žiurkei tinka rašytojo, žurnalisto,  muzikanto, psichologo, patarėjo, teisininko, politiko, dizainerio, vadybininko, administratoriaus, inžinieriaus ir verslininko profesijos. Visur kur tik reikalingas proto žvitrumas, žavesys ir greitas mąstymas žiurkė bus nepralenkiama.

Kuo ypatingi Žiurkės metais gimę žmonės?

Ryškiausias Žiurkės pavyzdys yra visų pamiltas Peliukas Mikis.  Jis tiesmukas, žavus  ir sugebantis įtikinti savo tiesa, vienok, jis visus ir visada lengvai apgauna.  Žiurkės labai smalsios ir draugiškos. Jos lengvai sutaria su pažįstamais ir nepažistamais. Jos labai taupios ir linkč dėti grūdą prie grūdo. Tačiau  mylimiems žmonėms jos gali būti be galo dosnios. Žiurkė visada žino visas naujienas ir visada suras takelį, vedantį ją norimo tikslo link. Ji viską tempia į savo urvelį, tačiau nelinkusi to parodyti viešai. Aplinkiniai ją mėgsta, nes ji moka laiku padėti, paguosti ar patarti. Žiurkė nevengia parodyti savo emocijų, tačiau stengiasi to nedaryti be reikalo. Žmonės gimę po šiuo ženklu moka naudotis savo žavesiu ir dažniausiai yra labai elegantiški, nepaisant savo šykštokų įpročių. Žiurkės moka elgtis protingai ir šaltakraujiškai, jos sugeba laiku susivaldyti, todėl draugų joms niekada netrūksta. Jos nevengia užstalės ir vaišių, tačiau jų paprastai nesutiksite bet kur. Geriausia vieta sutikti Žiurkę yra naujas ir prabangus klubas, į kurį patenkama tik su pakvietimu. Šio ženklo atstovai mėgsta maudytis šlovės spinduliuose, tačiau nemėgsta jos demonstruoti primygtinai. Savo tikslus Žiurkės pasiekia naudodamos derybas, įtikinėjimą ir diplomatiją. Jos nemėgsta smurto ir atviro jėgos demonstravimo. Ją visada sutiksite draugų ir gerbėjų apsuptyje. Gimusieji Žiurkės metai linkę rūpintis savo ir aplinkinių sveikata, jie nevengia dietų ir sporto klubų. Neretai šio ženklo atstovai apsupa savo artimuosius pernelyg dideliu dėmesiu arba priešingai, leidžia mylimiems žmonėms absoliučiai viską. Žiurkės labai myli savo šeimą- ir tėvus ir vaikus. Mylimam žmogui jos gali atiduoti paskutinius marškinius. Tačiau įgimtas jų taupumo jausmas gali pasireikšti neišpasakytu šykštumu.

Žiurkės nevengia liežuvavimo, tačiau esant reikalui jos sugeba išlaikyti rimtas paslaptis. Jas paprastai pažįsta visi, na o jos pažista visus. Žiurkė visada pasistengs, kad jos nuomonė būtų išgirsta. Ji visada pasirūpins savo giminėmis , o esant reikalui sukurs verslą, kuriame įdarbins visą šeimą. Vienok, nor sir apsupta būrio žmonių, Žiurkė vengia ilgalaikių santykių. Ji sunkiai renkasi draugus. Na o esamiems draugams paprastai yra labai ištikima. Ji nelinkusi pergyventi dėl rytojaus, ir stengiasi išnaudoti šiandieną, tačiau jos urvelyje visada bus atsargų juodai dienai.

Žiurkės nemėgsta tingių ir ramių žmonių. Jas lengva suerzinti. O suerzinta žiurkė žodžio kišenėje tikrai neieško. Jos mėgsta sukritikuoti, tačiau ši kritika dažniausiai būna teisinga, nors ir skaudi. Jos yra darbščios ir savo darbą visada atlieka kruopščiai ir atidžiai. Žiurkės puikūs viršininkai, kurie visada pasirūpins tiek savo aplinkos, tiek verslo saugumu. Jos nelinkę lengvai pasikliauti kitų žodžiais, ir verčiau viską patikrins pačios.

Kuo ypatinga žiurkės metais gimusi moteris?

Moterys žiurkės garsėja kaip nuostabios namų šeimininkės. Jų namai visada pilni to ko reikia ir ko nereikia. Ji stengiasi pasiruošti visiems gyvenimo atvejams, ir nevengia pasirūpinti savimi. Ji mėgsta pirkinius, ir garsėja savo elegancija. Nepaisant to, kad šiais metais gimusi moteris moka parodyti taupumo stebuklus, dėl savo pomėgio pirkti , jai neretai pastoviai trūksta pinigų. Moteris žiurkė yra neatsiejama savo vyro pagalbininkė ir seks paskui jį į pasaulio kraštą. Ji asitringa, jausminga ir sentimentali. Dėl pomėgio pernelyg apdovanoti mylimus žmonės, motina žiurkė gali pagarsėti kaip prasta motina, nes jos vaikams paprastai leidžiama absoliučiai viskas.

Kuo ypatingas žiurkės metais gimęs vyras?

Šio ženklo atstovai yra labai atsargūs, pragmatiškis ir rūpestingi tėvai. Jie sugeba laiku  investuoti  ir moka gyventi iš savo pasiektų investicijų. Vienok kinų astrologai linkę manyti, jog bent vieną kartą savo gyvenime Žiurkės ženklo atstovai patirs bankrotą.  Jie žavūs, elegantiški, tačiau nelinkę įsipareigoti. Dažniausiai šio ženklo žmonės siekia pelnytis iš kitų. Gali puikiai pragyventi iš investuotų procentų. Jiems sekasi visi darbai kuriuose reikalinga iškalba, žavesys ir proto žvitrumas. Žiurkės paprastai nedirba fizinio Darbo. Jų taip pat nesutiksite nesaugiose ir blogą vardą turinčiose vietose. Žiurkės gyvenime taip pat didelį vaidmenį vaidina gimimo laikas. Dienos metu gimusios žiurkės gyvenimas paprastai yra žymiai ramesnis nei gimusios naktį arba vakare.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *