Būrimas su Marso lentele – atsakymai

1

Sveikiname. Jūsų naujai sušvintanti asmenybė veržiasi į saulės šviesą.  Pats metas ištrūkti iš įkyrėjusios rutinos ir prasiblaškyti. Eikite apsipirkti arba tiesiog pasilepinkite mylimu pyragėliu. Jūs to tikrai nusipelnėte.

Jeigu palietėte šį skaičių, jums veriasi puikios galimybės, tad nesnauskite, kad jų nepražiopsotumėte.

2

Šiuo metu jums reikėtų šiek tiek susikaupti. Kantrybė, pusiausvyra, harmonija – šie žodžiai turi prasmę ir būtų gerai, kad tos prasmės nepamirštumėte ir jūs. Kas jus bevargintų , atminkite – visų pinigų neuždirbsite.

Jeigu Jūs palietėte skaičių 2, gali būti, jog jums pats metas peržiūrėti savo biudžetą. Ar tikrai ne per daug išlaidaujate?

3

Jums ir vėl sekasi. Jūsų laimė beldžiasi į duris, ir ne bet kaip. Ją pakvietė jūsų bendravimas su draugais ar  draugystė ilgu atstumu.

Palietus šį skaičių, Jums taip pat gali būti primenama, jog būtumėte labai geranoriški visiems sutinkamiems žmonėms. Jūs niekada negalite žinoti, ką jie gali ir ko ne.

4

Panašu, kad būtent šiuo metu dedate rimtus pamatus savo ateičiai. Būkite labai atidūs ir dirbkite tiek kiek galite ir net daugiau. Nes būtent šiandienos darbo vaisai jus gali aprūpinti visam gyvenimui.

5

Jūsų karjera ir jūsų darbas pasuks geresne vaga. Ir tai įvyks greičiausiai per kelis artimiausius mėnesius. Jūsų ateitis tikra šviesėja. Šypsokitės.

Palietus šį skaičių jums taip pat primenama, jog privalote dirbti taip pat stipriai ir atsidavusiai kaip dirbote iki šiol. Šiukštu, nepaleiskit vadžių iš rankų.

6

Šešetukas šiuo atveju primena, jog esate labai reikalinga savo darbo vietoje. Būtent čia užmegzti ryšiai ir santykiai jums dabar duos daugiausia naudos.

Šis skaičius taip pat patvirtina, jog jūsų trumpalaikiai poreikiai tikrai bus patenkinti.

7

Šis skaičius jus perspėja, jog galite susidurti su piniginiais sunkumais ar trukdžiais savo darbe. Tačiau nereikia nusiminti, – tai ką išmoksite, jums labai pravers ateityje, kuri tikrai prašviesės, nors ir ne tuoj pat.

8

Šis skaičius jus tikrai nudžiugins. Prieš jus daug ir įvairių galimybių ir tik jūs pati galit jas išnaudoti arba pražiopsoti. Būkite budrūs, nes sėkmės ruožas truks kelis mėnesius. Šis skaičius taip pat praneša apie paaukštinimą darbe arba pajamų padidėjimą.

9

Palietus devynetuką jūs patys turėtumėte įvertinti savo situaciją. Kažkoks gyvenimo tarpsnis jau praėjo ir prieš akis kyla nauji išbandymai bei naujos galimybės. Nesikabinkite į tai kas buvo, bet žiūrėkite į priekį.

Tai taip pat yra priminimas, jog kažkam jau esate pavyzdžiu, ir tokiu turite išlikti, kad ir kas vyktų aplinkui.

10

Panašu, jog ruošiatės į kelionę, kurios metu įvykdysite tai , apie ką svajojote jau ilgą laiką. Tai kam ilgai ruošiatės, pagaliau pildosi.

11

Šiuo metu jums būtina klausytis tik savo intuicijos o ne aplinkinių nuomonės. Turėkite tvirtybės, nes tik jūsų asmeninė nuovoka bei intuicija padės išspręsti kylančias finasines problemas.

12

Jums sekasi. Šiuo metu gyvenimas viską sudėliojo į vietas taip, jog jums belieka tik juo džiaugtis. Dirbkite ir ramiai judėkite pasirinkta kryptimi. Šiuo metu tikrai nereikia nei blaškytis, nei pergyventi.

13

Šis skaičius primena, jog metas atidžiau pažiūrėti į savo piniginę. Gali būti, jog pernelyg išlaidaujate, o gal būt teks apmokėti netikėtai atsiradusias išlaidas. Būkite budrūs ir šiuo metu labai neišlaidaukite.

14

Panašu, jog pats metas apsitvarkyti lentynose ir atsikratyti nereikalingų daiktų. Nekaupkite šlamšto, o tai ko nebenaudojate gali panaudoti kiti. Taip jūs atlaisvinsite vietą ne tik savo namuose, bet ir sieloje. Leiskite naujiems pokyčiams žengti pro duris.

15

Šis skaičius primena, jog jūsų laukia kažkoks svarbus susitikimas. Tai gali būti ir nauja pažintis, kuri padės jums pagerinti savo finansinę padėtį visiems ateinantiems metams.

16

Nereikia labai pergyventi, tačiau ateitis šiuo metu nėra rožinė. Jums gresia kažkokie nuostoliai ar nemalonumai. Neleiskite tokiems dalykams užgožti jūsų gyvenimo ir pasistenkite juose įžvelgti pokyčių  pradžią. Juk nemalonumai negali trukti visą likusį gyvenimą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *