Apranga

Sapnas – Apranga

Sapnuoti, jog jūsų apranga yra nauja, graži ir atitinka metų laiką yra  turto ir sėkmės ženklas.

Jeigu sapne jūsų rūbai yra lininiai ar plonos vilnos, – vasaros metu toks sapnas yra palankus. Tačiau toks sapnas žiemą bus palankus, jeigu jūsų apranga sapne yra iš storos ir tvirtos vilnos.

Sapnuoti, jog esate apsirengęs baltais rūbais yra palanku, jeigu esate dvasininkas. Nes toks sapnas  susijęs su šventumu ir tvarka. Tačiau kitiems asmenims toks sapnas pranašauja nemalonumus.

Jeigu sapne mechanikas yra apsirengęs baltai- šis sapnas pranašauja darbo trūkumą.

Jeigu ligonis sapne yra apsirengęs baltais rūbais, – šis sapnas pranašauja liūdną ligos baigtį.

Jeigu ligonis sapne yra apsirengęs juodai, – šis sapnas praneša, jog ligonis pasveiks.

Raudoni arba spalvoti rūbai sapne yra palankus ženklas kunigams , aktoriams arba lošėjams. Jeigu sapnuojantysis nepriklauso šioms profesijoms, – toks sapnas reiškia pavojus  ir slaptų dalykų paviešinimą.

Ligoniai sapnuojantys save raudonais rūbais gali sulaukti ligos paūmėjimo.

Vienok labai turtingiems žmonėms raudoni rūbai sapne pranašauja laimę, laisvę, pagarbą  ir turtą. Tačiau ligoniams ir varguoliams toks sapnas praneša, jog jų bėdos tik padidės. Kai kam sapnuoti raudonus rūbus reiškia kažkokią ligą ar galimą traumą.

Jeigu sapnuojate moterišką apsiaustą, paltą ar suknelę, – toks sapnas palankus jei esate viengungis ar aktorius. Toks sapnas vedusiam vyrui gali pranašauti žmonos praradimą.

Jeigu sapnuojate, jog esate puošniai apsirengęs ir kažkur keliaujate, – toks sapnas gali bylot, jog jūsų laukia sėkmė užsienio šalyse ar bendraujant su užsieniečiais.

Jeigu sapnuojate , jog esate apsirengę labai puošniu ir subtiliu apsiaustu, – toks sapnas gali reikšti, jog jūsų turtas pagausės.

Sapnuoti suplyšusius ar purvinus drabužius yra nuostolius  ir nemalonumus pranašaujantis sapnas.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *