Dieta Vėžio ženklo atstovams

VĖŽYS (birželio 23 d. – liepos 23 d.). Dieta Veziams

Kuo ypatingi Vėžiai?

Vėžiai yra jautrūs, švelnūs ir lengvai pažeidžiami. Būtent dėl to, jie linkę savo negandas tiesiog užkąsti ar pasiguosti kramsnodami ką nors skanaus. Vėžio ženklas valdo mūsų kūno virtuvę- skrandį, todėl kramsnojimas ir persivalgymas yra dažnos vėžių nuodėmės. Tipiškiausia šio ženklo garsenybė  lieknuolė Cheryl Cole taip pat  pripažįsta savo potraukį saldiems  pyragėliams.

 

Kokius  vidaus organus valdo Vėžio ženklas?

Vėžio ženklas valdo krūtinę , blužnį, saulės rezginį ir skrandį. Būtent todėl šio ženklo atstovams būtina kruopščiai rinktis tai, ką jie valgo. Jautrus vėžio skrandis linkęs sunegaluotidėlmenkiausių dietos sutrikimų. Jeigu prisiminsime ir tai, kad Vėžiai  visada linkę jaudintis ir pergyventi, – suprasime, kodėl jie taip lengvai suserga skrandžio opomis.

Kokie maisto produktai tinka Vėžiui?

Vėžio ženklo atstovai turėtų maitintis paprastu, lengvai virškinamu maistu ir vengti bet kokios ekstravagancijos.Vėžiams būtina vengti konservuoto ar gausiai prieskoniais pagardinto maisto, o ypač tokių prieskonių kaip karis, pipirai, rauginti gardėsiai, aštrūs sūriai, rūkyti gaminiai ir panašiai. Būtiniausia Vėžio ženklo atstovams druska yra kalcio fluoridas, kuris ypač svarbus smegenų veiklai, akių darbui, dantims, kaulams ir odai.

Šios druskos trūkumas vystosi, jeigu Vėžiai vengia tokių produktų kaip:

  • Šviežios  žalios  daržovės
  • Daigai
  • Morkos
  • Nesūdyti švieži riešutai
  • Varškė

Trūkstant kalcio fluorido  neretai vystosi įtrūkimai lūpų kampučiuose, plyšinėja odelė apie nagus, vargina pūslelės burnoje. Moteris gali varginti panikos ir nerviniai priepuoliai, skausmingos mėnesinės  ir lytinių organų ligos.

Kokie vitaminai tinka Vėžiams?

Vis žino, jog Vėžius globoja Mėnulis. Mėnuliui priskiriamas vitaminas  yra vitaminas B. Šių vitaminų  yra piene, riešutuose, mėsoje, kiaušinio tryniuose, o taip pat  špinatuose, kopūstuose,  žirneliuose ir lapinėse daržovėse. Na, o jeigu mėgstate laikytis dietos, dažniau gaminkite patiekalus iš aguročių, ridikų ir kopūstų. Šie produktai labai sveiki Vėžių skrandžiui ir nervų sistemai.

Kokia dieta tiks Vėžiams?

Astrologai linkę manyti, jog subtilieisiems Vėžiams gali padėti  psichiatro Daniel Amen sukurta dieta. Ši dieta  remiasi populiaria teorija, jog  egzistuoja penki smegenų tipai, kurie ir nulemia skirtingai išreikštą potraukį persivalgyti.

Kokia sporto šaka tiks Vėžiams?

Vėžiai nemėgsta smurto, karo ir prievartos. Todėl agresyvios sukarinto stiliaus treniruotės- tokios kaip kovos menai yra ne jų širdžiai. Jiems tinka viskas, kas skatina kūno ir sielos vienovę-  plaukimas, Cigun, joga  ar Tai Chi treniruotės, tai yra tai , kas turėtų raminantį ir dvasią lavinantį  poveikį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *