Dieta Skorpiono ženklo atstovams

SKORPIONAS (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.) Dieta Skorpionams

Kuo ypatingi Skorpionai?

Skorpionai įpratę kelti aukštus reikalavimus ir mėgsta kokybę. Jie žino ko nori ir stengiasi tai pasiekti bet kokia kaina. Garsiausia šių dienų Skorpionė Katy Perry puikiai žino ką jai reikia daryti, kad išliktų Hit paradų topuose,Ir daro tai labai tikslingai bei atkakliai. Būtent todėl jie gali sau leisti šiek tiek ekstrymo bei ekstravagancijos.

Kokius vidaus organus valdo Skorpionas?

Jautrieji skorpionai dažniausiai kenčia dėl lytinės sistemos organų negalavimų. Savo gyvenimo eigoje jie privalo suprasti, jog ši kūno dalis turi būti saugojama ir neprivalo būti pastoviai dirginama geismų protrūkiais.

Kokie maisto produktai tinka Skorpionams?

Neretai aistrų išvargintiems  Skorpiono ženklo atstovams pritrūksta kalcio sulfato. Šios druskos trūkumą galima įtarti jeigu vargina deginančio pobūdžio skausmai pėdose, skrandžio  ir gerklės srityse, burnoje. Jiems neretai diagnozuojamos skrandžio opos, odos susirgimai ar tiesiog pernelyg varginantys spuogai.

Kalcio sulfatu turtingiausi maisto produktai surašyti žemėjančia tvarka:

  • Natūralūs sūriai – ypač  Šveicariški ir Čedaro
  • Visos žalios lapinės daržovės – ypač rėžiukas ir petražolės
  • Melasa – bet tik tuo atveju, jeigu nepakankamai valgoma žaliųjų lapinių daržovių
  • Švieži, nesūdyti riešutai- ypač Braziliški riešutai
  • Džiovintos figos
  • Švieži kiaušinių tryniai
  • Saulėgrąžų sėklos- šviežios arba daigintos

Kokie vitaminai tinka Skorpionams?

Skorpionams astrologai  rekomenduoja valgyti daugiau česnako, kopūstų, morkų, salierų ir krienų. Jiems  taip pat būtinas Veneros vitaminas E. Neapsiriksite skorpiono maistą pagardindami tik augaliniu aliejumi.

Kokia dieta tiks Skorpionams?

Išbandymus ir ekstremalius pokyčius mėgstantiems Skorpionams gali patikti  Tim Ferris sukurta 4 valandų dieta, – „4-Hour Body“ dieta. Ši dieta draudžia vartoti angliavandenius, vaisius ir pieną. Jums siūloma maitintis ankštiniais maisto produktais daržovėmis. Dieta labai drastiška, tačiau vieną kartą per savaitę leidžia atsigauti ir valgyti absoliučiai viską. Tai yra būtent tai ką mėgsta Skorpionai – ekstremalūs pojūčiai. Vienok be gydytojų leidimo šios dietos bandyti nereikėtų – hormoninei pusiausvyrai gali būti stipriai pakenkta.

Kokios sporto šakos tinka Skorpionams?

Skorpionai mėgsta aistrą. Iš esmės net ir sportas jiems turi teikti adrenalino. Būtent todėl jiems tinka kovos menai ar kikboksas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *