Kumpis

Sapnas – Kumpis

Sapnuoti, jog valgote kumpį,  – ženklas, jog liūdėsite dėl nesutarimų. Valgyti kumpį sapne  yra gerai tik tuo atveju, jei jį valgote kažkokioje kompanijoje. Svarbu,  kad  sapne jūsų rankos būtų švarios. Tada toks sapnas reiškia kažkokį  sunkių darbų nugalėjimą.

Jeigu sapne kas nors  jus vaišina kumpiu, tai  toks sapnas reiškia, kad greitai jūs užsiimsite pelninga veikla, kuri jums atneš  tikrai nemažai pajamų.

Jei sapne matote kumpį, tai reiškia, kad jūsų laukia nusivylimai, po kurių jūs negreitai atsigausite.

Jeigu jūs sapne užuodėte rūkyto kumpio kvapą , tai toks sapnas pranašauja pelningą biznį.

Jeigu moteris sapnuoja, kad ją kumpiu vaišina nepažįstamas vyriškis, ta toks sapnas reiškia nesėkmes asmeniniame gyvenime ir konkurenčių intrigas.

Jeigu jūs sapne pjaustote kumpį į gabalėlius, toks sapnas reiškia, kad visos jūsų viltys išsipildys. Jūsų gyvenimas bus ramus ir aprūpintas.  Toks sapnas taip pat reikšti netikėtus ir nepageidaujamus svečius.

Jeigu jūs  sapnuojate, kad atsipjovėte didelį gabalą kumpio, tai toks sapnas reiškia, kad atkakliai pasipriešinsite kažkokiam blogiui ir jį nugalėsite.

Jeigu jūs sapnuojate, kad  išmetėte sumuštinį su kumpiu, tai reiškia, kad jūs nesusitvarkysite su jums patikėtais darbais ir sulauksite nuosprendžio iš  savo viršininkų.

Jeigu sapne jūs perkate kumpį, kuris  yra sveriamas ant svarstyklių, tai  toks sapnas reiškia, kad jūs susitaikysite su savo priešais ir pajusite dvasinę ramybę.

Nešviežias kumpis reiškia blogas mintis ir nepasitenkinimo jausmą, o tai jums suteiks daug nemalonumų;

Jeigu sapne jūs patys  patys gaminate kumpį, tai toks sapnas  yra blogas ženklas, ypč negerai jeigu tą kumpį sūdote arba rūkote ir jaučite dūmų kvapą.

Jeigu jūs sapnavote, kad jūs pats parduodate kumpį, toks sapnas reiškia, jog reikalai klostysis sėkmingai. Šis sapnas taip pat gali reikšti ir gerą sveikatą.

Jeigu jūs pats sapne vaišinote kitus kumpiu, – laukite didelių nuostolių.

Jeigu jūs sapnuojate, kad valgote kumpį su krienais , tai toks sapnas reiškia, jog praliesite daug ašarų dėl mylimo žmogaus neištikimybės.

Jeigu sapne valgote žalią, nerūkytą kumpį valgyti, tai gali būti perspėjimas, jog  turėsite nemalonumų, o gal net teisinių problemų.

Nešviežias kumpis sapne reiškia blogas mintis ir nepasitenkinimo jausmą, kuris jums suteiks daug nemalonumų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *