Nosies zona

Jeigu jūsų veide būtent nosies zona yra didžiausia, – esate iš tų kurie jaučia kito skausmą. nosies zona

Jeigu dominuojanti jūsų veido dalis yra būtent nosies zonoje, tai  sako, jog jūsų geranoriškumui ribų nėra. Tai ši tikrųjų nuostabu, nes jūs esate šilta, geranoriška ir mokate užjausti bėdoje.

Jūs ne tik suprantate ir atjaučiate, jūs mokate pajusti kito skausmą. Esate ištikima, mylinti ir rūpestinga. Artimiausieji žmonės žino, kad į jus visada galima atsiremti, todėl neretai jus apkrauna reikalingais ir nereikalingais darbais. Jūs esate įpratusi rūpintis kitais ir neskaičiuoti savo laiko.

Jūs mokate nusileisti reikalui esant, todėl darbe esate nepakeičiama derybininkė ir taikdarė. Šalia jūsų geriau pasijunta net labiausiai įpykęs žmogus. Jūs mokate nusišypsoti net tada kai gresia tikras pavojus, todėl esate vertinama dėl nepakartojamo jumoro jausmo ir sugebėjimo išsklaidyti audros debesis.

Jūs linkusi klausyti savo širdies o ne proto balso. Todėl jūsų gyvenime neretai atsitinka taip, jog aplinkiniai naudojasi jūsų gerumu ir pasitikėjimu. Stenkitės atidžiau žvelgti į pagalbos prašymą ir nebijokite apgalvoti visko ką jūs išgirdote. Jūs galite elgtis skubotai, todėl būtent ramybės ir atidumo k gero mokotės visą gyvenimą. Neužmirškite, jog eikvodama kitiems savo jėgas ir laiką jūs neturėtumete pamiršti ir savęs. Ne visi sugeba tai ką sugebate jūs, tačiau tai nereiškia, jog jūs turite skubėti pagalbon kaip akis išdegus.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *