Ką dovanoti Šauliui?

Ka dovanoti SauliuiKą dovanoti Šauliui?

Šauliai nemėgsta nuobodulio bei rutinos. Juos pradžiuginsite viskuo, kas siūlo permainas – kelione į egzotiškus kraštus, nauju strateginiu žaidimu. Šauliai mėgsta viską, kas susiję su kelionėmis, judesiu ir greičiu. Jiems patiks lagaminai, lagaminėliai, šveicariški peiliukai, kompasai, ypatingi kelioniniai šviestuvai, kokybiškos palapinės ir miegmaišiai, medžiokliniai žiūronai ar naktinio matymo prietaisai. Jie mėgsta gyventi naminių augintinių apsuptyje, todėl nesupyks gavę dovanų augintinį- šunį, katę, banguotąją papūgėlę ar vėžliuką.  Jie moka vertinti prabangą ir kokybę, todėl aprangos detalės ir aksesuarai turėtų būti iš geros odos, praktiški ir tikrai kokybiški. Jums artimas žmogus nesupyks dovanų gavęs gerą skėtį, patogią piniginę ar stilingą rankinę. Jeigu rinksitės rūbą- geriau rinkitės tokį, kuris pabrėš savitą jūsų išrinktojo stilių ir jo pomėgius – net jeigu šis stilius jums ir ne prie širdies.

Jeigu nutarėte pabūti ant žemės- dovanokite kelionių aprašymus, medicinines knygas, vaistažolių žinynus, turizmo vadovus ar tiesiog knygyno čekį. Šaulys visada atras tai , kas jam tikrai įdomu. Turite daugiau pinigų – nebijokite dovanoti slidinėjimo įrangą, sportinį abonementą, gerą sportinę avalynę, gerą kuprinę ar palapinę, medžioklinį šautuvą, tikro marmuro staliuką ar senovinį varinį padėklą.

Kaip supakuoti dovaną Šauliui?

Šauliai mėgsta siurprizus ir netikėtumus. Jie mėgsta kai dovanos yra įteikiamos kaip staigmena. O kaip tą staigmeną padaryti- priklauso tik nuo jūsų skonio ir galimybių. Juos gali nustebinti iš torto išlipanti šokėja, tikras Kalėdų Senis ar net Snieguolė. Jeigu Šaulio dovana bus supakuota į ne vieną dėžutę- intriga visam vakarui garantuota.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *