Patogiausia šukuosena lyjant

Ir taip-  vėl lietus. Žinia, vasariškas lietutis leidžia atsigauti vasariškų karščių išvargintai odai. Tačiau kaip atrodyti gražiai kai už lango lyja ir lyja?

Žemiau aprašytos šukuosenos padės jums išlikti stilingai net ir tada kai lietus pliaupia kaip iš kibiro.

1. Šlapių plaukų išvaizda- Wet look

Kodėl nepasinaudoti šia gudrybe kai viskas aplinkui šlapia? Neprityrusiai akiai sunku atskirti ar šie šlapi plaukai yra stilisto ar gamtos darbo vaisius. Šlapių plaukų efektą išgausite ypač paprastai – tiesiog sutepkite plaukus geliu. Būkite atsargios ir taupios- kai gelio ant plaukų pernelyg daug, jie atrodo kaip neplauti.

2. Kasytės ir sruogelės 

Kasytės visada atrodys žaismingai ir romantiškai. Na o lynojant lietučiui, jos padės išlikti tvarkingai. Pst… šiuo metu madas diktuojančios žvaigždės mėgsta supinti savo plaukus į “žuvies uodegą”. Taigi, močiutės pamėgta kasa  jus ne tik papuoš bet ir išgelbės . Neužmirškite, jog kasytes pinsite lengviau, jeigu plaukus sutepsite lašeliu serumo plaukams.

3. Kuodelis

Ši šukuosena ne tik madinga. Balerinos kuodelis visada buvo siejamas su tvarkingumu ir nepriekaištinga išvaizda. Juolab, -susisukti  plaukus į kuodelį tikrai nesunku. Na, o kuodelį galima puošti galybe aksesuarų, kurie tik pabrėš jūsų  grožį ir nepriekaištingą stilių.

4. Arklio uodega

Šiuo metu ypač ši šukuosena ypač  madinga .  Ypač jeigu plaukus suimsite neaukštai ir juos skirsite šone o ne viduryje. Tiesiog iššukuokite savo plaukus atgal, suimkite juos į uodegą ir šiek tiek supurkškite laku. Voila! Jūs atrodysite ir nepriekaištingai ir stilingai, nepaisant lietaus.

5. Palaidi plaukai

Leiskite savo plaukams pasimėgauti drėgme. Jeigu jūsų plaukai  ploni ir linkę garbanotis, – lietus tik pabrėš jų grožį. Prieš išeidamos į lauką perbraukite savo plaukus plaukų putomis. Na o jeigu didžiuojatės tankiomis garbanomis,- supurkškite juos plaukų serumu. Tiek putos, tiek plaukų serumas apsaugos jūsų garbanas ir suteiks joms purumo.

Būkite gražios kasdien:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *