Dieta Žuvų ženklo atstovams

Kokių mineralų reikia Žuvims?

Neretai apie žuvis sakoma, jog jos turi gydančias rankas. Tačiau to negalima pasakyti apie Žuvų ženklo atstovų pėdas.  Jų pėdos kenčia nuo patempimų, nuospaudų, kelties traumų . Žuvų maistas neretai yra labai kaloringas, todėl norėdami sudeginti nereikalingas kalorijas šio ženklo atstovai turi lieti prakaitą tikrąja to žodžio prasme. Labiausiai jiems reikalinga homeopatinė druska yra Ferrum Phos – geležies fosfatas. Jos trūkumas dažniausiai pasireiškia karščio bangomis , anemija, kraujavimo ir virškinimo sutrikimais.

Geležies fosfato yra  yra  beveik visuose įprastuose produktuose, bet juos būtina vartoti žalius – salotas, žemuoges, ridikus, agurkus, migdolus, vynuoges, obuolius, graikinius riešutus ir razinas. Žuvims  taip pat labai naudingi špinatai, jautienos kepenėlės, pupelės ir liesa jautiena, taip pat sūris ir jogurtas. Jūros gėrybių , jūros kopūstų ir žuvies taip pat turėtų būti  ant Žuvų stalo.

Maisto produktų , turinčių Ferrum Phos druskos sąrašas pateikiamas žemėjančia tvarka:

  • Mielės (alaus ir torula)
  • Moliūgų sėklos (nekepintos)
  • Saulėgrąžų branduoliai (nekepinti)
  • Sojos pupelės, sojos kruopos ir sojos pienas
  • Kviečių gemalai ir kviečių sėlenos
  • Švieži riešutai  -ypač migdolai, pistacijos ir kedro riešutai
  • Kiaušinio trynys – pageidautina jį vartoti žalią
  • Daigintos sėklos ir daigai

Astrologai Žuvims pataria riboti  keptus, sūrius, aštrius produktus, bei kruopščiai sekti kiek skysčio yra suvartojama per dieną.

Kokie vitaminai tinka Žuvims?

Venera globoja ne tik Svarstykles ir Jaučius, ji maloninga ir  Žuvims. Veneros vitaminu laikomas vitaminas E. Daug šio vitamino turi augalinis aliejus, kviečių grūdai. Jeigu  Žuvys laikosi dietos,- joms  rekomenduojama valgyti  kuo daugiau špinatų ir  lapinių daržovių. Na o metant svorį  stebuklus daro ir šviežiai spaustos kopūstų sultys.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *