Kuriomis savaitės dienomis pildosi sapnai

Planetų įtaka sapnams Menulio zmogus

Indijoje tikima, jog , kiekvieną savaitės dieną valdo tam tikra Saulės sistemos planeta. Visos jos turi savų ir  ypatingų galių, kurios veikia tam tikras  žmogaus gyvenimo sritis. Taigi,  žinant planetų savybes,galima lengviau suprasti, kokia informacija slypi jūsų sapnuose. Trumpai apie kiekvieną dieną:

Raviwara – Sekmadienis (naktis iš šeštadienio į sekmadienį), yra valdoma Saulės, o po jos seka Saulės diena. Tai meilės, įkvėpimo, kūrybiškumo planeta, kuri jums siunčia šviesius sapnus.

Šie sapnai gali padėti išsiaiškinti, ko jums trūksta, kad jaustumėtės laimingesni. Jie taip pat padės išsiaiškinti, kurie žmonės jums teikia džiaugsmo ir kurie linki bloga.

Jeigu sekmadienio sapnas gražus, -vadinasigreitai įvyks gerų permainų jūsų gyvenime – gal susipažinsite su įdomiu žmogumi,  o gal būt jus aplankys meilė, o gal susitvarkys pašliję santykiai su mylimuoju. Šviesus sapnas gali reikšti ir tai, kad atsiskleis jūsų sugebėjimai ar talentas, apie kurį net nenutuokėte. Nemalonūs, slegiantys sekmadienio sapnai gali perspėti, jog  artėja ne itin jums džiaugsmingas gyvenimo etapas. Susimąstykite, galbūt patiriate pernelyg didelę nervinę įtampą ar  veltui švaistote energiją.

Somawara Pirmadienis ( naktis iš sekmadienio į pirmadienį), valdomas Mėnulio , o po jo seka Mėnulio diena. Ir tai jau gali būti tikrai sunki diena, nes ją valdo mėnulis. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį susapnuoti sapnai dažniausiai kalba apie  jūsų emocinę ir psichologinę būseną. Šie sapnai gali būti susiję su buities rūpesčiais, arba jūsų atspindėti santykius su artimaisiais. Jeigu  pirmadienio sapnas buvo  ilgas ir ryškus,  o jame matėte vandenį, gali būti, jog jus  užgrius galybė namų ruošos darbų. Geriau tokią naktį susapnuoti aiškų, trumpą sapną. Jis reiškia, kad jums pavyks susikaupti ir išvengti gresiančios sumaišties.

Mangalwara – Antradienis ( naktis iš pirmadienio į antradienį), valdomas Marso, o po jo seka Marso diena. Ši planeta žmogų ragina atkakliai siekti  savo tikslo,  ir pastoviai kursto dideliems darbams. Todėl yra manoma, jog antradienio sapnai yra susiję su asmenybės tobulėjimo siekiais. Jie parodys, kiek turime ugnies įgyvendinti  savo troškimus. Marsas  yra labai vyriįka ir karinga planeta, todėl antradienį prisisapnavę slegiantys sapnai gali perspėti apie bręstančius konfliktus ar skandalus. Jeigu antradienio sapnas buvo ramus, vadinasi jums nemalonumai negresia, o jei netyčia pasitaikys kliūčių siekiant tikslo – lengvai jas įveiksite. Toks sapnas perspėja, jog privalote nieko neatidėlioti ir dirbti  kad ir kelis darbus vienu metu – viskas klostysis kuo puikiausiai.
Budhawara – Trečiadienis ( naktis iš antradienio į trečiadienį), valdomas Merkurijaus – o po jo seka Merkurijaus diena. Ši planeta dažniausiai lemia lengvus, daugiaprasmius, beveik neįsimenančius sapnus.Tačiau jei šiąnakt sapnuotas sapnas buvo ryškus ir gerai įsiminė, – greičiausiai „šifruodami“ jį gausite vertingos informacijos apie savo draugus, kolegas, šeimos narius. Trečiadienio sapnai neretai praneša apie artėjančius pokyčius jūsų  gyvenime, tolimas keliones arba labai svarbius pokalbius. Jei susapnuosite neįdomų sapną su kasdieniškomis sutuacijomis, veikiausiai artimiausiu metu pritrūksite svarbios informacijos, ar nerasite išeities, o gal būt nesulauksite pagalbos iš draugų. Gerai šiąnakt yra  yra sapnuoti kelionę, judėjimą – tai reiškia  geras permainas.

Guruwara – Ketvirtadienis ( naktis iš trečiadienio į ketvirtadienį), valdomas Jupiterio . O po jo seka Jupiterio diena.  Ketvirtadienio sapnai dažniausiai yra susiję darbo reikalais, profesinėmis perspektyvomis. Be to, jie gali nurodyti veiklą, kuri atneš didelį pelną.  Jupiterio siųsti sapnai gali parodyti išeitį iš sunkiausių padėčių. Juose taip pat  galite išvysti žmones kurie iš tiesų jumis rūpinasi.

Ketvirtadienį yra labai gerai sapnuoti įvairius renginius, šventes, vakarėlius – tai reiškia, kad galite tikėtis didelės sėkmės socialinėje veikloje, karjeros šuolio, viršinininkų, mokytojų ar dėstytojų simpatijų. Jei susapnuosite savo protėvius,  visai gali būti, kad gyvenimas privers tęsti tėvų, senelių pradėtą darbą, išmokti jų profesijos.

Šukrawara – Penktadienis (naktis iš ketvirtadienio į penktadienį), –valdomas Veneros. Po jo seka Veneros diena. Šią naktį regėti sapnai atspindi jausmus ir jų pasaulį. Nuo senų laikų yra tikima, kad dažniausiai išsispildo penktadienio sapnai. Ir tai yra nenuostabu, nes  juk to ko trokštame visa širdimi, tas ir įvyksta. Penktadienio sapnų siužetai  yra tiesiogiai susiję su žmogaus asmeniniu gyvenimu, jo kūryba bei materialine padėtimi. Jie gali pasufleruoti, kaip ir kada išsipildys jūsų norai. Jei  tokiame sapne regite pinigus, – greitu laiku praturtėsite. Ir atvirkščiai – jei sapne ką nors pametate, norite, bet negalite ko nors pasiekti, vadinasi, poreikius teks apriboti. Juodai balti veneros sapnai perspėja, kad norint pasiekti norimą tikslą, jums teks labai daug ir sunkiai dirbti.

 Šaniwara – Šeštadienis ( naktis iš penktadienio į šeštadienį), valdomas Saturno . Po jo seka  Saturno diena. Tai likimo ir išbandymų planeta. Saturnas globoja teisingumą, įstatymus, todėl šią naktį regėti sapnai dažniausiai byloja apie taisykles, kurioms neabejotinai privalu paklusti. Neretai jie informuoja apie jūsų idėjų, planų įgyvendinimo galimybes, apie svarbių jums įvykių priežastis bei pasekmes. Jeigu šeštadienio sapnas  buvo malonus ir spalvingas, – vadinasi, visus sumanymus lengvai įgyvendinsite. Jeigu regėtas sapnas niūrus, bespalvis, regite aukštas sienas, kryžius – teks nemažai padirbėti, kad viskas klostytųsi taip, kaip norėtusi. Naktį iš penktadienio į šeštadienį galima daug ką sužinoti apie savo likimą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *