Skaičius 1

Angelas1

1 – Tai skaičius, kuris praneša apie naujas idėjas, naujus nuotykius, naują pradžią ir naujus projektus. Jūs norite augti, plėstis ir tobulėti. Ką gi – tam tikrai atėjo metas.

Šis skaičius taip pat primena, jog gyvenate ne vienas šiam pasaulyje, todėl jūsų mintys ir troškimai neturi žeisti kitų.Jokiu būdu nepasiduokite baimėms. Į savo gyvenimą kvieskite tik doras ir gražias mintis, nes tai ko trokštate, – tikrai pildosi.  Dairykitės aplinkui, – visai šalia jūsų yra nauja galimybė. Nebijokite ja pasinaudoti ir išbandyti ar išmokti tai, ko iki šiol nežinojote. Visi pokyčiai į jūsų gyvenimą ateina  tam, kad jūs eitumėte į priekį, todėl jums būtina tikėti, kad šie pokyčiai atneš kažką gero. Žvelkite į priekį, o ne atgal.

1 ir jo kombinacijos neretai yra pirmoji Angelų žinutė, kurią gauna žmogus, atsidūręs dvejonėse. Besikartojantis vienetukas patvirtina, kad nors durys ir užsidarė, kažkur atsiveria langas. Jūsų norai ir mintys pildosi, todėl šiuo metu turite būti apdairūs, ramūs ir susikaupę. Jokiu būdu nepasiduokite baimėms. Jeigu bijosite, -taip ir nutiks. Išsipildys tai kuo jūs gyvenate, – todėl būkite atsargūs savo troškimuose ir svajonėse. Šis skaičius visada  kviečia imtis tam tikrų veiksmų ar žengti tam tikra kryptimi. Atėjo laikas augti ir plėstis. Todėl nebijokite to daryti. Jeigu šis skaičius jus lydi pastoviai, – esate raginamas peržiūrėti savo veiksmus ir susikaupti tik ties gerais ir pozityviais darbais ir norais. Meskite baimes šalin, nes  joms dabar tikrai ne metas. Tai raginimas žvelgti į situaciją optimistiškiau.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *