Žiaurumas

Sapnas – Žiaurumas

Jeigu sapne jūs esate chuligano agresijos ar žiaurumo objektas –  jums tikrai reikėtų saugotis ir rūpintis savo saugumu. Gali būti, kad jūs  savo viduje jaučiate kažką negero ir  jūsų baimė yra  tikrai pagrįsta. Tokie sapnai neretai yra  susiję su sapnuojančiojo emocine būkle bei baimėmis.

Jeigu jūs sapne nukentėjote nuo kieno nors žiaurumo, tai gali būti perspėjimas, jo  jūsų laukia nusivylimai ir neramumai.

Jei sapne jūs easte žiaurus kažkam , -greičiausiai  esate pavargę, pervargę. Jums reikalingas poilsis. Toks sapnas taip pat perspėja vengti neapgalvotų poelgių;

Jeigu žiaurumo auka jūsų sapne tapo kitas žmogus, tai yra , jis nukentėjo – jūsų artimieji dėl jūsų veiksmų atsidurs nepatogioje padėtyje . Taip pat tai gali būti perspėjimas, jog  jūsų praradimai gali labai smarkiai padidėti.

Jei jūs sapnuojate, kad prieš kitą žmogų rodoma agresija, ir jūs nieko nedarote –  tai reiškia, jog jus neramina tai, kas vyksta su jūsų vaikais ar aplinkiniais žmonėmis, draugais. Taip pat šis sapnas gali reikšti, kad jūs kažką darėte, bet nepabaigėte irdėl to labai dabar gailitės.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *