Kvepalai Skorpiono ženklo atstovams

Skorpionas ( 10.24 – 11.22)

Stichija – Vanduo

Moto – Paslaptingas, aistringas, ūmus

Skorpionas  – visada ekstravagantiškas ir mokantis nustebinti. Skorpionas – smalsus ir imlus naujovėms, todėl neretai vartoja ypač ekstravagantiškus ir brangius kvepalus. Šio ženklo atstovai mėgsta ekesperimentuoti, todėl nevengia kvepalų skirtai priešingai lyčiai. Skorpionai mėgsta provokuoti ir  taip sužadinti priešingos lyties smalsumą. Jie puikiai išmano žavėjimo meną, todėl nemanykite, jog šio ženklo atstovui patiks švelnūs ir lengvi kvapai,. Priešingai, jiems patinkantys kvapai giliai įsirėžia į atmintį lyg puikus meno kūrinys.

Ką bedarytų skorpionas, – jo veiksmai visada turi būti paslaptingi ir šiek tiek dramatiški. Jo nuotaikų kaitos galima nepastebėti po išorinio santūrumo kauke, tačiau gilus Skorpiono sielos užtaisas gali prasiveržti netikėčiausiu momentu.

Kvapai kuriuos renkasi Skorpionai neretai nėra nusakomi vienu žodžiu. Jie mėgsta klasikinius brangius kvapus kaip Chanel No5, Gvenchy arba Annick Goutal. Tačiau tikrieji skorpionai niekada neapsiribos vienu kvapu. Jiems reikalingi kvapai, kurie sukurtų paslaptį ir įtampą , o taip pat provokuotų artimesnei pažinčiai. Neretai Skorpionai renkasi gėlių ir gųvūnų  arba prieskonių kvapų mišinius, tokius kaip šokolado, gervuogės, lotoso, juodųjų pipirų, pomidorų kvapai suamišyti su smilkalais ir žvakū aromatu. Jie taip pat  nevengia ambros, gintaro ir muskuso.

Rekomenduojami kvepalai Joms

Elie Saab – Le Parfum( Ypač jausmingas kerinčių gėlių aromatų derinys.)

Tom Ford- Black Orchid (Aistringi gėlių aromatai susiliejantys su žemės kvapais.)
Demeter – Red poppy (Svaiginantis ir šiltas raudonųjų aguonų aromatas.)

Cartier-  Le Baiser Du Dragon Perfume (Egzotiškas garenijų ir belgiškųjų rožių kvapas susiliejantis su sandalmedžio ir kedro kvapais.)

Rekomenduojami kvepalai Jiems:

CnR – Scorpio (Charakteringas muskuso kvapas susiliejantis su kedro ir koriandro aromatais.)

Creation Lamis – Country Club Black (Šaldytų mangų, Ispaniškojo šalavijo, Pačiulių , sandalmedžio ir tonka pupelių aromatų kokteilis)

Rasasi-  Chastity for Men (braziliškų mandarinų ir haitietiško laimo aromatas, susiliejantis su pipirų ir pačiulių kvapu. Bazinė nata – muskusas).

Jacques Bogart – One Man Show Cologne (romantišką šių kvepalų nuotaiką sukuria džiovinto medžio ir samanų bei tabako kvapų derinys).

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *