Liūto ženklo atstovų dieta

LIŪTAS (liepos 24 d. – rugpjūčio 23 d.) Dieta Liutams

Kuo ypatingi Liūtai?

Liūtai iš prigimties mėgsta varžytis, tačiau tai daro tik todėl, kad parodytų, jog jie tikrai yra verti pagarbos. Tipiškiausia liūtė – garsioji Madonna. Viskas ką jį bedarytų šokiruoja, tačiau tuo pat metu prikausto dėmesį. Tik per ilgesnį laiko tarpą pradedate suprasti, jog jos kuriamas ..wow“ faktorius buvo gerai apgalvotas ir surepetuotas. Liūtai mėgsta dėmesį ir jo sąmoningai siekia, todėl dėl savo tikslo gali dirbti labai ilgai ir atkakliai.

Ko nereikėtų valgyti Liūtams?

Silpniausios liūtų ženklo atstovų kūno dalys – širdis, motorinė nervų  sistema ir kraujas.

Liūtai privalo atsiminti, kad rūgštinantys organizmo terpę maisto produktai jiems daro didesnę žalą nei kitiems zodiako ženklams. Jiems reikėtų vengti tokių produktų kaip kava, arbata, cukrus, saldainiai, rafinuoti angliavandeniai ir daug  nekokybiškų baltymų turintis maistas.  Jų figūros priešai yra  sūris, raudona mėsa bei grietinėlė.

Kokie maisto produktai tinka Liūtams?

Liūto ženklo atstovams dažniausiai pritrūksta Magnio ir jo druskų. Magnio fosfatas  jiems būtinas , kad puikiai dirbtų jų širdis ir nervų sistema. Trūkstant Magnio sulfato neretai vargina netikėti verksmo priepuoliai, traukuliai, žagsulys arba vystosi ilgalaikio nuovargio reiškiniai. Tokius nemalonius šio mineralo trūkumo reiškinius homeopatai linkę gydyti Mag Phos druskos tirpalu.

Natūralia Magnio fosfato druska turtingi šie maisto produktai(surašyta mažėjančia tvarka):

  • Kviečių gemalai ir jų sėlenos
  • Nesūdyti šveiži riešutai ir sėklos
  • Mielės- alaus ir torula
  • Sojos pupelės, sojos pienas ir sojos kruopos
  • Kviečiai ir rugiai – košės arba grūdų duona
  • Avižos
  • Soros ir grikiai
  • Rudieji lęšiai- ypač, jeigu jie daiginti
  • Rudoji melasa

Kokie vitaminai tinka Liūtams?

Liūtus globoja Saulė, Saulės vitaminas yra  vitaminas – A. Liūtams vertėtų valgyti morkas, moliūgus, pomidorus, nes būtent čia šio vitamino yra daugiausia. Žinoma, mėsa neretai nėra iš  mėgiamiausias Liūtų patiekalas, todėl jo racioną būtina papildyti pomidorais, česnakais, burokėliais ir riešutais.

Kokia dieta tinka Liūtams?

Labiausiai jiems tinkanti dieta yra Dukano dieta. Joje nedaug angliavandenių. Šios dietos pagrindas – maitinamasi dažnai ir mažomis porcijomis. Valgomi tik kokybiški, lengvai įsisavinami baltymai – kiaušinės, žuvis, ankštinės daržovės.

Kaip reikėtų sportuoti Liūtams?

Liūtai yra azartiški. Savo galimybių ribas jie linkę stumti pirmyn ir pirmyn. Jiems tinka didinami krūviai. Puikiausiai tiks tenisas, skvošas arba Zumba.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *