Hanteliai

Sapnas -Hanteliai 

Sapne  mankštintis su hanteliais – reiškia , jog  staigios permainos šeimoje ar giminėje pareikalaus atsakingo sprendimo bei papildomų išlaidų.

Jeigu esate mergina ar moteris, – šis sapnas gali reikšti ir ne jums skirtą naštą, jaunikį ar vyrą.

Jeigu esate vyras, –  toks  sapnas gali reikšti ir situaciją naujame darbe, kuri pareikalaus išbandyti jūsų  sugebėjimus ir jėgas,  arba ginčą, kuriame pagaliau pavyks įrodyti, kad jūs esate teisus.

Jei sapnuojate, kad parduotuvėje renkatės hantelius, be kitų, ypač vyresnių žmonių, patarimų nepradėkite svarbaus darbo užsienyje ar kitame mieste;

Jei sapnuojate, kad mankštinatės, o hanteliai  krinta iš rankų, bei jus sužeidžia, -neteksite įtakingo asmens paramos, kuri yra susieta su karjera arba nauja profesija. Jeigu esate verslo žmogus, – toks sapnas gali reikšti karjeros pabaigą.

Jei sapnuojate, kad kiti mankštinasi su hanteliais,-  dar tą patį mėnesį nuo kasdienių darbų  jus gali atitraukti  medicininiai tyrimai, arba gresia  rūpesčiai dėl savo šeimos narių sveikatos.

Sapnuoti vaikus su hanteliais,  – perspėjimas, jog  praeities klaidų pavyks išvengti tik tada, jei surasite patikimą patarėją.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *