Dieta Avinui

AVINAS (kovo 20 d. – balandžio 20 d.) Dieta avinams

Kuo ypatingi Avinai?

Avinai yra užkietėję kovotojai ir karštakošiai. Garsioji dainininkė ir dizainerė Victoria Beckham yra tipiška šio ženklo atstovė. Likenėjantiems Avinams tiks tos dietos, kurių rezultatų nereikia ilgai laukti. Jie nekantrūs, todėl ilgai trunkanti kankynė nėra  naudinga jų sveikatai.

Kokie maisto papildai tinka Avinams?

Avinas valdo galvą ir smegenis. Gal būt todėl vyrauja įsistikinimas, kad visi avino ženklo atstovai yra didelėm galvom. Visgi neretai avinų smegenys yra didesnės, todėl joms reikia daugiau mitybinių medžiagų.Labiausiai tinkantis smegenims maisto papildas homeopatų įsitikinimu yra Kali Phos, tai yra Kalio fosfatas. Jis neretai yra išleidžiamas miltelių arba tirpalo pavidalu. Homeopatai neretai perspėja, jog vartojant homeopatinius maisto papildus vertėtų pasistengti vartoti kuo natūralesnius maisto produktus, kad šarminantis Kalio fosfato poveikis būtų kuo veiksmingesnis.

Kokio maisto reikia vengti Avinams

Šiuo atveju avino ženklo atstovams reikėtų vengti perdirbtų ir rafinuotų maisto produktų, stengtis mažiau vartoti mėsos, kavos, arbatos ir alkoholio. Silpnąja avinų vieta astrologai mano esant širdį, todėl  riebią mėsą Avinams tikrai reikėtų  keisti  liesesne. Jiem būtinapamiršti  traškučius,  skrudintus riešutus ir pyragaičius su glaistu. Avinai neapsiriks išmokię valgyti ramiai, nesiblaškydami, kad galėtų leisti  skrandžiui ramiai dirbti savo darbą. Be to, kuo lėčiau yra valgoma,  tuo greičiau pasisotinama. tai saldumynai ir konservuotas maistas. Pagrindinis  avinų pavojus laikantis dietos yra  apsileidimas.  Dietos Avinai dažniausiai tingi laikytis, todėl priaugę svorio negreitai jį ir numeta. Svorį jie lengviau numeta, jeigu pradeda maitintis reguliariai,ne mažiau kaip penkis kartus per diena.

Kokius maisto produktus turi valgyti Avinai?

Avinams siūloma į savo maisto racioną įtraukti kuo daugiau Kalio fosfato druskos turinčių maisto produktų. Produktai pateikiami mažėjančia tvarka:

  • Mielės- valgomos kepimo mielės arba Torula
  • Sojos kruopos. Mėgstantiems sojų pieną galima vartoti sojų arba ryžių pieną.
  • Sojos pupelės- jas būtina išmirkyti 24 valandas, o po to išvirti garuose.
  • Kviečių gemalai ir kviečių sėlenos- juos būtina vartoti šviežius o ne džiovintus
  • Daulėgrąžų sėklos – daigintos arba šviežios, -jokiu būdu ne džiovintos.
  • Avinžirniai ir lęšiai
  • Švieži nesūdyti riešutai – ypač rekomenduotini migdolai, braziliški riešutai ir pistacijos
  • Rugiai – geriausia daiginti grūdai, po jų labiausiai tinka malti ant akmeninių girnų rugių miltai

Avinams labai tinka Viduržiemio jūros šalių , meksikiečių,indų virtuvės. Svogūnai, česnakai ir kiti aštrūs prieskoniai –puikiausi  visų Avinų valgių pagardai. Gerą sveikatą šio ženklo atstovams  padės  išlaikyti dideli daržovių ir vaisių kiekiai – ypač  kopūstai, bulvės, špinatai, bananai ir riešutai.  Šio ženklo atstovų dietoje neturėtų trūkti javainių, pieno, pilno grūdo duonos. Avinams taip pat tinka  patiekalai iš kepenų.

Anglų astrologė  Sharon Ward avinams siūlo laikytis Atkinso dietos. Ji mano, jog Avinams nereikėtų  piktnaudžiauti angliavandeniais ir  būtina pasirūpinti kokybiškais baltymais. Atkinso dieta tai ir daro. Ji tinka A tipo asmenybėms, kurių šūkis  yra „viskas arba nieko“. Tačiau tai gan agresyvi  dieta, todėl laikantis šios dietos reikėtų reguliariai tikrintis sveikatą bei stebėti organizmo cholesterolio pokyčius

Kas rodo jog jums trūksta kalio fosfato?

  • Jog jums trūksta kalio fosfato galima įtarti jeigu:
  • Jus vargina migrena
  • Esate ypač nervingas
  • Puolate į isteriją
  • Esant protinio pervargimo reiškiniams
  • Jus vargina psichozės
  • Jus kankina paranoja
  • Jūs norite keistų dalykų, jus vargina keistos fantazijos

Kokių vitaminų reikia Avinams ?

Astrologų teigimu avinus globojančio Marso  vitaminas yra vitaminas K. Vitamino K rasite žirneliuose, špinatuose, pomidoruose. Avinai tikrai neapsiriks jeiguvalgys  daugiau svogūnų, česnakų, morkų, kopūstų. Ypač jiems būtų  naudingi  barščiai iš šviežių dilgėlių.

Kokios sporto rūšys tinka Avinams?

Avinai yra užkietėję individualistai, todėl jiems netiks joks komandinis sportas. Jiems tiks daug jėgų reikalaujanti  aerobika, bėgimas stadione ar sprintas. Jiems tiks bet kokia sporto rūšis, kuri padės avinams dar kartą pasijusti išbandžiusiais visas galimybes.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *