Būsto skaičius 2

2

Šiuose namuose gyvena jaukumą mėgstantys žmonės. Tokiame name visų pirma svarbiausias patogumas ir vaišingumas. Šiuose namuose bus jauku visiems. O kaip gi kitaip, – jų gyventojai neretai pasižymi geru skoniu ir labai atsargiai renkasi baldus bei puošmenas.Čia neturėtų būti rėkiančių ar drastiškų spalvų, nes šie namai skirti ramybei ir poilsiui.

Tokio būsto gyventojai mėgsta turėti gausias  savo ruošto  maisto atsargas, ir jos neretai atitinka gurmaniškus poreikius. Jie mėgsta vaišintis ir vaišinti patys. Jų gyventojai neretai yra tie, į kuriuos kreipiamasi bėdai pabeldus į duris. Juose dažniausiai renkasi visa šeimyna – pradedant seneliais ir baigiant proanūkiais. Tai namai, kuriuose skatinamas nuoširdumas ir vaišingumas bei puoselėjama šeima. Todėl vargu ar užkietėję viengungiai rinksis tokį būstą.

Tokį būstą labai svarbu prižiūrėti. Ir tai daryti reikia nuolatos, nes  kiauras šių namų stogas paplonins visų šeimos narių pinigines.

Šio  būsto gyventojams būtina ramybė, švelnumas ir susiklausymas, todėl jų dekoravimui tinka balti, rožiniai ir kreminiai atspalviai.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *