Brigita

Vardas Brigita
Vardas Brigita

  • Vardo kilmėkeltiškas/ airiškas
  • Vardo reikšmė –  ugnies strėlė, stipri ir sauganti moteris
  • Brighid buvo senovės  keltų ugnies , išminties ir poezijos deivė
  • Ar vardas Brigita yra šventas? Taip.
  • Šventieji globėjai-
  • Šv. Brigita yra minima 02.01, 06.10, 07.23 dieną. Šv. Brigita iš Airijos  globoja  kūdikius, vaikus, pribuvėjas, naujagimius, vaikus, kurių tėvai negyvena santuokoje, vienuoles, poetus,  kalvius, valtininkus, jūreivius,galvijus, viščiukų ir paukščių augintojus, pienininkus ir melžėjus, spasutuvininkus ir spaustuvus, moksleivius, studentus, keliautojus, vandentiekio darbuotojus,  bėglius, Airiją,  Douglas (Lankashire, Škotija), Ivrea (Turinas, Italija)
  • Šv. Brigita Švedė yra minima 07.23 dieną. Ji yra Europos. Švedijos ir našlių globėja.
  • Astrologinis simbolisLiūtas
  • Skaičius – 3
  • VardadienisBrigitos vardadienis yra švenčiamas 01.01; 02.01; 07.23; 10.08 dienomis.
  • Palankios spalvosAukso, Citrinos, Geltona, Žalia, Turkio, Rusvi atspalviai, Dūminė pilka, Balta
  • BrangakmeniaiTopazas , Smaragdas
  • GėlėsGeltonasis jazminas, Delfinijumas, Pakalnutė
  • Planeta globėjaMerkurijus
  • Palankios dienos –  Trečiadienis, Penktadienis
Vardo variantai

Birgita,Brigyda, Brigyta, Brigė, Gita, Birgit, Bridžita, Bridžida, Brigida, Brigidija,  Brigira, Brigit, Brigitte, Brygita, Brygyta, Bridget, Bridgett, Bridgette, Briget,Bridgit, Birgitte, Birgit, Birgitta, Berget, Bergit, Berit, Bridgitte, Birgit, Biddy, Bridie, Bride, Brid, Brigetta,Bridgetta, Brighid, Bidelia, Bidina, Breeda, Brigid, Brigidia, Brietta, Briette, Britania, Bryga, Brygida,Brygid

Brigitos charakteris

Darbšti ir švelni,bet mokanti pasiderėti. Ginanti savo nuomonę ir žinanti ko pati yra verta. Gera draugė, bet nelinkusi primesti savo draugystės. Sunkiai pakelianti neteisybę ir nepripažįstanti melo.

Lengvai įskaudinama, linkusi abejoti ir išsiaiškinti viską iki galo. Gali pasiduoti depresijai arba būti varginama nemigos, galvos skausmų ar vidinių baimių. Turinti gilią nuojautą, kuria galima pasikliauti. Vertinanti vienatvę ir intelektualų darbą, tačiau puikiai žinanti visas naujienas ir nebijanti jų išbandyti. Mokanti laiku atsidurti tinkamoje vietoje. Smulkmeniška, konservatoriškų pažiūrų, bet galinti įvertinti naujovių privalumus. Ginanti šeimą ir savo asmeninius interesus. Gali būti šykštoka , tačiau pernelyg nesijaudinanti dėl materialinių dalykų. Visada randanti būdą kaip užsidirbti. Moteris šiuo vardu už savo vertybes kausis be pasigailėjimo, tačiau niekada nepuls konfliktuoti be priežasties. Ji gali būti puiki meno ir antikvarinių vertybių vertintoja ar labai siauros srities specialistė. Vardas palankus sportininkei, menininkei, rašytojai, aktorei, moteriai dirbančiai smulkių ir kruopščių judesių reikalaujantį darbą, mokslininkei, mokytojai, turizmo vadybininkei ar sveikatos srities darbuotojai.

Brigitos  charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate romantiška asmenybė, tačiau mėgstate komfortą ir stabilumą. Jums būtinas pastovus ir garantuotas uždarbis, todėl nemėgstate blaškytis. Esate gabus, atkakliai siekiate savo tikslo ir nemėgstate kai jums vadovauja. Savo nuomonę jūs stengiatės išsakyti taip, kad neliktų abejonių. Jūsų jausmai gilūs, tačiau neretai jiems pernelyg pasiduodate. Jūs vertinate draugystę ir ramybę namuose. Pro jūsų akis nepraslys nei viena smulkmena, o savo aplinkoje laikotės pedantiškos tvarkos.  Jūs nemėgstate keisti savo nuomonės, tačiau giliai širdyje mėgstate pasvajoti . Jūs mėgstate kūrybiškai žiūrėti į problemas, tačiau jūsų sprendimai gali būti labai sudėtingi. Nepaisant to, kad esate stipri asmenybė, jūsų dvasinį pasaulį kartais sunku suprasti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *