Erlandas

Vardas ErlandasVardas Erlandas

  • Vardo kilmė – Daugiakilmis: anglų, švedų
  • Vardo reikšmė- vardas Erlandas yra  vedinys iš senovės anglų kalbos žodžių , reiškiantis -kilmingas/ svetimšalis. Šis vardas yra mėgiamas Skandinavijoje. Lietuvoje šis vardas nėra labai populiarus. 2013 metais jis buvo suteiktas vos 7 berniukams.
  • Ar vardas Erlandas yra šventas? Ne. Šventojo vardu Erlandas nėra.
  • Šventieji globėjai:
  • Šv. Elredas minimas 01.12 dieną, Šv. Elredas globja sergančiuosius šlapimo pūslės akmenlige.
  • Šv. Erlafridas minimas 11.06 dieną.
  • Astrologinis simbolis – Ožiaragis
  • Skaičius – 8
  • Vardadienis -Erlando vardadienis yra švenčiamas 01.08, 06.14, 11.03 dieną.
  • Palankios spalvos –  Rožinė, Balta, Žydra, Geltona
  • Brangakmeniai- Deimantas, Rožinis kvarcas,  Kalnų krištolas, Baltasis safyras, Turmalinas
  • Gėlės – Piliarožė, Kamelija                                                  
  • Planeta globėja –  Venera
  • Palankios dienos –  Trečiadienis, Penktadienis

Vardo variantai-

Arlandas, Erlendas, Orlandas,Erlands, Erland, Erlend,Aerland, Arlan, Arland, Aarlanni, Edlan, Edland, Ealante, Eelanti, Eerla, Eerlanni, Eerlanti, Ellan, Elland, Elanti, Erla, Erland,Erlanda, Erlande, Erlander, Erlandr, Erlanti,  Erlend, Erlende, Eorland,Earla,Erland, Erlan, Earland, Earlan, Erlin, Earlin, Earlyn, Erlen, Erlend,  Earlen, Erling, Erand, Erkand, Erandi, Errolan, Erlindo, Gerlando, Harlan, Orlando

Mėgstantis naujoves, smalsus ir judrus. Gyvai mąstantis, mokantis pasiginčyti ir apginti savo nuomonę. Neieškantis žodžio kišenėje, bei mokantis laiku atsidurti tinkamoje vietoje. Mėgstantis keliones ir naujus įspūdžius, bei nelinkęs prisirišti prie vienos vietos. Žavus, tačiau užsispyręs ir žinantis ko nori. Mėgstantis staigius ir netikėtus sprendimus, ir nelinkęs apie juos pranešti. Vertinantis stabilumą ir finansinį saugumą. Mylintis savo šeimą ir ją ginantis. Vertinantis namus ir prabangą, tačiau jos nesivaikantis. Gerbiantis kitų privatumą, tačiau nevengiantis sukritikuoti. Mokantis pasiderėti ir sutaikyti besipykstančius. Švelnus ir jautrus, nors to neparodantis. Sunkiai pakeliantis vienatvę , bet nelengvai prisileidžiantis artyn. Mėgstantis būti įvykių sūkūryje, tačiau nevengiantis staiga atsitolinti, kad galėtų tvarkyti savo reikalus. Nedažnai sutinkamas minioje. Mokantis elgtis su pinigais, tačiau to neparodantis. Vaišingas šeimininkas, tačiau neatidarantis savo namų durį bet kam. Nemėgstantis melo ir apgavysčių, bei pats nelinkęs sakyti netiesos. Gali turėti puikią nuojautą. Darbštus, linkęs pervargti. Gali turėti slaptų baimių, apie kurias niekam nesakys. Linkęs ilgai tikrinti visus žinių šaltinius. Vardo savininkui būtinas reguliarus gyvenimo ritmas. Jis privalo pakankamai išsimiegoti ir vengti staigių intoksikuojančių medžiagų ar ypač azartiškos veiklos.

Jo gyvenime galimi staigūs ir netikėti pokyčiai arba netikėtos kliūtys bei užvėlinimai. Vardas palankus  gimusiems 1,3,6, 9, 12,21, 30 mėnesio dienomis.

Erlando charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate kūrybinga ir jautri asmenybė. Jūs kupini idėjų ir sumanymų. Visada esate įvykių sūkūryje ir naujienas visada sužinote patys pirmieji. Jūs mėgstate laisvę ir ją aistringai ginate. Jūs mėgstate greitį, judesį, adrenaliną ir sporto salę. Esate žvitrūs, miklūs ir judrūs, o vakarėliuose visada esate dėmesio centre, Jūsų idėjos visada originalios ir įdomios. Jūs greitai mąstote, puikiai deratės ir mokate užuosti pelną ten, kur jo niekas nepastebi. Reikalui esant mokate sužėrėti lyg deimantas. Tačiau kaip ir deimantas, -mėgstate prabangią aplinką ir gyvenimo malonumus. Jūs aistringi, romantiški ir nevengiate siurprizų. Jūsų trūkumas –  pasiduodate azartui, todėl jums kartais sunku laiku sustoti. Venkite kraštutinumų ir būkite nuosaikesni.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *