Valentinas

Vardas  Valentinas
Vardas Valentinas

  • Vardo kilmė-  Lotynų   
  • Vardo reikšmė – Vardas Valentinas yra kilęs  iš lotynų kalbos žodžio valens, kuris reiškia – „gyvuojantis“.
  • Valentino vardas Lietuvoje buvo pradėtas teikti praėjusio amžiaus 2 dešimtmetyje. Labiausiai jis buvo mėgiamas praėjusio amžiaus 3-8  dešimtmečiuose. Didžiausiu savo populiarumo laikotarpiu šis vardas buvo suteiktas 149 kartus per metus. Šiuo metu šis vardas teikiamas rečiau. Skaičiuojant nuo 1999 metų, Valentino vardas per metus vidutiniškai suteikiamas mažiau nei 50 kartų.
  • Ar vardas Valentinas yra šventas? Taip.
  • Šventieji globėjai
  • Šv. Valentinas yra minimas 01.07 ir 02.14, 05.02, 09.02, 10.25, 12.16 dienomis. Šv. Valentinas globoja sužadėtinius, sutuoktinius, įsimylėjėlius, bitininkus, keliautojus ir jaunimą. Jis taip pat globoja sergančius epilepsija, saugo nuo apalpimo ir maro.
  • Vaizduojamas rožių ir paukščių apsuptyje.
  •  Astrologinis simbolis Skorpionas
  • Skaičius 9
  • Vardadienis – Valentino vardadienis yra švenčiamas  01.07,  02.14 dienomis.
  • Palankios spalvosBalta, Skaidrios spalvos, ŽalsvaŽydra
  • Brangakmeniai – OpalasKatės akis
  • Gėlės- Magnolija, Astras, Raudonoji aguonaRozmarinas
  • Planeta globėja- Ketu
  • Palankios dienos – Sekmadienis, Pirmadienis, Trečiadienis

Vardo variantai

Valentas, Valentin, Valentino, Valentyn, Valius, Val,Valen, Valntijn, Valentinian, Valentino, Valentinus, Valentyn, Vallen, Valente,Valient, Valiente

Valentino charakteris

Vyras šiuo vardu pasižymės nenuspėjamu charakteriu ir gali būti gan ekscentriško būdo. Jį turėtų lydėti sėkmė, tačiau norėdamas ją išlaikyti, jis privalės pasikliauti kitais, kas jam gali būti gan sunku. Jo poelgiuose gali būti daug savininkiškumo bruožų, tačiau tai neturėtų labai nuvilti, nes šis žmogus turėtų būti puikus namų ir šeimos sergėtojas. Jam gali rūpėti viskas kas susiję su namais, šeima, statybomis ir žemiškais reikalais. Vardo vibracijos skatina stiprų užsispyrimo jausmą, energingumą ir norą siekti savo tikslų. Šis žmogus neabejos ir nedvejos priimdamas rimtus sprendimus, bet prieš tai darydamas smulkmeniškai išsiaiškins visas įmanomas veiksmo pasekmes. Jis sugebės bendrauti su žmonėmis diplomatiškai patardamas ar tiesmukiškai išbardamas dėl klaidų. Darbas komandoje,ir ypač susijęs su vadovavimu jai gali būti jo karjeros pagrindu. Šis vyras nestokos romantinių jausmų ir mėgs netikėtumus, nuotykius, bei riziką. Tačiau netgi rizikuodamas jis stengsis turėti tvirtą atsitraukimo planą. Idealizmas ir geranoriškumas, bei sugebėjimas pastebėti bei įvertinti kito problemas gali atnešti jam mokytojo šlovę. Iš esmės noras pagelbėti ir pamokyti gali būti šio vyro gyvenimo uždaviniu. Tačiau reikėtų prisiminti, kad kitų pamokymus jis priims gan sunkiai, nes bus linkęs viską gyvenime išbandyti ir pasiekti savo jėgomis.Tai gali sukelti daug sunkumų jo gyvenimo kelyje, iki jis pats supras, kad mokymasis kaip ir bendravimas vyksta dviem kryptimis. Šis žmogus pasižymės svetingumu, sugebėjimu pralinksminti ir bus puikus šeimininkas bei tobulas tėvas. Jo neišsenkantis optimizmas bei sugebėjimas mokėti gyventi džiugiai greičiausiai visada stums šį vyrą į žmonių dėmesio centrą bei įvykių sūkurį.

Valentino charakteris pagal pirmąją vardo raidę

Jūs garsėjate savo sąžiningumu ir padorumu. Esate darbšti, kūrybinga  ir labai atkakli asmenybė. Gyvenime mėgstate pusiausvyrą ir vertinate padorumą. Jūs visada elgiatės teisingai ir stengiatės suprasti visus. Jūs nemėgstate tinginių ir linkę vertinti žmones pagal tai kaip jie elgiasi, o ne pagal tai ką jie sako. Esate neblogi diplomatai ir mokate sutarti su visais. Jūs vertinate harmoniją ir gyvenimo teikiamus malonumus. Turite puikią nuojauta ir nevengiate ja pasinaudoti. Jūsų trūkumai- esate linkę kurti daugybę planų, kurių įgyvendinimui tiesiog pritrūksta laiko. Jūs darboholikai, todėl neretai neišsimiegate ir mėgstate pasilepinti tuo metu, kai to daryti tiesiog negalima. Jums reikėtų išmokti planuoti savo laiką ir pasakyti ne tiems, kurie jumis tiesiog naudojasi.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *