Ula, Ūla

Vardas  Ula. Ūla
Vardas Ūla

  • Vardo kilmė- Daugiakilmis
  • Vardo reikšmė-  vardas Ūla yra vedinys iš senovės airių žodžio, reiškiančio „Jūros brangakmenis“. Šis vardas gali būti  kildinamas iš vokiečių ir senovės skandinavų  žodžio, reiškiančio „Valinga moteris“,. Ulos vardas taip pat yra vedinys iš lietuvių upėvardžio – Upė Ūla. Ūla yra Dzūkijoje tekanti upė, Merkio intakas. Pagal kitus vardo aiškinimus vardas Ula yra vardo Ulijona trumpinys, kurie išvertus iš graikų kalbos reikštų „garbanė“.  Arabų kalboje Ula reiškia „aukščiausiasis“. Šis vardas labai populiarus Skandinavijos šalyse. Čia jis kildinamas iš vardų Uršulė arba Ulrika.
  • Ar vardas Ula yra šventas? Ne. Šventosios vardu Ula nėra.
  • Šventieji globėjai-
  • Šv. Uršulė yra minima 10.21 dieną. Ji  yra mokinių, studentų, mokytojų, našlaičių, lankininkų ir šventos mirties globėja. Šv. Uršulė taip pat yra  yra Cologne, Delphi, Angijos, England,  Binangonan, Rizal globėja.Šv. Šv. Uršulė globoja  Mergelių salas (Anglijoje), Kelną (Vokietija), Katalikiškąjį mokymą (ypač mergaičių), Paryžiaus Universitetą.
  • Šv. Ulfija (Vulfija) Amjenietė yra minima 01.31 dieną.
  • Astrologinis simbolis- Žuvys
  • Skaičius-7
  • Vardadienis- Ūlos vardadienis yra švenčiamas 03.23 dieną.
  • Palankios spalvos-Violetinė, Gelsva, Aukso, Vario
  • Brangakmeniai- Ametistas, Aleksandritas, Špinelis, Granatas, Raudonasis Safyras
  • Planeta globėja- Saulė
  • Palankios dienos – Sekmadienis, Pirmadienis
Vardo variantai

Ulė, Ūlė, Ulita, Ulla, Ulah,Ulaa, Ulai, Ulae, Ulla, Ullah, Ullaa, Ullai, Ullae, Oula, Ulka, Ulva, Ulli, Yola, Yula, Yulla, Džiulija, Džiuljena, Džiuljeta, Džulija, Džuljeta, Giulia, Giulija, Julė, Juleta, Julia, Juliana, Julie, Julieta, Julija, Julijana, Julijona, Julika, Julina, Julita, Juljana, Uliana, Ulija, Ulijona, Uljana, Giuliana, Džiulijieta, Yulia, Julana, Julietta, Juliette, Ulijana

Ūlos charakteris

Ula bus dvasinga ir mąsli. Ji greičiausiai bus labai  imli žinioms ir  puikiai mokysis.  Ši moteris taip pat  gali  netikėtai pasinerti į   dvasinius ieškojimus, skatinančius atitrūkti nuo pasaulio. Tačiau aplinkiniams ji atrodys kaip  jausminga ir mėgstanti  flirtuoti moteris .

Vardo vibracijos skatina pomėgį  plepėti ir  iškalbumą. Jos taip pat skatina norą būti  nepriklausoma, stiprų užsispyrimo jausmą, bei pomėgį kritkuoti.  Ūlą visada turėtų lydėti sėkmė.  Ji  gali tapti labai svetinga šeimininke , puikiai  jaučiančia aplinką ir stilių. Šio vardo vibracijos  taip pat gali paskatinti artistinių sugebėjimų bei  kūrybingumo proveržius.  Vardo savininkė  patrauks aplinkinius  savo charizma,  vidiniu žavesiu , puikiu stiliaus pojūčiu bei mokėjimu kurti gražią aplinką.

Vardo vibracijos  skatina proto aštrumą ,  mąstymo gyvumą bei polinkį į intelektualią veiklą.  Jos taip pat skatina didelį avantiūrizmą bei polinkį į azartą, dėl ko šios moters finansinė padėtis gali labai svyruoti gyvenimo eigoje. Įgimtas žavesys ir stiliaus pojūtis, padės  jai lengvai pritapti bet kokioje aplinkoje. Ūla turėtų būti labai geranoriška ir tikrai mėgti  gyvenimą- įvykius, šventes , renginius. Vardas  labai sėkmingas aktorėms, vadovėms,muzikantėms, rašytojoms.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Ačiū už informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *