2016/2017 metų žiemos horoskopas visiems Zodiako ženklams

2016-metu-ziemos-horoskopas-visiems-zodiako-zenklams2016/2017  metų žiemos  horoskopas visiems Zodiako ženklams 

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinai mėgausis romantiška nuotaika. Ieškantys poros  turi šansų šią žiemą sutikti savo antrąją pusę ir netgi pasakyti ,,Taip”. Romantišką avinų nuotaiką globos Saturnas, kuris apsaugos juos nuo visų šeimyninių dramų. Tarp Gruodžio 19 ir Sausio 8 dienos galite išvykti į netikėtą kelionę.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Pasistenkite kuo plačiau išnaudoti visas jums siūlomas galimybes. Darbe pasitelkite diplomatiją ir ieškokite bendraminčių. Nors ir seksis užmezgant naujas pažintis- senų ištikimų draugų pamiršti nereikėtų. Tai tik padės jus siekiant savo asmeninių tikslų. Stenkitės nesivelti į konfliktus, ypač jeigu jūsų sprendimai draugams pasirodys keistoki.

Pirmąją Gruodžio mėnesio savaitę reikėtų pasirūpinti savo sveikata- jautresnė bus širdies ir kraujagyslių sistema. Pasistenkite pernelyg negerti kavos ir kitų stimuliuojančių gėrimų. Mėnesio viduryje galite jaustis išsekę ir nervingi- stenkitės mąstyti blaiviai ir nepergyventi dėl niekų. Mėnesio pabaigoje reikėtų pasisaugoti peršalimų ir infekcinių ligų.

Kaip Avinui seksis meilėje?
Veneros spinduliai šildys jūsų draugystės zoną net iki Sausio 3 dienos. Tai reiškia, kad visą Adventą jums reikėtų kuo daugiau bendrauti ir išnaudoti visas galimybes, jeigu norite praplėsti savo draugų ratą. Asmeninis gyvenimas tikrai žada pasitaisyti, ypač jeigu santykiai su antrąja puse buvo atšalę. Nebijokite imtis iniciatyvos patys. Domėkitės savo partnerio reikalais ir nebijokite parodyti savo dėmesio. Jeigu savo išrinktosios dar neparodėte šeimai ir draugams- dabar pats geriausias metas tai padaryti. Vienišiai naujos pažinties gali tikėtis po Gruodžio 20 dienos.

Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Karingasis Marsas įžengs į jūsų karjeros sektorių Sausio 27 dieną ir svečiuosis jame net iki Kovo 1 dienos. Tai reiškia, jog jis tikrai spirs jums į užpakalį, kad pasilypėtumėte karjeros laiptais aukštyn. Tačiau tai dar ne viskas –Saturnas taip pat bus nusiteikęs jums palankiai ir pinigėlių šią žiemą turėtų apčiuopiamai padaugėti- tik nesnauskite kamputyje. Gruodžio mėnuo taip pat gali būti sėkmingas- jums gali pakelti algą, paskirti premiją arba tiesiog padovanoti brangią dovaną.

Palankios Gruodžio  mėnesio dienos Avinui: 1, 3, 15, 16, 23, 24,28
Avinui nepalankios Gruodžio  mėnesio dienos: 7, 9, 18, 22, 26,30

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Jaučiai kaip visada rūpinsis šeima ir skendės romantiškoje nuotaikoje. Net iki Sausio 3 dienos Veneros spinduliai apšvies jūsų šeimos sektorių ir saugos namų ramybę. Žiemos šalčiai gali įžiebti naujų jausmų ugnį nuo Sausio 3 iki Vasario 3 dienos. O nuo Vasario 18 dienos iki Kovo 20 dienos turėsite puikią galimybę sužibėti draugų rate ir net įsigyti naują gerą draugą ar draugę. Jeigu darbe kas nors organizuos loterijos bilietų pirkimą- išnaudokite šią galimybę- jums gali pasisekti.  Tačiau seksis tik dirbant komandoje.

Ko Jaučiui reikėtų vengti?
Gruodžio mėnesį Jaučiai gali palūžti dėl per metus susikaupusio nuovargio. Kad taip neatsitiktų- stenkitės gerai išsimiegoti ir pasirūpinti savo dienos režimu. Gruodžio 26 dieną paskirkite SPA procedūroms o masažui geriausia skirti Gruodžio 29 dieną. Pasitikdami Naujuosius Metus pernelyg nepersistenkite ir visų pirma skirkite dėmesio sau, kad nepasiklystumėte darbų rate

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Asmeninis Jaučių gyvenimas šią  žiemą bus audringas. Žiemos pradžioje galite sužinoti, jog kažkas jus jau seniai ir nuoširdžiai myli. Ko gero šis jausmas yra abipusis. Turintiems antrąją pusę reikėtų būti santūresniems ir daugiau skirti dėmesio savo partneriui. Pasistenkite kur nors išvykti kartu .

Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Šią žiemą galingasis Jupiteris jums bus geranoriškas. Tai reiškia, jog galite pakilti aukštyn karjeros laiptais. Neatsiliks ir Plutonas, kuris privers pakovoti už savo laimę ir finansus. Tai reiškia, jog profesinėje srityje šią žiemą tiesiog būsite priversti tobulėti ir žengti pirmyn.  Pasistenkite kuo geriau išnaudoti jums siūlomas galimybes, nes šis sėkmės periodas truks net iki Kovo 10 dienos.

Jaučiui palankios Gruodžio mėnesio dienos: 7, 8,14, 21, 22, 30, 31
Jaučiui nepalankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 1, 2, 18, 25, 29

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Dvyniams norėsis veikti- kaip visada. Gruodžio pradžioje kirbės begalė naujų planų ir sumanymų. Norėsis naujovių ir naujų įspūdžių. Ir jums tai tikrai pasiseks. Nuo Sausio 4 iki 12 dienos ir nuo Vasario 5 iki 25 dienos Jupiteris jus skatins imtis naujų planų, o Saturnas padės išvengti kelyje pasitaikančių pavojų. Pats metas krautis lagaminus, nes kelionė turėtų būti sėkminga.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Nebijokite imtis iniciatyvos. Už savo laimę gali tekti pakovoti, nes jūsų genialių minčių niekas neperskaitys jeigu to garsiai neišsakysite. Kilo išganinga mintis- drąsiai ją stenkitės įgyvendinti ir neatidėkite vėlesniam laikotarpiui. Gruodžio pradžioje pasaugokite nugarą ir strėnas. O mėnesio pabaigoje pasistenkite vaikščioti ir vairuoti atsargiau- šiuo metu iškyla didesnė traumų tikimybė.

Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Jupiterio globa jus lydės visą žiemą, todėl ieškantiems poros gali pasitaikyti rimta galimbė. Ypač seksis suprasti antrosios pusės norus ir poreikius. Vieniši gali sutikti savo antrąją pusę, tačiau tai suprasite ne iš karto, o tik nuoširdžiai pakovoję už patikusio žmogaus dėmesį.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Jūsų profesinis gyvenimas bus visų dėmesio centre. Iš tikrųjų darbe būsite mėgiamiausi ir populiariausi nuo Sausio 3 iki Vasario 3 dienos. Tačiau už finansus teks pakovoti, nes nuo Gruodžio 19 iki Sausio 8 dienos retrogradiškai judantis Merkurijus gali priversti peržiūrėti savo  fiansinius sprendimus ir išlaidas. Naujo verslo šiuo metu imtis nereikėtų. Naujo darbo dairytis geriausia nuo Vasario 25 iki Kovo 14 dienos.

Dvyniams palankios  Gruodžio  mėnesio  dienos: 1, 2, 11, 12, 15, 16, 28
Dvyniams nepalankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 7, 9, 20, 23, 26, 30

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Gruodžio mėnuo leis vėžiams sužibėti žmonių draugijoje ir pasiūlys daug šansų pasižmonėti. Norėsite būti gražesni, todėl negailėkite tam nei pinigų nei laiko. Galio būti, jog būtent dėl savo geranoriškumo sutiksite palankių jūsų planams rėmėjų. Jūsų gera nuotaika ir mokėjimas bendrauti ramiai pakels jūsų vertę viršininko akyse, o gal būt ir padės pasilypėti karjeros laipteliais.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Gruodžio pradžia žada šiokių tokių rūpesčių. Tik nuo jūsų priklauso kiek jie bus malonūs. Todėl pasaugokite sveikatą, nes kraujospūdis gali pašokinėti. Stenkitės vartoti mažiau druskos. Saugokite savo jausmus Gruodžio viduryje. Nauja pažintis gali būti ilgalaikė, tačiau lygiai taip pat susižavėjimas gali trukti tik akimirksnį.

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Gruodžio mėnesį Jupiteris globos jūsų šeimos sektorių. Tai reiškia, jog rimtai ieškantiems antrosios pusės gali nusišypsoti sėkmė. O pokyčius skatinantis Plutonas apšvies jūsų santuokos sektorių ir  tikrai padės pasiekti tam tikrų naudingų pokyčių. Antrąsias puses turintiems Vėžiams tai žada naują romantiškų jausmų bangą, kuri atgaivins ir šiaip taikų jų namų židinį. Tačiau patartina būti atidesniems ir santūresniems Gruodžio 20- 28dienomis. Didžiausias šansas sutikti antrąją pusę bus nuo Sausio 3 iki Vasario 3 dienos.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Žiemos viduryje turėsite puikią galimybę pataisyti savo finansų ir karjeros reikalus. Nuo Sausio 27 iki Kovo 10 dienos Marsas rūpinsis jūsų karjera, todėl ramiai žiemos praleisti nesitikėkite. Tačiau jis pasiūlys puikią galimybę pataisyti jūsų profesinę reputaciją. Šią žiemą jums seksis investuoti, o taip pat galite gauti ir šeimos palikimą. Gruodžio mėnesio pradžioje gali tekti rūpintis kitų asmenų finansiniais reikalais, skolomis ar investicijomis. Pasistenkite būti atsargesni ir rimtus sprendimus atidėkite sekantiems metams ir nepasiduokite įtampai. Gruodžio pabaigoje galite būti paaukštinti darbe. Savo išlaidas reikėtų stipriau kontroliuoti Gruodžio 20-28 dienomis.

Vėžiui palankios  Gruodžio mėnesio dienos: 8, 12, 17, 18, 21, 22
Vėžiui nepalankios Gruodžio  mėnesio dienos: 2, 3, 27, 29

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Liūtai žiemos pradžioje bus taikiai ir romantiškai nusiteikę. Ir tam jie tikrai turės priežasčių, mat šeimyniškoji Venera globos jų santuokos zoną net iki Sausio 3 dienos. Ir vienišiai ir antrąją pusę turintys liūtai turės puikią progą pasidžiaugti romantiškais jausmais. Gruodžio mėnesį taip pat galite išvykti į trumpą kelionę- tačiau verčiau apsiriboti netolimais maršrutais.

Gruodžio mėnesį gali pasitaikyti puikių progų kažką pakeisti savo gyvenime- tą  drąsiai ir darykite, kai tik pasitaikys galimybė. Vienok darbe gali būti šiokios tokios įtampos, susijusios su nepabaigtais darbais. Tačiau jūs turėsite pakankamai jėgų su viskuo susidoroti pačiomis palankiausiomis sąlygomis.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Iki Gruodžio vidurio jums reikėtų nesistumdyti minioje ir pasisaugoti peršalimų. Nuo Gruodžio mėnesio vidurio galite daugiau skirti dėmesio savo sveikatai ir grožiui. Kosmetinėms procedūroms labiausiai tiks Gruodžio 17, 27 , 29 dienos. Plaukus lepinti galite Gruodžio 26 dieną. Manikiūrųi tinkamiausios Gruodžio 22,23,31 dienos. Mėnesio pabaigoje ko gero jausitės šiek tiek išvargę, todėl pasirūpinkite dienos režimu.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Gruodžio mėnuo sutvertas jūsų asmeninių santykių puoselėjimui. Tačiau palankiau rūpintis savo partnerio o ne savo interesais. Šis metas taip pat palankus ieškantiems naudingų ryšių ir antrosios pusės. Jeigu nutarėte savo antrąją pusę parodyti visuomenei- darykite tai būtent Gruodžio mėnesį. Romantiškiems santykiams metas palankesnis Gruodžio mėnesio pabaigoje.

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Profesinėje srityje Liūtai neturės konkurentų visą žiemą. Jūsų karjerą globos sėkmės spinduliai net iki Kovo 10 dienos. Taigi, ieškantiems naujo darbo liūtams pats metas pradėti susirūpinti. Jeigu norite tobulėti ir išmokti kažko naujo- tai daryti galite jau dabar. Šį mėnesį galite drąsiai rūpintis stambesniais, gyvenimo patogumui skirtais pirkiniais- galite įsigyti gerą kompiuterį, naują telefoną arba automobilį.

Liūtams palankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 1, 6, 10, 11, 15, 16, 28
Liūtams nepalankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 8, 9, 22, 25, 30

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Ši žiema Mergelėms žada daug malonių akimirkų. Nereikia stebėtis- nuo Gruodžio 21 iki Sausio 19 dienos Saulė savo spinduliais sušildys jūsų meilės sektorių. Tai reiškia, jog meilės ir šeimos reikaluose liūdesio šešėlių neturėtų būti. Saturnas šiuo metu sustiprins jūsų šeimos sektorių, ir žinoma, padės išgirsti jūsų balsą ir norus šeimoje. Jūsų jėgos pozicijas taip pat sutvirtins Plutonas, todėl į jūsų nuomonę tikrai bus įsiklausyta. Šią žiemą galite drąsiai keisti savo įvaizdį, gyvenimo būdą ar profesiją. Tačiau Gruodžio pradžioje gyvenimas privers  padaryti kažkokias išvadas.Gali būti, jog teks kažko net atsisakyti.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Žiemos pradžioje gali tekti pasirūpinti savo sveikata. Ypač atsargiems reikėtų būti nuo Gruodžio 5 iki 21 dienos. Nepiktnaudžiaukite kava ir alkoholiniais gėrimai, daugiau ilsėkitės. Darbe stenkitės bendrauti kuo ramiau, kad neįsiskaudėtų galva. Pasilepinkite pušų spyglių vonioje ir daugiau būkite gryname ore. Žiemos pradžioje jūsų imunitetas gali šiek tiek susilpnėti, todėl reikėtų pasirūpinti tuo ką valgote ir kaip miegate.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Namuose viskas seksis kuo puikiausiai. Tai liečia ir jūsų santykius su antrąja puse. Gruodžio 21-22 dienomis turėtumėte daugiau pasirūpinti savo partnerio interesais ir pernelyg nesiginčyti, nes Mėnuo gali sugalvoti patikrinti jūsų santykių stiprumą. Antroji Gruodžio mėnesio pusė gali padėti atgaivinti užgesusį meilės ryšį. O vienišiams šis mėnuo žada naują pažintį, kuri gali baigtis ilgalaike draugyste.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Pinigų šią žiemą neturėtų pritrūkti. Visą Gruodžio mėnesį Jupiteris globos jūsų finansų zoną- taiga šventės turėtų pralėkti be didesnių rūpesčių. Karjeros reikalai taip pat klostysis gan sėkmingai, nes jūsų interesus kurstys nenuolaidus Saturnas. Darbo ir karjeros reikalais geriausi rūpintis Gruodžio mėnesį. O išlaidas planuoti reikėtų iš anksto ir neleisti pinigų be reikalo.

Mergelei palankios Gruodžio  mėnesio dienos: 4, 6, 17, 18, 31
Mergelei nepalankios  Gruodžio mėnesio  dienos: 1, 10, 11, 23, 27

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
Jupiterio spinduliai jums rodys kelią visą žiemą. Tai reiškia, jog sėkmės šią žiemą galite tikėtis visose gyvenimo srityse. Nuo Vasario 7 iki 25 dienos galite drąsiai vykti į egzotišką kelionę.  Gruodžio mėnesį daugiau skirkite namams- juose gali padažnėti svečių.

 Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Gruodžio mėnesį bus jautresnė Svarstyklių kvėpavimo sistema. Venkite peršalimo ir minios, ypač tarp Gruodžio 5 ir 29 dienos. Gruodžio pabaigoje stenkitės būti atidesni gatvėje ir prie vairo- jūsų pomėgis rizikuoti gali netikėtai parsiveržti. Stenkitės nepasiduoti emocijoms ir venkite traumų.

Kaip Svarstyklėms seksis meilėje?
Jupiteris šią žiemą rūpinsis jūsų meilės reikalais. Tai reiškia, jog atėjo metas rimtai pasirūpinti antrąja puse, nes jūsų žavesiui atsispirti tikrai niekas negalės. Turintys antrąją pusę šią žiemą džiaugsis atgimusia romantiškos meilės liepsna, o ieškantys savo gyvenimo laimės turės daug šansų ir galimybių ją surasti. Jeigu rimtai svarstote apie bendrą gyvenimą kartu- jūsų namų židinį apšviečiantis Plutonas padės tai padaryti.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Siekiantiems paaukštinimo ar didesnio atlyginimo žiema tikrai  bus palanki. Naujo darbo ar pareigų reikėtų tikėtis tarp Sausio 19 ir Vasario 18 dienos. Jus saugantis Jupiteris tikrai pasirūpins, jog savo tikslą iš tikrųjų pasiektumėte. Visą Gruodžio mėnesį ir pirmąją Sausio mėnesio savaitę gali pasisekti mėgstantiems loterijas. Darbovietėje darbai netruks priminti apie save, todėl pernelyg didelių įsipareigojimų neprisiimkite. Stenkitės neapsiversti nereikalingu darbu savaitgaliais ar per šventes. Nuo Gruodžio 23 dienos galite tikėtis didesnių finansinių įplaukų.

Svarstyklėms palankios  Gruodžio  mėnesio dienos:  1, 6, 8, 11, 23, 24, 27
Svarstyklėms nepalankios  Gruodžio mėnesio dienos:  13, 16, 18, 30

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Skorpionai bus taikia nusiteikę. Žiemos pradžia turėtų būti rami, todėl ramiai galite ruoštis šventiniam laikotarpiui. Jūsų dėmesys bus sutelktas į artimuosius ir savo vidines nuojautas. Artėjantys metai žada daug pergalių, todėl paskutiniąsias šių metų dienas verčiau praleisti ramiai ir susikaupus.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Skorpionų sveikatai gresia peršalimo ligos, todėl pasistenkite saugoti savo sveikatą. Visąmėnesį gali svyruoti arterinis kraujospūdis, todėl nepiktnaudžiaukite druska ir riebalais. Verta atsisakyti kavos ir alkoholio.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Skorpionai maudysis meilės spinduliuose. Net iki Sausio 3 dienos Veneros spinduliai šildys jūsų šeimos sektorių. Ar gali būti kas nors romantiškiau kaip laiko patikrintas namų židinys? Ieškantiesiems antrosios pusės ši žiema taip pat žada būti dosni. Asmeninis gyvenimas gali stipriai pasikeisti Gruodžio mėnesį- gal būt pakeisite gyvenimo vietą, o gal pasiryšite susieti savo gyvenimą su brangiu žmogumi. Savo nuotaikas ir liežuvį reikėtų valdyti Gruodžio 25 dieną- stenkitės nesipykti su vyresniais už save. Geriausias laikas praleisti su šeima- Gruodžio 27-28 dienos.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Šią žiemą būsite priversti pataupyti, tačiau nesustoti verčiantis Saturnas padės išsisukti iš sudėtingų situacijų ir  atrasti ne  vieną nuolaidą. Jūsų karjera kyla į kalną, tačiau paaukštinimo  ar didesnių įplaukų galite tikėtis tik Kovo mėnesį. Visą Gruodžio mėnesį greičiausiai būsite užsiemę nepabaigtais darbais, todėl be reikalo nesiblaškykite ir darbe nesivelkite į konfliktus. Gruodžio 31 ir Sausio 1 dienomis nepriimkite jokių finansinių įsipareigojimų ir sprendimų.

Skorpionui palankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 8, 9, 13, 18, 22, 26, 27
Skorpionui nepalankios Gruodžio mėnesio dienos: 3, 5, 7, 24, 25, 31

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Šaulių laukia puiki žiema. Sėkmės spinduliai juos palies per šventes, o nuo Sausio 4 iki 12 dienos Merkurijus juos paskatins šiek tiek nutrūktgalviškiems poelgiams. Vasario 3 dieną Veneros spinduliai taip pat apšvies jūsų sėkmės zoną- o tai reiškia, jog šiuo metu iš gyvenimo  galite tikėtis tikrai kažko ypatingai malonaus. Į trumpą kelionę palankiausias metas yra vykti tuoj pat po Naujųjų Metų.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Žiemos pradžia Šauliams gali būti visiškai maloni. Tačiau gripo ir peršalimo visgi reikėtų pasisaugoti. Daugiau dėmesio reikėtų skirti miego kokybei ir darbo režimui.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Žiemos pradžia didelės romantikos nežada. Nuotykius geriau atidėkite mėnesio pabaigai. Santykius su antrąja puse geriausia aiškintis Gruodžio 27 dieną. O Gruodžio 28 dieną priešingai,- geriau laikykite liežuvį už dantų ir į smulkmenas nekreipti dėmesio. Gruodžio pabaigoje galite užmegzti naudingą pažintį, tačiau į ilgalaikį jausmą ji greičiausiai neišaugs. Nuo Vasario 3 dienos vienišiai gali pradėti atidžiau dairytis antrosios pusės. O šeimoje esantys Šauliai šiuo metu turės puikią progą prisiminti jaunystę

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Šią žiemą Saturnas pasirūpins, jog jūsų karjera stabiliai kiltų į viršų. O rimtesnių finansinių įplaukų reikėtų tikėtis tik nuo Vasario vidurio. Pelningo šanso galite tikėtis nuo Sausio 27 iki Kovo 10 dienos.  Gruodžio mėnesį gali kilti penlingo verslo idėja- galite drąsiai jo imtis.Metų pabaigoje taip pat galite užsiimti investicijomis. Tačiau jokių finansinių operacijų ar įsipareigojimų nedaryti Gruodžio 31 ir Sausio 1 dienomis. Naujųjų Metų vakarą su savimi nesinešiokite daug pinigų.

Šauliui palankios  Gruodžio mėnesio dienos: 1,2,10,17,25, 30
Šauliui nepalankios  Gruodžio  mėnesio  dienos: 6,9,18,26,28

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
Ožiaragiai rūpinsis namais ir šeima. Iš tiesų nuo Gruodžio 21 iki Sausio19 dienos jų laukia ypač ramus ir laimingas metas, nes šiuo metu juos apšvies Jupiterio spinduliai. Į kelionę palanku vykti nuo Sausio 12 iki Vasario 7 dienos.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Šią žiemą Ožiaragiams vertėtų pasirūpinti savo sveikata. Gali paaštrėti senos ligos, taip pat gresia peršalimai ir gripas.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Širdies reikalais Ožiaragiams  geriausia rūpintis nuo Sausio 3 iki Vasario 3 dienos. Turintiems antrąją pusę šeimoje netikėtumų greičiausiai neiškils. Gruodžio mėnesį taip pat vertėtų pasirūpinti savo antrosios pusės norais ir svajonėmis.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Finansiniai rūpesčiai neturėtų Ožiaragių slėgti šią žiemą. Iki Sausio 3 dienos jų finansais rūpinsis Venera. Tuo tarpu Jupiteris šiuo metu padės jiems sutvirtinti socialinius ir dalykinius ryšius, kas tikrai sustiprins jų įtaką ir verslą. Iki pat Kovo vidurio jie gali bandyti laimę loterijose ir lošimuose.Pirkiniais geriausia rūpintis Gruožio mėnesį, ypač jeigu jie buvo ilgai planuojami.

Ožiaragiui palankios Gruodžio mėnesio  dienos:  8, 11, 19, 21, 22
Ožiaragiui nepalankios Gruodžio mėnesio  dienos : 4, 13, 17. 26

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Žiema Vandeniams žada malonių akimirkų.Iki Sausio 3 dienos jūsų ženklą apšviesiantys Veneros spinduliai kurstys romantiškus jausmus. Gali būti , jog Saturno spindulių padedami susigrąžinsite senus draugus. Nuo Sausio 19 iki Vasario 18 dienos taip pat turėsite progą pasidžiaugti artimųjų meile ir pagarba. Savo sėkmės šansus padvigubinsite bendraudami su artimaisiais. Jeigu nutarsite vykti į kelionę- šią žiemą drąsiai galite rinktis ir tolimesnius maršrutus. Jupiteris apšvies jūsų tolimų kelionių zoną, todėl ši išvyka gali būti ir naudinga ir pelninga.

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Nors žiema ir žada būti maloni, tačiau įtampos jums ji tikrai nepagailės. Stenkitės taupyti savo jėgas ir valdyti savo emocijas. Nedarykite skubotų sprendimų ir Gruodžio mėnesį atsisakykite senų daiktų. Apsitvarkykite namus ir atsikratykite to kas jus slegia.

Kaip Vandeniams seksis meilėje?
Antrosios pusės ieškantiems Vandeniams patartina nesnausti iki Sausio pradžios. Turintiems antrąją pusę- vertėtų pasirūpinti artimųjų jausmais ir sveikata. Palankiausia tai daryti Gruodžio mėnesį. Turite puikią progą į šventinį šurmulį įjungti artimuosius ir vaikus.

Kaip klostysis Vandenių finansiniai reikalai?
Visą žiemą Uranas padės jums rūpintis savo karjera ir skatins jūsų kūrybines galias bei kels vis naujus iššūkius. Tai greitai atsipirks. Nuo Sausio 3 iki Vasario 3 dienos Venera taip pat pasirūpins, kad jūsų piniginė pastorėtų.

Vandeniui palankios  Gruodžio mėnesio dienos: – 1, 8, 10, 22, 29, 30
Vandeniui nepalankios Gruodžio  mėnesio dienos:  3, 9, 15, 18, 27, 28

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Žuvys žiemos pradžioje greičiausiai bus pasinėrusios į dvasinius ieškojimus, kuriuos skatins Neptūnas ir Chironas. Nuo Sausio 3 iki Vasario 3 dienos Venera įžengs į Žuvų ženklą, todėl greičiausiai daugiau skirsite dėmesio artimųjų bėdoms ir šeimos poreikiams. Gruodžio mėnuo palankiausias metas taikytis ir lankyti seniai matytus draugus bei gimines. Jie gali jus įkvėpti naujiems darbams ir pasiūlyti gerų sprendimų. Savo jausmų vienok šiuo metu geriau viešai nerodyti, kad vėliau nebūtų apkalbų.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Žiemos pradžia- pats metas pradėti daryti mankštą ar pasidomėti kvėpavimo pratimais. Taip pat palanku pasirūpinti tuo ką valgote ir atsikratyti žalingų įpročių.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Meilės fronte galite laukti malonių netikėtumų, kuriais pasirūpins Svarstyklių ženkle viešintis Jupiteris. Malonių siurprizų galite tikėtis ir per savo gimtadienį. Gruodžio mėnesį greičiausiai norėsite ramybės ir jūs ir jūsų partneris. Jeigu dėl vienokių ar kitokių priežasčių su mylimu žmogumi matotės retai- pasistenkite kartu praleisti Gruodžio 30 dieną.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Karjeros reikaluose teks pakovoti už save. Tuo tikrai pasirūpins šią zoną apšviečiantis Saturnas. Taigi, apsiginkluokite kantrybe ir nekreipkite dėmesio į apkalbas. Jūsų nuoširdus darbas tikrai atsipirks ateityje. Žiemos pradžia taip pat nežada nei didesnių įplaukų, nei didesnių išlaidų. Taigi- ramybė ir pastovumas  irgi geras ženklas.

Žuvims palankios  Gruodžio mėnesio dienos:  3, 4, 8, 9, 18, 19, 23
Žuvims nepalankios Gruodžio  mėnesio dienos: 6, 7, 13, 14, 17, 25

Comments are closed.