2016 metų vasaros horoskopas visiems Zodiako ženklams

2016 metu vasaros horoskopas2016 metų vasaros horoskopas visiems Zodiako ženklams 

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinai mėgausis šeimyninės laimės malonumais. Nuo birželio 20 ik liepos 22 dienos Saulė apšvies jūsų namų židinio zoną. Tai reiškia, jog vasaros atostogas praleisite pernelyg nesivargindami, o šeima turės galimybę palepinti vieni kitus. Pats metas pasirūpinti tėvais, vaikais ir seneliais. Nuo rugpjūčio 2 dienos Marsas įžengs į jūsų tolimų kelionių sektorių- todėl vasaros pabaigoje drąsiai galite vykti tikrai tolimon kelionėn.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Šią vasarą pasistenkite pasirūpinti savo namais ir ypač jų technika ir buitimi. Būtent čia ilsėsis jūsų laimė ir gerovė. Darbe taip pat nereikėtų svajoti- daugiau skirkite dėmesio paprastoms ir įprastoms detalėms- čia gali būti nesklandumų.  Dirbkite nuoširdžiai, tačiau papildomų įsipareigojimų neprisiimkite. Šią vasarą taip pat nereikėtų tinginiauti- kuo daugiau judėsite, tuo geriau jausitės. Pats metas įsigyti naujus sportinius batelius ir pradėti bėgioti. Didesnė peršalimo ir inkstų susirgimų tikimybė, todėl stenkitės nepiktnaudžiauti šokoladu ir daugiau valgyti vaisių bei daržovių.

Kaip Avinui seksis meilėje?
Romantiški jausmai stipriausiai liepsnos nuo liepos 15 iki Rugpjūčio 5 dienos. Antroji Rugpjūčio mėnesio pusė nėra pati palankiausia artimų ryšių ieškojimui.  Pirmoji birželio mėnesio pusė palanki siekiantiems išsiaiškinti ar jie patinka savo išrinktiesiems. Porą turintiems avinams reikėtų daugiau dėmesio skirti partnerio norams.

Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Iki rugpjūčio 2 dienos Marsas apšvies jūsų jungtinių finansų sektorių. Todėl ne pats geriausias metas išlaidauti ar kažkur skubėti.  Vienok protingi finansiniai sprendimai neleis jums atsidurti finansinėje duobėje. Pats metas ieškotis naujo gerai apmokamo darbo. Rugpjūčio mėnesį pinigų geriau neskolinkite niekam- net geriausiam draugui. Iš kitų skolintis taip pat nereikėtų.

Palankios Birželio  mėnesio dienos Avinui: 2, 7, 9, 15, 17, 22,30
Avinui nepalankios Birželio mėnesio dienos: 1, 10, 12, 18, 24,28

Palankios Liepos  mėnesio dienos Avinui: 2, 7, 9, 15, 17, 22, 30
Avinui nepalankios Liepos mėnesio dienos: 1, 10, 12, 18, 24, 28

Palankios Rugpjūčio mėnesio dienos Avinui: 5, 8, 20, 23, 24, 27
Avinui nepalankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 10, 11, 18

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Jupiteris apšvies jūsų meilės sektorių, todėl romantiškų jausmų stygiaus nepajusite. Vasaros pabaigoje galite laimėti stambią sumą loterijoje. Atostogauti geriausia vykti nuo birželio 29 iki liepos 13 dienos.

Ko Jaučiui reikėų vengti?
Jūsų atkaklaus darbo šią vasarą kai kas gali nesuprasti. Tačiau jis duos apčiuopiamus vaisius. Tai nenuostabu- jus globos kantrybės ir atkaklumo reikalaujantis Saturnas ir Plutonas. Birželio mėnesio pradžioje gali pasitaikyti galimybė kažką išmokti ar nuveikti. Nepraleiskite jos- tai gali tapti naujo gyvenimo pagrindu. Birželio mėnesį gali tekti išleisti stambią pinigų sumą. Stenkitės tai padaryti mėnesio pradžioje, kai nuostolių galimybė yra menkiausia.

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Ieškantiems antrosios pusės ši galimybė yra stipriausia nuo rugpjūčio 5 iki 20 dienos. Birželio mėnesį greičiausiai norėsite kažką išsiaiškinti savyje, todėl jūsų nuotaikų kaita gali būti nesuprasta artimiausių žmonių. Būkite kantresni ir stenkitės nesierzinti dėl niekų. Internetu  bendraujantys jaučiai  birželio mėnesį gali užmegzti netikėtą pažintį, kuri gali baigti vedybomis. Rugpjūčio mėnuo palankus porą turintiems jaučiams. Pats metas kartu planuoti naujus pirkinius arba tiesiog sudalyvauti draugų rengiamame vakarėlyje. Ieškantiems poroms mėnesio pradžia gali būti gan įtempta- nauji draugai gali būti šiek tiek atšalę. Pernelyg neliūdėkite- greičiausiai tai tik noras išsiaiškinti ar tikrai esate skirti vienas kitam. Mėnesio pabaigoje jūsų simpatijai vėl prireiks jūsų draugystės.

 Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Birželio mėnesį gali tekti išleisti stambią pinigų sumą. Stenkitės tai padaryti mėnesio pradžioje, kai nuostolių galimybė yra menkiausia. Rugpjūčio mėnesį taip pat gali kilti daugiau neplanuotų išlaidų, kurios privers ieškoti naujų pajamų šaltinių arba susiveržti diržus.

Jaučiui palankios Birželio mėnesio dienos: 6, 9, 11, 15, 17, 30
Jaučiui nepalankios  Birželio mėnesio dienos: 10, 12, 18, 23, 24

Jaučiui palankios Liepos mėnesio dienos: 2, 3, 6, 7, 10, 20, 24
Jaučiui nepalankios Liepos mėnesio dienos: 12, 17, 18, 22, 26

Jaučiui palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 11, 12, 17, 20, 26
Jaučiui nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 1, 4, 8, 28, 29

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Vasaros pradžioje pavyks suderinti norus ir galimybes o taip pat šiek tiek daugiau skirti savo šeimai ir namams. Geriausias metas rūpintis šeimos gerove išpuola nuo rugpjūčio 5 iki rugpjūčio 29 dienos- šiomis dienomis jūsų namus apšvies Veneros spinduliai. Atostogų kelionę geriausia planuoti nuo birželio 12 iki birželio 29 dienos.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Nuo rugpjūčio 30 dienos Merkurijus pradės judėti retrogradiškai – jau dabar pats metas apsiginkluoti humoro jausmu  ir nerodyti kaprizų. Jėgas reikėtų pasaugoti  birželio mėnesio pradžioje.

 Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Priešingos lyties dėmesio jums netruks visą vasarą. Tačiau greičiausiai tai nebus tie žmonės, kurių dėmesio jūs trokštate. Poroje esančių dvynių birželio mėnesį gali laukti įtampa, kurią padės išsklaidyti artimo žmogaus pagalba ir dėmesys.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Birželio mėnesį norėsite pasiilsėti ir šiek tiek atsipūsti. Ieškantiems naujo darbo tai daryti yra geriausia vasaros pabaigoje- nuo rugpjūčio 2 dienos. Birželio mėnesio pabaigoje galite gauti netikėtą dovaną ar tikėtis giminaičių finansinės paramos. Tai gali būti pagrindas labai naudingai finansinei investicijai.

Dvyniams palankios  Birželio mėnesio  dienos: 2 , 7, 9 , 13, 22, 30
Dvyniams nepalankios  Birželio mėnesio dienos: 4, 5, 8, 12, 27, 28,31

Dvyniams palankios Liepos mėnesio dienos: 9, 12, 13, 17, 22, 27, 28
Dvyniams nepalankios Liepos mėnesio dienos: 1, 2, 15, 24, 25, 29

Dvyniams palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 11, 12, 17, 20, 26
Dvyniams nepalankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 1, 4, 8, 28, 29

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Romantiški jausmai  vėl sugrįš į vėžių gyvenimą. Stenkitės mažiau skraidyti padebesiais, nes valgyti reikia kiekvieną dieną. Net iki rugpjūčio 2 dienos Marsas apšvies jūsų vaikų gyvenimo sektorių. Teks pabūti atkakliais mokytojais ir patarėjais. Atostogas geriausia planuoti nuo birželio 29 iki liepos 13 dienos.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Pats metas pasirūpinti savo sveikata. Jeigu nutarėte atsisakyti kokio nors žalingo įpročio – geriausia tai daryti nuo birželio 21 dienos. Birželio mėnesio pabaiga taip pat palankiausias metas pasilepinti masažo salone.

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Geriausias metas vakarėliams ir naujoms pažintims – nuo birželio 20 iki liepos 22 dienos. Būtent tuo metu reikėtų būti labiau pasitempusiems. Santykių su antrąja puse aiškintis neverta – geriau pasistenkite išvengti audringų ginčų ir pasilepinkite vasariška ramybe.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Birželio mėnesį gali tekti kiek susiveržti diržus ir pasitikėti tik savo asmeniniais sugebėjimais. Paskolų šiuo momentu taip pat nereiktų prašyti. Reikalai pagerės nuo liepos 12 iki rugpjūčio 5 dienos, kai Venera parodys jums savo dėmesį. Būtent tuo metu geriausia keisti darbą ar prašyti, kad jums pakeltų algą.

Vėžiui palankios  Birželio mėnesio dienos: 6, 7, 9, 15, 20, 26
Vėžiui nepalankios Birželio mėnesio dienos: 1, 10, 12, 18, 24, 31

Vėžiui palankios Liepos mėnesio dienos: 14, 16, 20, 25
Vėžiui nepalankios Liepos mėnesio dienos: 2, 4, 8, 28, 30

Vėžiui palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 3, 6, 20, 21, 26, 30
Vėžiui nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 10, 13, 18, 28

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Norite to ar nelabai, tačiau liūtai turės rūpintis savo šeimos reikalais beveik visą vasarą. Taigi tik nuo jūsų priklauso ar ši vasara lepins ramybės ir sutarimo spinduliais ar audringų ginčų žaibais. Žvaigždės padės tik nepriekaištingai mandagiems ir rūpestingiems.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Birželio mėnesio pradžioje galite susidurti su didesne įtampa, dėl ko skrandis gali priminti apie save. Stenkitės maitintis reguliariai ir nepiktnaudžiaukite greitu maistu. Birželio mėnesio pabaigoje ko gero norėsite pasigražinti sporto salėje- būkite atsargūs, nes tuo metu didesnis traumų ir sumušimų pavojus.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Romantiški jausmai liūtų neapleis visą vasarą. Birželio mėnesį gali tekti rinktis iš dviejų kandidatų į jūsų ranką ar širdį. Būkite atsargūs ir pasistenkite gerai įvertinti situaciją, kad po to nenusiviltumėte.

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Vasarą galite tikėtis didesnių įplaukų. Didesnės galimybės susirasti geriau apmokamą darbą laukia nuo rugpjūčio 2 dienos. Savo gimtadieniui galite tikėtis brangesnės dovanos nuo mylinčių namiškių.

Liūtams palankios  Birželio mėnesio dienos: 6, 7, 9, 11, 15, 22, 30
Liūtams nepalankios  Birželio  mėnesio dienos: 4, 5, 14, 23, 24, 27

Liūtams palankios Liepos mėnesio dienos: 4, 8, 9, 20, 22, 27, 28
Liūtams nepalankios Liepos mėnesio dienos: 14, 15, 24, 25

Liūtams palankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 4, 5, 18, 19, 24, 27
Liūtams nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 11, 12, 21, 22, 29

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Birželio mėnesį gali laukti įtampa darbe. Pernelyg nepergyvenkite ir leiskite reikalams tekėti savo vaga. Šeimoje viskas tekės įprasta vaga, todėl geriausia šią vasarą tiesiog ilėstis ir atsipalaiduoti kai tik tai leidžia galimybės.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Vasaros pradžioje pasistenkite pernelyg nesijaudinti. Artėjant vasaros viduriui pats metas pasirūpinti savo svoriu ir sveikata. Dietos geriausia laikytis nuo birželio mėnesio vidurio.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Nuo liepos 30 dienos Merkurijus padės jums užmegzti daugiau socialinių kontaktų ir gal būt pasilypėti karjeros laiptais. Tačiau vasaros pabaigoje jis pradės judėti retrogradiškai, todėl teks išlikti lankstiems ir apsukriems, kad situacija nepakryptų blogesnėn pusėn. Nuo rugpjūčio 5 iki rugpjūčio 29 dienos romantiškų jausmų valdyti net nesistenkite, tačiau vyresnių giminaičių patarimų išklausyti tikrai reikėtų.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Vasaros pradžioje finansiniai reikalai bus tiesiog stabilūs, todėl išlaidauti nereikėtų. Finansinio šuolio galite laukti  nuo vasaros vidurio ir jos pabaigoje. Būtent tuo metu taip pat geriausia keisti ir  darbą, jeigu to norite. Rimtesnius pirkinius geriausia daryti nuo birželio 16 iki birželio 23 dienos.

Mergelei palankios Birželio mėnesio dienos: 3, 7, 9, 15, 17, 30
Mergelei nepalankios  Birželio mėnesio  dienos: 4, 10, 12, 16, 18, 24

Mergelei palankios Liepos mėnesio dienos: 2, 3, 6, 10, 20, 25, 29, 30
Mergelei nepalankios Liepos  mėnesio dienos: 12, 13, 17, 23, 27

Mergelei palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 3, 6, 21, 25, 26
Mergelei nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 10, 13, 18, 19

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
Svarstyklių intuicija padės išlaviruoti tarp sudėtingų situacijų šeimoje ir aplink ją. Esate derybininkai, tačiau derėtis neskubėkite. Tiesiog leiskite mylimiems žmonėms savo darbu atlikti patiems ir  pajusti, jog jie yra mylimi.

Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Net ir vasarą darbai gali ginti vienas kitą be perstojo. Neskubėkite nudirbti jų visų iš karto. Leiskite ir bendradarbiams pajusti, jog alga mokama ir jiems. Birželio mėnesio pabaigoje galite pradėti imtis pelningo projekto. Geriau tai daryti po birželio 26 dienos.

Kaip Svarstyklėms seksis meilėje?
Paskutinioji birželio savaitė gali apšviesti gyvenimą naujos meilės aistra. Naujoji pažintis gali baigtis vedybomis arba partneryste. Turintiems porą vertėtų prisiminti, jog būtina saugoti antrąją pusę ir nepasiduoti akimirksnio impulsui.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Marsas apšvies jūsų finansų zoną net iki rugpjūčio 2 dienos. Tai reiškia tik vieną- atkakliai dirbantiems sėkmė bus garantuota. Tačiau už dyką niekas nieko neduos. Vienok jūs  visada mokėjote tvarkytis su pinigais, todėl tereiks tik atidžiau sekti savo išlaidas.

Svarstyklėms palankios  Birželio  mėnesio dienos:  3, 6, 9, 15, 20, 30
Svarstyklėms nepalankios  Birželio mėnesio dienos:  8, 10, 12, 18, 21, 25

Svarstyklėms palankios Liepos mėnesio dienos: 3, 6, 10, 14, 25, 29
Svarstyklėms nepalankios Liepos mėnesio dienos: 8, 17, 21, 23, 31

Svarstyklėms palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 5, 9, 13, 14, 20, 21, 24
Svarstyklėms nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 2, 11, 16, 17, 26, 30

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Skorpionams ši vasara siūlo pasimokyti dirbti komandoje. Visą vasarą džiaugsitės šeimos reikalais- o tai ne tik sustiprins jūsų santykius, bet gali duoti ir apčiuopiamos naudos. Birželio mėnesio viduryje jūsų laukia malonus šeimos renginys. Greičiausiai tai įvyks tarp liepos 13 ir liepos 30 dienos. Santykius aiškintis geriausia birželio mėnesio pabaigoje. Atostogų kelionę geriausia planuoti tarp birželio 29 ir liepos 13 dienos.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Šiuo metu jėgas reikėtų sutelkti ne visuomeniniams renginiams, bet asmeniniam tobulėjimui, įvaizdžio kūrimui.  Darbe gali tekti susidurti su padidėjusia įtampa, todėl skirkite daugiau laiko poilsiui ir atsipalaidavimui. Jeigu norite keisti darbą- tai geriau darykite rudeniop, o ne šiuo metu.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Vasaros pradžioje jums ko gero norėsis ne naujų santykių, o nepriklausomybės. Neskubėkite griauti to kas jau sukurta ir daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei. Vienišiems Skorpionams tikrai nepritrūks priešingos lyties dėmesio.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Visą vasarą  Mergelės ženkle besisvečiuojantis Jupiteris stiprins jūsų finansus. Tai reiškia, jog šią vasarą pinigų stygiaus tikrai neturėtų būti. Pasistenkite šiuos pinigus protingai investuoti.

Skorpionui palankios  Birželio mėnesio dienos: 1, 5, 9, 17, 21, 22, 23
Skorpionui nepalankios Birželio mėnesio dienos: 7, 11, 14, 19, 29

Skorpionui palankios Liepos mėnesio dienos: 3, 6, 10, 14, 20, 25
Skorpionui nepalankios Liepos  mėnesio dienos: 17, 21, 31

Skorpionui palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 2, 3, 6, 17, 21, 25
Skorpionui nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 10, 14, 27, 28

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Šauliai norės bendrauti ir džiaugtis gyvenimu. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei, o ne savo asmeniniams interesams. Šią vasarą galite išgirsti gerų naujienų apie šeimos pagausėjimą.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Vasarą norėsite praleisti aktyviai, tačiau šiuo metu tai ne pati geriausia idėja. Stenkitės labiau pasirūpinti sveikata ir taisyklinga mityba. Neatidėliokite vizito pas gydytoją, jeigu  nesveikuojate.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Ši vasara žada daug malonių pažinčių ir romantinių jausmų. Daugiausia kitos lyties dėmesio susilauksite tarp liepos 12 ir rugpjūčio 5 dienos. Vienišų Šaulių širdį gali prikaustyti vyresnis partneris. Ši pažintis gali baigtis vedybomis. Turintiems antrąją pusę gali tekti susitelkti ties šeimos narių reikalais. Jūsų išmintingi patarimai bus tikrai įvertinti.

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Šauliams šią gali nusišypsoti laimė loterijoje. Didžiausia sėkmės galimybė yra tarp liepos 13 ir liepos 30 dienos.  Visą vasarą taip pat džiaugsitės stabiliomis įplaukomis, kurias užsitarnavote atkakliu darbu. Įplaukų padidėjimo  galite tikėtis vasaros pabaigoje.

Šauliui palankios  Birželio mėnesio dienos: 3, 5, 19, 24, 26, 30
Šauliui nepalankios  Birželio mėnesio  dienos: 1, 9, 13, 17, 21, 22

Šauliui palankios Liepos mėnesio dienos: 4, 8, 9, 22, 23, 27, 31
Šauliui nepalankios Liepos mėnesio dienos: 14, 15, 20, 29

Šauliui palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 4, 5, 14, 18, 23, 24
Šauliui nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 1, 11, 12, 21, 29

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
Jūsų namuose teks nudirbti gausybę darbų. Jeigu nutarėte kraustytis, remontuoti ar tiesiog papuošti savo būstą- drąsiai tą ir darykite. Ši vasara taip pat puikus metas pasirūpinti savo artimaisiais ir jų reikalais. Jūsų patarimai gali būti neįkainojami.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Vasara puikus metas atsipalaidavimui.  Net jeigu ir nemėgstate tolimų kelionių- nedidelis pasivaikščiojimas parke taip pat padės atgauti jėgas. Nesistenkite nudirbti visų darbų iš karto. Pasistenkite užsiimti sportu ir pasirūpinti savo sveikata.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Įtampa darbe neretai neleidžia teisingai suprasti to, kas vyksta namuose. Nustokite pavyduliauti savo partneriui ir reikalai susitvarkys be jokių papildomų įsikišimų.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Birželio mėnesį gali pasitaikyti neplanuotų išlaidų, kurios tikrai gali būti didokos. Stenkitės geriau planuoti savo biudžetą.

Ožiaragiui palankios Birželio mėnesio  dienos: 5, 9, 13, 17, 19, 22, 23
Ožiaragiui nepalankios Birželio mėnesio  dienos: 2, 3, 11, 15, 25, 29

Ožiaragiui palankios Liepos mėnesio dienos: 2, 3, 6, 7, 20, 24, 30
Ožiaragiui nepalankios Liepos  mėnesio dienos: 12, 17, 18, 31

Ožiaragiui palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 3, 10,12, 21, 25, 26
Ožiaragiui nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 5, 8, 14,19, 29

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Vasara žada daug malonių akimirkų ir šeimos švenčių. Naujų darbų imtis nereikėtų. Verčiau pasistenkite išsaugoti ir sustiprinti tai, ką turite.

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Pats metas pasirūpinti savo sveikata ir apsilankyti pas gydytojus. Didesnis alergijos pavojus.- nepiktnaudžiaukite įmantriais patiekalais. Darbe santykiai bus įtempti, tačiau atkaklus jūsų darbas neliks nepastebėtas. Nuo rugpjūčio 2 dienos jūsų socialinis gyvenimas gali tapti labai intensyvus, visiškai gali būti, jog įgysite naujų draugų ar bendraminčių.

Kaip Vandeniams seksis meilėje?
Venera apšvies jūsų santuokos zoną nuo rugpjūčio 5 iki rugpjūčio 29 dienos. Vieniši Vandeniai gali sutikti gyvenimo draugą, o turintys porą pasidžiaugs atgimstančios romantikos liepsna.  Iki to meto- stenkitės daugiau rūpintis artimo žmogaus poreikiais.

Kaip klostysis Vandenių finansiniai reikalai?
Vasaros pradžioje turėsite stambių išlaidų, todėl pinigus verčiau pataupykite. Vienok vasaros pradžioje taip pat galite laimėti loterijoje. Nuo rugpjūčio 5 iki rugpjūčio 29 dienos gali būti netikėtų nuostolių. Būkite jiems pasirengę.

Vandeniui palankios  Birželio mėnesio dienos: 11,12,15,16,19,30
Vandeniui nepalankios Birželio mėnesio dienos:  1, 5, 8, 9, 26

Vandeniui palankios Liepos mėnesio dienos: 13, 17, 22, 23, 27, 28
Vandeniui nepalankios Liepos mėnesio dienos: 2, 6, 20, 29, 30

Vandeniui palankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 13, 14, 18, 23, 24, 25
Vandeniui nepalankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 6, 7, 21, 29

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Jupiteris apšviečiantis jūsų opoziciją padės susitaikyti net su didžiausiais priešais ir išvengti bet kokių pavojų. Vasaros viduryje gali tekti pasirūpinti artimo giminaičio reikalais.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Vasaros viduryje gali tekti daugiau padirbėti. Nors sveikata ir nesiskundžiate, vienok nesate linkę savęs saugoti. Pasistenkite laikytis darbotvarkės ir planuotus darbus atlikti numatyta seka.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Priešingos lyties dėmesio šią vasarą jums netruks, tačiau greičiausiai būsite reikalingi šeimai ir namams. Ieškantiems antrosios pusės palankesnė yra antroji birželio mėnesio pusė. Stenkitės nesigraužti dėl to kas buvo ir tiesiog džiaugtis naujais įspūdžiais.  Nuo birželio 17 iki liepos 12 dienos galite sulaukti gerų žinių apie šeimos pagausėjimą.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Vasaros viduryje gali nusišypsoti laimė loterijoje. Karjeros laiptais pasilypėti didžiausia galimybė yra nuo rugpjūčio 2 dienos.

Žuvims palankios  Birželio mėnesio dienos:  1, 5, 8, 9, 23, 27
Žuvims nepalankios Birželio  mėnesio dienos: 11, 15, 16, 29

Žuvims palankios Liepos mėnesio dienos: 1, 2, 6, 7, 24, 29, 30
Žuvims nepalankios Liepos  mėnesio dienos: 13, 18, 21, 26, 27

Žuvims palankios Rugpjūčio mėnesio dienos: 3, 6, 15, 22, 25, 26
Žuvims nepalankios Rugpjūčio  mėnesio dienos: 8, 10, 18, 19, 29

Comments are closed.