2015 metų Lapkričio horoskopas visiems Zodiako ženklams

2015 metų Lapkričio horoskopas visiems Zodiako ženklams Lapkricio menesio horoskopas

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinai bus darbingi, energingi ir labai nerimastingi. Tačiau būtent šiuo metu reikėtų ramybės ir savitvardos. Šiuo metu laimės gaudyti nereikia – ji vaikšto šalia, todėl būkite ramūs, kad ji galėtų prieti pati. Jums gali kilti daug idėjų ir naujų planų, tačiau geriau juos ramiai apsvarstykite ir nepulkite stačia galva jų vykdyti.  Lapkričio mėnesį reikėtų pasirūpinti savo sąnariais ir kaulais. Būkite atsargūs kelyje ir paspaudus pirmajam šaltukui. Mėnuo gali būti įtemptas, todėl nepamirškite laiku atsipalaiduoti ir pernelyg nepasiduoti neigiamoms emocijoms.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Neskubėkite klausyti draugų – jų patarimai gal ir įdomūs, tačiau gali būti neprotingi. Atidžiau klausykite vyresnių už save. Jokiu būdu neskubėkite pyktis, ypač su artimaisiais. Atminkite – pirmoji lapkričio pusė pats palankiausias taikytis su tėvais, jeigu vieni kitų nesupratote.

 Kaip Avinui seksis meilėje?
Lapkritis nežada siurprizų. Turintiems antrąją pusę avinams ko gero norėsis aiškintis gan įtemptus santykius. To daryti kaip tik ir nereikėtų. Įtampos šį mėnesį ir taip gali netrūkti, todėl geriau pasaugoti savo ir gyvenimo draugo nervus. Ypač atsargiems reikėtų būti šio mėnesio 21-22 dienomis – jomis tikrai ko gero norėsite būti labiau gerbiami ar pastebimesniTuo metu geriau skirkite daugiau laiko asmeniniam tobulėjimui ar sugalvokite, kuo galėtumėte pradžiuginti mylimą žmogų Vienišiems avinams partnerio paieškas geriau atidėti kuriam laikui. Tačiau maždaug 11 mėnesio dieną jus gali nustebinti nauja pažintis, kuri gali peraugti į gražią draugystę. Šiuo metu jokios naujos pažintys – ypač atsitiktinės ko gero neatneš nei didelės naudos nei ypatingo džiaugsmo.

Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Pirmąją mėnesio pusę ko gero skubėsite užbaigti jau pradėtus darbus. Ir teisingai padarysite, nes tam metas šiuo metu palankiausias. Derėkitės, ypač jeigu jums kas nors neaišku ar kuo nors abejojate. Naujų planų geriau nekurti ir naujų projektų nepradėti. Stenkitės dirbti atkakliai ir nuosaikiai. Šiuo metu šokinėti į šalis visai nereikėtų. Antroji mėnesio pusė pareikalaus jūsų atsargumo. Būkite kuklūs, jei galite ir nuolankūs. Neskubėkite bartis ir visiems aiškinti savo nuomonės- šiuo metu geriau nedaryti staigių judesių. Lapkričio mėnuo jums nežada didelio pelno, todėl gali būti, jog teks užsiimti antraeliais darbais. Šiuo metu tai nėra jums  pats palankiausias periodas, todėl apsiginkluokite kantrybe ir tiesiog dirbkite.

Palankios Lapkričio mėnesio dienos Avinui: 3, 4, 13, 14, 23, 26, 30
Avinui nepalankios Lapkričio mėnesio dienos: 7, 9, 16, 21, 28

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Jaučiui norėsis tik poilsio. Mėnuo žada būti įtemptas – reikės dirbti nenuleidžiant rankų, todėl tinginiauti ar ką nors pamiršti tiesiog negalite. Tačiau pernelyg nusiminti tikrai nereikėtų – atkakliai ir nuosekliai dirbant šį mėnesį tikrai galite pasiekti tikrai neblogų rezultatų. Ypač malonios gali būti paskutinės lakpričio dienos, kurios leis pažvelgti į tai kas jau padaryta ir užbaigta. Šį mėnesį reikėtų pasirūpinti savo kaulais ir ypač dantimis. Nepamirškite, jog nervinę įtampą puikiai sumažina mėgiami sporto užsiėmimai ar tiesiog pasivaikščiojimas gryname ore. Neužmirškite, jog jūsų širdžiai reikia poilsio ir ramybės- pasistenkite atrasti laiko sau, ypač mėnesio viduryje.

Ko Jaučiui reikėų vengti?
Stenkitės vengti bereikalkingų kelionių – gali iškilti trukdžių ir netikėtumų. Ne metas pirkti naują automobilį, dviratį ar kitą transporto priemonę- galite nusivilti savo pirkiniu. Būkite atsargūs bendraudami- ypač su bendradarbiais ar verslo partneriais. Kuo diplomatiškiau jūs spręsite savo problemas, – tuo lengviau pasieksite tai ko norite.

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Porą turintiems Jaučiams ko gero norėsis atnaujinti savo santykius ar tiesiog ieškosite įvairovės. Neskubėkite flirtuoti, ypač darbe – santykiai gali tapti nevaldomais. Jeigu jūsų santykiai jus ypač slegia – pasistenkite pažvelgti į juos iš šalies. Gali būti, jog patys kažko nepastebite. Romantiškos nuotaikos sustiprės antrojoje mėnesio pusėje.

 Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Lapkričio mėnesį tikrai nenuobodžiausite, todėl išmokite gerbti savo laiką ir nesileiskite išmutami iš vėžių. Vakarais ko gero teks dirbti viršvalandžius, tačiau tai tikrai pasiteisins. Šį mėnesį galite rūpintis nekilnojamuoju turtu ar savo buities pagerinimu. Mėnesio pabaigoje jums gali patikėti svarbią komercinę paslaptį- tačiau būkite išmintingi ir laikykite liežuvį už dantų.

Jaučiui palankios Lapkričio mėnesio dienos: 11, 16, 20, 24, 25
Jaučiui nepalankios  Lapkričio  mėnesio dienos: 3, 4, 9, 14, 18

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Dvynių laukia puiki proga išbandyti naujas galimybes, pakeisti veiklos kryptį ar atsiduoti mėgiamai veiklai. Antroji mėnesio pusė palanki siekiantiems garbės ir pripažinimo.  Tačiau tikrąją šlovę pasieksite tik atkakliai dirbdami ir šlifuodami savo talentus, o ne griebdamiesi akibrokštų.  Pats metas keist išvaizdą ar įvaizdį, ypač jeigu senokai tai norite padaryti.

Sveikata šį mėnesį taip pat nesiskųsite, tačiau neskubėkite piktnaudžiauti ir pasirūpinkite dienos režimu. Stenkitės nepersivalgyti, – ypač jeigu esate vaišinami vakarėliuose. Mėnesio viduryje didesnė traumų galimybė- pasistenkite būti atsargesni kelyje ar sporto salėje. Pasirūpinkite savo stuburu ir kojomis. Kuo daugiau ilsėkitės.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Nors žvaigždės jums ir šypsosi- nepasiduokite akimirkos gundymui ir pasistenkite skaičiuoti kiek turite pinigų – ypač jeigu tai liečia dideles išlaidas. Mėnesio pradžioje gali tekti pataupyti, todėl nepulkite išlaidauti, – ypač jei kas nors atrodo pernelyg pigu. Galite labai nusivilti.

 Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Asmeninis Dvynių gyvenimas suksis apie artimų žmonių poreikius. Mėnesio pradžioje galite būti pernelyg jausmingi, o gal būt teks pasirūpinti vyresnio už save žmogaus poreikiais,o gal būt aplankyti giminaičius. Mėnesio viduryje ko gero norėsite ramybės namuose, ypač su antrąja puse. Stenkitės atrasti bendrų pomėgių, išbandykite naujus kulinarijos kursus ar tiesiog pasirūpinkite namų jaukumu. Mėnesio pabaigoje galite būti šiek tiek nervingesni, todėl geriau savo emocijas išnaudokite kūrybai.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Pirmoji lapkričio pusė pareikalaus visiško atsidavimo savo darbui ir profesijai. Neužmirškite – aplink jus yra kolegų, kurie gali ne tik patarti bet ir padėti. Antrąją mėnesio pusę ko gero norėsite pradėti kažką svarbaus ar naujo. Tačiau darbų tempas gali būti labai didelis. Šį mėnesį galite sulaukti paaukštinimo darbe, tačiau tai bus daug asmeninio atsidavimo reikalaujančios pareigos. Šį mėnesį taip pat ko gero norėsite išlaidauti – būkite atsargūs ir ypač nuodugniai vertinkite situaciją prieš leisdamiesi į finansines avantiūras. Ne visos išlaidos gali pasiteisinti, todėl neužmirškite, jog taupydami galite apsisaugoti nuo didelių finansinių nemalonumų.

Dvyniams palankios  Lapkričio mėnesio  dienos: 3, 4, 14, 18, 22, 30
 Dvyniams nepalankios  Lapkričio mėnesio dienos: 10, 12, 24, 25

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Lapkričio mėnuo Vėžiams žada būti įtemptas. Ko gero visą jūsų gyvenimą šį mėnesį užims su darbu susijusios problemos. Tačiau tai nereiškia, jog mėnuo bus nesėkmingas. Priešingai – būtent šį mėnesį jūs galite visiškai ramiai įgyvendinti kai kuriuos savo profesinius sumanymus. Kelias nebus labai lengvas, tačiau jūsų nuosaikumas, atkaklumas ir mokėjimas susikaupti tik padės siekti savo tikslų. Stenkitės suvaldyti savo emocijas ir drąsiai pasiraitokite rankoves – Pergalė bus tikrai jūsų pusėje.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Sveikata šį mėnesį taip pat primins apie save. Pats metas pasirūpinti savo širdimi ir pagaliau pradėti sportuoti. Venkite bendravimo su peršalusiais ir gripuojančiais – jūsų imuninė sistema gali būti silpnesnė dėl nuolatinės įtampos darbe. Jeigu labai išvargstate – išbandykite jogos, plaukiojimo užsiėmimus. Arba tiesiog išveskite pasivaikščioti savo keturkojį draugą. Šį mėnesį taip pat bus naudingos visos atramos ir judėjimo aparatą stiprinančios fizioterapinės procedūros. Nepamirškite, jog visų darbų nudirbti dar nepavyko niekam, todėl pasistenkite rasti laiko poilsiui ar tiesiog miegui..

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Išmintingiems Vėžiams lapkričio mėnuo žada netikėtumų. Ko gero šį mėnesį nusižengiste savo principams ir pasiduosite romantiškiems polėkiams. Būkite atsargūs ir nepameskite galvos, kad neprikrėstumėte kvailysčių.

Antroji mėnesio pusė gali būti įtempta antrąją pusę turintiems šio ženklo atstovams. Kas įtampos būtų mažiau- stenkitės nežadėti to ko negalite įvykdyti. Visi žino, jog esate sąžiningi, todėl būtent sąžiningas ir atviras pokalbis su antrąja puse padės išvengti bet kokių nesusipratimų.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Jūsų profesija pareikalaus visiško atsidavimo. Ko gero teks išvažiuoti į netikėtą komandiruotę, kurios negalėsite atsisakyti. Tačiau būtent šį mėnesį gali būti įvertintas jūsų profesionalumas ir lojalumas . Jūsų pastangos gali būti labai gerai įvertintos finansine prasme. Lapkričio mėnuo taip pat nežada didelių nuostolių. Didesnės pinigų įplaukos turėtų būti antrąją mėnesio pusę.

Vėžiui palankios  Lapkričio mėnesio dienos: 1, 2, 6, 10, 11, 16, 28
Vėžiui nepalankios Lapkričio mėnesio dienos: 9, 13, 18, 19, 23, 26

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Lapkričio mėnuo jus privers ginčytis, tačiau darykite tai išmintingai. Ne visi gali ir nori sutikti su jūsų nuomone, tačiau būti išklausyti galite tik tuo atveju, jei gerbiate aplinkinius ir esate mandagus. Šį mėnesį tikrai vertėtų pasirūpinti savo sveikatai. Ypač gali varginti peršalimo ligos, todėl pasirūpinkite savo avalyne ir tinkama apranga. Namuose nepamirškite pasilepinti šilta vonia ar pirtimi. Šį mėnesį pasistenkite atsisakyti gazuotų gėrimų ar vaisvandenių. Pasaugokite savo skrandį ir nepiktnaudžiaukite rūkytais ir aštriais maisto produktais.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Stenkitės nestresuoti ir džiugiau žiūrėti į gyvenimą. Nuotaikos pasitaisys mėnesio viduryje. Rūpinkitės savo sveikata ir saugokite savo skrandį, kuris šiuo metų laikotarpiu gali būti ypač jautrus.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Liūtą gali varginti įtarumas ir nepasitikėjimas savimi. Ypač jeigu draugystė su jums patinkančiu žmogumi dar tik užsimezgė. Nesistenkite sužinoti visko iš karto – duokite laiko subręsti savo ir kito žmogaus jausmams.

Ieškantiems antrosios pusės šį mėnesį didžiausia galimybė ją sutikti yra viešumoje ar pramogaujant su draugais.

Antroji mėnesio pusė gali būti liūdnesnė, kai norėsis pabūti vienumoje ar pasinerti į mėgiamą darbą. Tačiau mylimų žmonių pamiršti nereikėtų – pradžiuginkite juos bent jau skambučiu.

Sukūrusiems šeimas Liūtams norėsis vadovauti ir būti šeimos dėmesio centre. Tai nėra blogai, tačiau nepamirškite, jog šeima susideda ne iš vieno žmogaus. Jūsų antrajai pusei taip pat gali būti sunkių dienų. Todėl kuo švelnesnis jūs būsite- tuo giedresni bus jūsų namai

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Lapkričio mėnesį ko gero norėsite įrodyti savo nuomonės tvirtumą ar savo asmeninę naudą.  Tačiau kuo mažiau jūs tai darysite, tu0 labiau jums seksis..

Antroji mėnesio pusė ko gero pareikalaus ne tik jūsų išmanumo bet net ir detektyvinių sugebėjimų. Jeigu esate viršininkas – neskubėkite rodyti savo valdžios. Veikiau priešingai – leiskite savo pavaldiniams dirbti asmeniniu ritmu, tačiau būkite labai tikslūs ir nuodugnūs formuluodami užduotis ir pageidavimus.

Šį mėnesį galite susidurti su kažkokia klasta darbe ar savo aplinkoje. Taip pat galite sulaukti netikėtų finansinių įplaukų. Neskubėkite jų išleisti, nes taip pat gali būti ir netikėtų sąskaitų.

Liūtams palankios  Lapkričio mėnesio dienos: 9, 14, 17, 23, 27, 30
Liūtams nepalankios  Lapkričio  mėnesio dienos: 2, 7, 19, 20, 25

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Mergelių gyvenimas ko gero klostysis ne taip kaip jos norėtų. Kai kurių mergelių namuose gali tvyroti įtampa, o kai kurių darbe gali kauptis audros debesys. Visai gali būti, jog šis mėnuo pareikalaus iš jūsų visų diplomatinių sugebėjimų ir ištvermės .

Šis mėnuo taip pat gali priversti jus pasirūpinti savo sveikata. Ko gero norėsite išbandyti naujas gydymo galimybes- tokias kaip gydomasis badavimas, nauja dieta ar bent jau nauji užsiėmimai sporto salėje. Mėnesio viduryje silpnėsnė bus kvėpavimo sistema, todėl stenkitės neperšlapti kojų ir apsirūpinkite vitaminais. Venkite žmonių susibūrimų vietų. Mėnesio pabaigoje ko gero norėsite atsipalaiduoti – tam tiks jogos ar plaukiojimo procedūros. Vienok, darbas ko gero užims visą jūsų dėmesį lapkričio mėnesį.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Pasistenkite pasirūpinti savo sveikata. Ypač saugokite savo virškinimo ir kvėpavimo sistemas. Nepersivalgykite, nerūkykite, nepiktnaudžiaukite stimuliuojančiomis medžiagomis.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Šeimyniniams jūsų santykiams ko gero gresia išbandymas. Tačiau visas iškylančias problemas galite diplomatiškai išspręsti atsargiai aptardami savo poreikius ir ir būgštavimus. Mėnesio viduryje ko gero teks kažką pasirinkti,- į gyvenimą gali sugrįžti buvęs partneris ar sena meilė. Tačiau prieš ką nors keisdami, įsitikinkite, jog ko nors nenuskriaudėte.

Jeigu jūsų santykiai dar tik mezgasi- nebūkite egoistiški ir pasistenkite išklausyti antrąją pusę. Tai ypač svarbu mėnesio pabaigoje.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Lapkričio mėnuo gali būti netgi labai sėkmingas, tačiau profesine prasme jis nebus lengvas. Jūsų įdirbis ir nuopelnai gali būti vertinami ne taip kaip jūs to norėtumėte. Todėl savo teisumą ir nuomonę teks įrodinėti tik atkakliu darbu ir pasiaukojimu. Antrąją mėnesio pusę  reikėtų ypač kreipti dėmesį į detales- ypač jeigu teks pasirašinėti dokumentus, ataskaitas ar protokolus.Savo profesinę nuomonę gali tekti ginti gan griežtai – netgi leistis į konfliktus.

Pinigų šį mėnesį neturėtų trūkti, todėl visi protingi jūsų finansiniai poreikiai turėtų būti patenkinti. Tačiau didelių finansinių išlaidų visgi planuoti nereikėtų.

Mergelei palankios Lapkričio mėnesio dienos: 1, 2, 5, 16, 24, 25
Mergelei nepalankios  Lapkričio mėnesio  dienos: 13, 14, 18, 19, 30

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
Svarstyklių laukia gan įtemptas mėnuo. Su vėlyvo rudens darganom į širdį braunasi įtarimai ir būgštavimai. Išmokite pasitikėti savimi ir savo simpatija. Visas negandas gali išsklaidyti atviras ir sąžiningas pokalbis. Darbo aplinkoje visų pirma įvertinkite problemos svarbą jums asmeniškai ir nedirbkite iki išsekimo. Jūsų gerumu naudojasi daug kas, todėl drąsiai galite tikėtis ir psichologinės ir finansinės pagalbos iš artimų draugų ir žmonių.

Mėnesio pradžioje gali varginti nugaros ir pečių sąnarių skausmai. Išmokite atsipalaiduoti ir nepersitempkite sportuodami ar sunkiai kilnodami. Šiuo metu ne laikas gydyti dantis ar darytis plastines veido operacijas.

Visą lapkričio mėnesį jūs būsite jautresni, todėl venkite bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis ir stenkitės nesijaudinti dėl smulkmenų. Nemigą įveikti padės levandos aliejus.  O ryte energijos suteiks kvapni vaisių arbata.

Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Išmokite nesijaudinti dėl niekų. Jūsų gyvenimo draugas nusipelnė daugiau pasitikėjimo.

Kaip Svarstyklėms seksis meilės reikaluose?
Asmeninis svarstyklių gyvenimas bus tuo geresnis, kuo jos bus atsargesnės. Nskubėkite stebinti savo išrinktojo ar išrinktosios – jūs ir taip žavūs. Pernelyg daug įspūdžių gali sukelti priešingą rezultatą nei jūs tikitės. Atminkite, jūsų sąžiningumas yra dviašmenis ginklas. Kartais jis gali būti labai žeidžiantis – todėl geriau patylėkite, kai situacija jums yra  nesuprantama. Mėnesio viduryje jūsų antroji pusė gali tiesiog pavargti nuo atvirumo priepuolių, todėl būkite švelnūs, dėmesingi ir nekelkite bangų ten, kur jų nereikia kelti.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Profesinė svarstyklių aplinka pareikalaus visiško jų atidumo- ypač smulkmenos. Jūs mokate atrasti klaidas net nepriekaištingiausiai sukurtuose dokumentuose, – todėl būtent šios jūsų profesinės savybės gali prireikti lapkričio mėnesį. Mėnesio viduryje gali varginti įtampa kylanti dėl pernelyg didelės darbų apimties. Nebijokite paprašyti kolegų pagalbos ar patarimo. Iki mėnesio pabaigos stenkitės dirbti tik tai ką gerai išmanote , susitvarkykite darbo vietą ir spręskite tik kasdien iškylančias problemas. Finansinių įplaukų lapkričio mėnesį daugiau ko gero nebus, tačiau badauti taip pat neprireiks. Būkite atsargūs investuodami –  pelnas iš gali būti ne toks kokio tikėjotės. Ilgalaikių įsipareigojimų šiuo metu taip pat nereikėtų prisiimti.

Svarstyklėms palankios  Lapkričio  mėnesio dienos:  3, 4, 17, 18, 27, 30
Svarstyklėms nepalankios  Laspkričio mėnesio dienos:  10, 12, 21, 24

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Lapkričio mėnuo jums žada daug malonių rūpesčių susijusių su namais ir  buitimi. Gali būti, jog norėsite imtis namų remonto, ar tiesiog sieksite jaukiau įsikurti savo namuose. Nepamirškite, jog tokie rūpesčiai taps dar malonesniais jeigu nors retsykiais ištrūksite į gamtą. Mėnesio pradžioje galite pakelti nuotaiką sanatorijoje, kosmetikos salone ar SPA. Dabar geriausias metas užsiimti odos ir grožio puoselėjimo procedūromis. Mėnesio viduryje pasistenkite mažiau sušlapti ir sušalti. Nepamirškite kepurės ir pirštinių. Peršalimą ir niūrią nuotaiką padės įveikti mėgiami užsiėmimai – šokiai, sportas, pasivaikščiojimai gryname ore.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Nesėdėkite kamputyje. Jums reikia erdvės ir judesio – drąsiai tai ir darykite.Jeigu norite keisti įvaizdį- dabar tam pats geriausias metas.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Vieniši skorpionai šį mėnesį gali atgaivinti seniai nutrūkusius jausmus. Ypač, jeigu jūsų širdyje jausmai dar neužgesę. Tiesiog nebijokite žengti pirmojo žingsnio susitaikymo link. Atminkite – atsiprašo tas, kuris supranta savo klaidas.

Turintieji antrąją puselę kapkričio mėnesį džiaugsis gyvenimo ir jausmų pilnatve. Pats metas kurti, svajoti ir pradėti įgyvendinti tai, ką jau seniai norite įgyvendinti.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Darbovietėje šis mėnuo taip pat žada daug malonių įvykių. Jūsų asmeninė įtaka ne tik išaugs, tačiau padės daugiau uždirbti. Nebijokite imtis naujų darbų, laiku atvykite į darbą ir nebijokite išsakyti savo nuomonės. Mėnesio pabaigoje galite gauti įdomų pasiūlymą iš nedaug pažįstamo asmens. Šis pasiūlymas gali išaugti į ilgalaikį bendradarbiavimą. Darbe mažiau kritikuokite ir nesistenkite aptarinėti kolegų trūkumų ar privalumų- tai neatneš jokios naudos.

Jūsų asmeniniai verslo reikalai ko gero ypatingai nepasikeis. Tačiau finansinės operacijos gali būti labai sėkmingos.

Skorpionui palankios  Lapkričio mėnesio dienos: 1, 2, 16, 20, 28
Skorpionui nepalankios Lapkričio mėnesio dienos: 9,14, 18, 23, 26

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Lapkričio mėnuo pareikalaus ne tik sportinio azarto bet ir atkaklumo bei mokėjimo apginti savo nuomonę. Jeigu to nepadarysite, – ko gero visą mėnesį teks vykdyti kitų asmenų užgaidas. Tačiau nepamirškite, jog mylimus žmones reikia ne tik gerbti, tačiau ir saugoti, nes kitaip jūsų santykiuose gali iškilti daug nesusipratimų.

Pirmoji mėnesio pusė palanki kosmetikos salonų mėgėjoms. Mėnesio pradžioje pats metas pasirūpinti savo odos grožiu ir būkle. Visą šauliams reikėtų pasisaugoti užkrečiamųjų ligų . Venkite atsitiktinių pažinčių ir pavojingų ryšių. Nuo lapkričio 20 dienos jus varginančios sveikatos problemos turėtų pradėti trauktis – ypač kvėpavimo takų susirgimai. Mėnesio pabaigoje taip pat vertėtų pasirūpinti savo akimis ir nervų sistema.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Venkite atsitiktinių pažinčių ir nepažįstamų žmonių. Nepasiduokite nuovargiui ir niūrioms mintims.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Antrąją pusę tik atradusiems šauliams teks išklausyti begales patarimų- ir protingų ir nelabai. Ne visų jų verta klausyti, nes įvykių eigą šiuo atveju turėtų lemti  jūsų širdies balsas, o ne draugų samprotavimai.

Šeimą sukūrusiems šauliams lapkričio mėnesį teks valdyti savo emocijas. Jeigu to nepadarysite – ramybės namuose tikrai pritrūks. Šiuo metu nereikia vienas kito įtarinėti – atviras pokalbis gali išsklaidyti visas baimes.

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Profesinė šaulių veikla lapkričio mėnesį neleis jiems atsipalaiduoti. Tai netruks pasijusti jų bako sąskaitoje. Tačiau kad ir kokie viliojantys būtų verso pasiūlymai- šį mėnesį jie gali būti susiję su tam tikra rizika, todėl stenkitės išlaikyti galvą ant pečių. Jeigu verslą, pomėgius ir profesinę karjerą stegsitės suplakti į vieną krūvą- situacija gali tapti nevaldoma.

Antroji mėnesio pusė palanki siekiantiems įgyvendinti naujus projektus, gali būti jog atrasite naują verslo partnerį.

Trečioji mėnesio dekada praeis ramiai ir leis jums apgalvoti kaip elgsitės toliau. Mėnesio pabaigoje galite tikėtis didesnių įplaukų, tačiau jas teks atkovoti.

Šauliui palankios  Lapkričio mėnesio dienos: 1, 3, 4,14, 16, 18, 30
Šauliui nepalankios  Lapkričio  mėnesio  dienos: 10, 12, 20, 21, 24

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
Lapkričio mėnesį būsite pastebėti. Tai pats geriausias metas naujam karjeros šuoliui. Nebijokite bendrauti su viršininkais, kolegomis ir bendraminčiais. Nors ne viskas seksis būtent taip kaip jūs tai įsivaizdavote, tačiau rezultatai tikrai pasimatys labai greitai. Lapkričio mėnuo taip pat palankus keliaujantiems ožiaragiams – tiek verslo tiek poilsinės kelionės jums taps labai naudingomis, ypač jeigu jas planuosite mėnesio pabaigoje.

Lapkričio mėnuo taip pat tinkamas metas besirūpinantiems savo sveikata. Šį mėnesį gali būti jautresnė virškinimo ir kraujotakos sistema. Todėl stenkitės stebėti tai ką valgote ir nepiktnaudžiaukite riebiais bei aštriais patiekalais. Mėnesio pabaigoje stenkitės neperšalti, daugiau valgykite apelsinų,kopūstų ir žalių lapinių daržovių. Būkite atsargūs rinkdamiesi kosmetikos ir asmeninės higienos priemones. Ne visos jos yra naudingos, o kai kurios gali tapti rimtos alergijos priežastimi.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Netaupykite sveikatos sąskaita ir pirkite tik tas prekes, kurios turi gerą reputaciją.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Jūsų norai šį mėnesį pildysis taip, kaip jūs pats to norite. Drąsiai prašykite savo partnerio kelionės, remonto ar net naujo papuošalo. Jis tiesiog negalės atsispirti jūsų argumentams ir sveikam protui.

Mėnesio viduryje vertėtų pasisaugoti konfliktų. Naudos jie tikrai neatneš, o kartėlio jūsų santykiuose gali likti nemažai.

Ieškantiems romantikos sėkmė gali nusišypsoti. Lapkričio 15-16 dienomis į jūsų širdį gali pasibelsti nauji jausmai. Tačiau būkite labai atidūs ir neskubinkite įvykių – naujas žmogus jūsų gyvenime gali būti visiškai ne toks, kokį jūs įsivaizdavote.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Ožiaragiams gali nusišypsoti laimė ką nors rimtai pakeisti savo gyvenime. Jūs galite ištaisyti seniai padarytas klaidas ar pažvelgti į situaciją visai kitu kampu. Neskubėkite elgtis taip kaip esate įpratę – gali būti, jog gyvenimas iš jūsų laukia naujo požiūrio ir kitokio elgesio. Nebijokite prašyti pagalbos ir kreiptis į specialistus, jeigu manote, jog tai jums bus naudinga.

Darbe ko gero ne viskas klostysis taip, kaip jūsų manymu tai turėtų klostytis. Gali būti, jog bendradarbiai norės jus aplenkti, tačiau atvirai kautis dėl vietos po saule nereikėtų. Kuo neutralesni išliks jūsų santykiai – tuo geresnių rezultatų galite tikėtis.  Mėnesio viduryje galite pasijusti vieniši ir nesuprantami  aplinkinių, tačiau tai nėra priežastis dėl kurios turėtumėte atsisakyti savo planų. Visiems neįtiksite, todėl atkakliai dirbkite ir stenkitės įgyvendinti tai, ką esate numatę- tai tik pakels jūsų profesinę kvalifikaciją.

Mėnesio pradžioje galite tikėtis premijos ar didesnių finansinių įplaukų. Gali būti, jog jums padidins atlyginimą. Ką gi- jūs to tikrai nusipelnėte.

Ožiaragiui palankios Lapkričio mėnesio  dienos: 10, 11, 16, 17, 24, 28
Ožiaragiui nepalankios Lapkričio mėnesio  dienos: 4, 5, 19, 22, 23, 26

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Šį mėnesį gali iškilti pagunda gyvenimą apversti aukštyn kojomis. Nors ir mėgstate rizikuoti – šiuo metu būtent rizikos jums ir reikėtų vengti. Būkite šiek tiek kuklesni ir atsargesni ir apsistokite ties vienu, tačiau jums svarbiu projektu. Antroji lapkričio savaitė naudinga mados, grožio pasaulio atstovams bei vismuomeninį darbą dirbantiems vandeniams. Mėnesio pabaigoje gali iškilti nesusipratimų su toliau gyvenančiais verslo partneriais.

Šis mėnuo taip pat gali priversti pasirūpinti savo sveikata. Ypač jautrus skrandis ir stemplė. Stenkitės prisilaikyti sveiko gyvenimo būdo ir nepersistenkite sporto salėje. Atminkite – sveikatai pataisyti pakanka ir 30 minučių aktyvios fizinės veiklos per dieną,- o tai galite padaryti ir namuose. Lapkritis taip pat gali pradžiuginti netikėtomis kelionėmis. Tačiau būkite atsargūs – saugokite kaklą ir galvą. Taip pat reikėtų vengti atsitiktinių pažinčių ir avantiūristų.

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Lapkričio 8-9 dienomis stengitės nedaryti rimtų sprendimų ar staigių karjeros šuolių- galite lengvai apsirikti.

Kaip  Vandeniui  seksis meilės reikaluose?
Lapkritis žada daug malonių siurprizų. Šį mėnesį užmegzta pažintis gali baigtis santuoka. Tačiau būkite atsargūs ir nepervertinkite naujojo partnerio privalumų – jie gali būti ir įsivaizduojami. Prieš ryždamiesi eiti pirmyn pasistenkite blaiviai įvertinti situacijos trūkumus ir privalumus.

Šeimą sukūrusiems vandeniams norėsis romantikos. Švelnumo poreikis bus ypač stiprus 17, 18 ir19 mėnesio dienomis. Nebijokite to išsakyti atvirai.

Kaip klostysis  Vandenio finansiniai reikalai?
Lapkričio mėnuo bus sėkmingas atkakliems ir pastoviai dirbantiems Vandenio ženklo atstovams. Darbe gali iškilti situacijų kai teks dirbti daugiau nei jūs to tikėjotės. Stenkitės neviršyti savo galimybių ir neprisiimti įsipareigojimų, kurių negalėsite įvykdyti.  Šį mėnesį jūsų investicijos ar mėgiamas užsiėmimas gali atnešti apčiuopiamo  pelno.

Vandeniui palankios Lapkričio mėnesio dienos: 3, 4, 12, 14, 17, 18, 27
Vandeniui nepalankios Lapkričio mėnesio dienos:  7, 9, 11, 20, 24, 29

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Lapkričio mėnuo gali būti labai įtemptas, todėl galite tiesiog pervargti. Būkite atsargūs planuodami savo darbus ir darykite tik tai, ką tikrai mokate ir sugebate. Pats metas atsidėkoti artimiesiems ir jais pasirūpinti. Neskubėkite pykti ir nesijaudinkite dėl smulkmenų,. Šį mėnesį didesnis traumų ir pervargimo pavojus – pasistenkite laiku atsipalaiduoti ir nepamirškite, jog judėjimas yra sveikata. Pirmoje mėnesio pusėje seksis visi kūrybiniai sumanymai. Antroji mėnesio pusė labiau tiks norintiems skirti laiko šeimai ir artimiesiems.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Antroje mėnesio pusėje būkite atsargūs su naujais draugais ir pažįstamais. Saugokite sveikatą. Šį mėnesį jautrios kepenys, inkstai ir juosmens sritis.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Asmeninis žuvų gyvenimas paragins skirti daugiau dėmesio artimiesiems ir jų poreikiams. Neskubėkite teisti ar priekaištauti,- nei vienas iš mūsų nėra tobulas. Mėnesio viduryje gali apimti liūdesys ar praeities prisiminimai. Stenkitės šias mintis nukreipti kūrybai ar naujiems darbams. Neskaudinkite artimųjų žmonių, ypač antroje mėnesio pusėje.  Antroji mėnesio pusė gali pradžiuginti nauja pažintimi. Grečiausiai ji įvyks toliau nuo namų – kelionėje ar svečiuose. Nesistenkite nustebinti savo naujo draugo- leiskite įvykiams tekėti sava vaga ir džiaukitės gyvenimu.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Žuvims teks mokytis būti mandagiems ir atsargiems. Darbe gali laukti galybė užduočių ir pareigų, kurias reikės vykdyti tiksliai ir neatidėliojant. Stenkitės nešvaistyti laiko niekams ir būkite dėmesingi. Lapkričio mėnesį taip pat galite patirti netikėtų išlaidų, todėl būkite atsargūs ir taupykite pinigus.

Žuvims palankios  Lapkričio mėnesio dienos: 2, 6, 10, 11, 16, 20
Žuvims nepalankios Lapkričio mėnesio dienos: 4, 9, 18, 19, 23, 26

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *