Emilis

Vardas Emilis

Vardas Emilis

  • Vardo kilmė- Lotynų
  • Vardo reikšmė- Vardas Emilis yra  vedinys iš lotynų kalbos žodžio aemilius , kuris reiškia  „ veržlus, nepralenkiamas, varžovas“. Emilio vardas yra kildinamas iš romėniškos pavardės Aemilius.   Šis vardas pradėjo plisti tik 19 amžiaus viduryje. Bene žymiausia asmenybė šiuo vardu yra prancūzų rašytojas E. Zola. Emilio vardas mėgiamas visame pasaulyje, ypač Anglijoje, Vokietijoje, Skandinavijos kraštuose, Prancūzijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Serbijoje. Danijoje ir Norvegijoje šis vardas karaliauja populiariausių vardų dešimtukuose. Lietuvoje Emilio vardas pradėtas teikti antrajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje. Tačiau plačiau pradėtas vartoti tik 8 dešimtmečio pabaigoje. Emilio vardo populiarumas auga nuo 1999 metų. Šiuo metu šis vardas užima penktąją vietą tarp populiariausių Lietuvos vardų. 2014 metais jis buvo suteiktas 327 kartus.
  • Ar vardas Emilis yra šventas? Taip.
  • Šventieji globėjai-
  • Šventasis Emilis (Emilas) Kordobietis yra minimas 09.15 dieną
  • Šv. Emilijonas yra minimas 03.10 dieną.
  • Šv. Emilijona (Emiliana) Romietė yra minima 06.30 dieną,
  • Astrologinis simbolis Jautis
  • Skaičius-4
  • Vardadienis- Emilio vardadienis yra švenčiamas 03.10; 06.30, 11.14 dienomis.
  • Palankios spalvos- Visi žalios spalvos atspalviai,  JuodaTamsiai MėlynaPilkaVioletinė
  • Brangakmeniai-  Nefritas,  Smaragdas,  Žydrasis Safyras, AmetistasJuodasis Perlas, Turmalinas
  • Gėlės – Nasturta, Žydrasis varpelis
  • Planeta globėja- Saturnas
  • Palankios dienos- Šeštadienis

Vardo variantai

Emilas, Emilijus, Emilius, Aimilis,  Emilijonas, Emilijanas, Emiljanas, Emelis, Emelijan, Emelen, Emil, Emelio, Emile, Emilian, Emiliano, Emilianus, Emilio, Emils, Emylian, Emlen, Emlin, Emlyn, Emlynn, Emyl, Emyle, Aemilius, Eemeli, Eemil, Émile, Emille, Emilios, Émil, Emil, Emili, Emilli, Емил, Emiel, Melis, Emilio,Emilios, Emiru, Emīls, Эмиль, Емелья́н,Омелян, Omeljan, Aimil, Aymil, Emelen, Emelio, Emile, Emilian, Emilien, Emilion, Emilyan, Yemelyan, Emelijan, Emilij, Emiliuš, Emiljan, Jemeljan

Emilio charakteris

Šio vardo vibracijos skatina laisvės pomėgį, užsispyrimą , bei nepriklausomybės jausmą. Vardo nešiotojas visada žinos ko trokšta, bei mokės surasti būdą savo troškimui pasiekti. Tai sistemingai dirbančio ir labai užsispyrusio žmogaus vardas. Emilis mokės apeiti kliūtis ir galva sienos nedauš, tačiau tai nereiškia, kad iškilus rimtai kliūčiai jis nuleis rankas. Priešingai, kuo rimtesnės kliūtys, tuo jos bus labiau viliojančios. Vardo vibracijos skatina pomėgį elgtis staigiai ir neapgalvotai, o kartais ir netgi veltis į rizikingus nuotykius. Emilis gali stebinti nestandartišku mąstymu, gebėjimu kurti interjerą ar rūbus, o kartais netgi kurti juvelyrikos dirbinius ar užsiimti dovanų pakavimu. Šio vardo nešiotojas sieks stabilios karjeros, bei mokės uždirbti pinigus, tačiau pastovus gyvenimo tempas-ne jam. Vardo nešiotojui būtinos naujovės, permainos ir nuotykiai, kitaip jis pradės nuobodžiauti. Jis gali kaitalioti gyvenimo vietą ar rinktis profesiją , susijusią su kelionėmis. Kaip bebūtų keista, nors vardo vibracijos ir skatina polinkį  į permainas,  jis taip pat skatina labai gilių jausmų pasireiškimą. Visai gali būti, kad Emilis ilgai ieškos antrosios pusės, kuria galėtų pasitikėti kraštutinai.  Šis vyras gali ilgai gyventi vienatvėje ir aplinkiniams atrodyti tiesiog užsidaręs. Jis nemėgs puikuotis minioje, bet verčiau apkeliaus pusę pasaulio, kad tą minią suprastų ir užtarnautų jos pripažinimą. Sugebėjęs rasti savo pašaukimą, vardo nešiotojas gali sulaukti rimto pripažinimo profesinėje srityje. Vardas nėra labai palankus gimusiam 8 ar 17 mėnesio dieną.

Emilio charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate kūrybinga ir jautri asmenybė. Jūs kupini idėjų ir sumanymų. Visada esate įvykių sūkūryje ir naujienas visada sužinote patys pirmieji. Jūs mėgstate laisvę ir ją aistringai ginate. Jūs mėgstate greitį, judesį, adrenaliną ir sporto salę. Esate žvitrūs, miklūs ir judrūs, o vakarėliuose visada esate dėmesio centre, Jūsų idėjos visada originalios ir įdomios. Jūs greitai mąstote, puikiai deratės ir mokate užuosti pelną ten, kur jo niekas nepastebi. Reikalui esant mokate sužėrėti lyg deimantas. Tačiau kaip ir deimantas, -mėgstate prabangią aplinką ir gyvenimo malonumus. Jūs aistringi, romantiški ir nevengiate siurprizų. Jūsų trūkumas –  pasiduodate azartui, todėl jums kartais sunku laiku sustoti. Venkite kraštutinumų ir būkite nuosaikesni.

Filmukas apie vardą Emilis You Tube

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Puiki informacija net nežinojau, kad mano vardas toks puikus, nesigailiu tokį gavęs

  2. Likau nustebęs. Labai patiko.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *