Gabrielė

Vardas  Gabrielė

Vardas Gabrielė

  • Vardo kilmė- Hebrajų
  • Vardo reikšmė-  Vardas Gabrielė yra vedinys iš hebrajų kalbos žodžių, reiškiančių : „ Dievo karys,  Dievas  yra mano stiprybė“
  • Ar vardas Gabrielė yra šventas? Taip.
  • Šventieji globėjai:
  • Šv. Gabrielius yra minimas 02.27, 09.29 dienomis.
    Šv. Archangelas Gabrielius yra minimas 09.29 dieną. Jis globoja Argentinos bei Ispanijos ambasadorius, diplomatus, filatelistus, gimdymus, Kunigiją, Portugaliją, paštą, pašto pastatus bei pašto darbuotojus, pašto ženklų kolekcionierius, visus susijusius su ryšiais, komunikacijomis, žiniasklaida, žinių nešėjus, pasiuntinius, bei radiją, televiziją, radijo ir televizijos darbuotojus, telekomunikacijų darbuotojus, telefonus.
  • Šv. Gabrielė yra minima 02.01 dieną.
  • Astrologinis simbolis-Dvyniai
  • Skaičius-5
  • Vardadienis- Gabrielės vardadienis yra švenčiamas 02.0102.10, 02.27,03.24, 09.29 dienomis.
  • Palankios spalvos- Turkio, Žalsvai melsva, Pilka, Chaki, Visos skaidriai permatomos spalvos
  • Brangakmeniai-Akvamarinas, Turkis, Hesonitas  
  • Gėlė-Vėdrynas, Gardenija
  • Palankios dienos – Šeštadienis, Sekmadienis, Pirmadienis
  • Planeta globėja- Rahu
Vardo variantai

Gabriela, Gabriele, Gabrielia, Gabrielija, Gabrielita, Gabriella, Gabrielle, Gabriėlė, Gabė, Gabi, Gabė, Gabėta, Gabriel, Gabriell, Gabriellen, Gabriellia, Gabrila, Gabryel, Gabryelle, Gabryella, Gaby, Gabysia, Gavi, Gavra, Gavraila, Gavieall, Gavrielle, Gavrila, Gavrilla, Gavrina, Gabbe, Gabbi, Gabbie, Gabby, Briel

Gabrielės charakteris

Tai tiesos ieškotojos ir filosofiškai bei moksliškai mąstančios moters vardas. Vardo nešiotoja   gali būti linkusi ir į meditaciją ir tiesiog į svajones. Nenustebkite, jeigu pastebėsite, kad šis vaikas supranta daugiau nei kiti- tai vardas, kuris skatina intuicijos ir psichiniu galių atsiskleidimą. Tuo pat metu tai gali būti šiek tiek užsispyrusi ir mėgstanti išsakyti savo nuomonę mergina, mėgstanti kai visos užduotys atliekamos puikiai. Ji gali būti linkusi į azartą ir jaustis laiminga tik būdama visiškai nepriklausoma nuo niekieno itakos ar nuomonės.

Ši mergina gali būti apdovanota giliais muzikiniais sugebėjimais ir subtiliu ritmo, stiliaus ir grožio pojūčiu.Ji visada bus elegantiška, net vilkėdama kukliais drabužiais, gali būti labai fotogeniška ir siekti karjeros veikloje susijusioje su fotografija ar kinu. Šis vardas gali išryškinti slaptus sugebėjimus vystyti savo asmeninį biznį. Tai turėtų būti mergina, kuri apdvanota sugebėjimu būti laiminga, turinti iškalbos dovaną, mėgstanti keliauti ir sugebanti gauti iš šių kelionių naudos sau. Ji turėtų  labai gerai mokytis ir būti apdovanota puikiu sugebėjimu susikaupti- nors iš šalies gali sudaryti išsiblaskiusios  moters  įspūdį.Vardo nešiotoja sunkiai pasitikės žmonėmis ir labai jautriai reaguos į melą bei neteisybę,todėl meluoti jai paprasčiausiai negalima.

Gabrielės charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate valingi ir žinote ko norite. Savo gyvenime stengiatės vadovautis sveiku protu, logika ir žiniomis. Tačiau jūsų intuicija tikrai galima pasikliauti. Jūsų gyvenime nėra vietos abejingumui. Jūs saugojate savo šeimą ir stengiatės būti atrama ištikus bėdai. Jus sunku išmušti iš vėžių, nes viską stengiatės daryti tvarkingai ir sistemingai. Jūsų žinios ir išsilavinimas padeda jums greitai susiorientuoti bet kokioje situacijoje ir tapti nugalėtoju. Jūsų trūkumai – kartais pernelyg pasiduodate svajonėms ar veikiate pernelyg greitai.

Filmukas apie vardą Gabrielė You Tube

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *