Eimantas

Vardas EimantasVardas  Eimantas

  • Vardo kilmė- Lietuvių
  • Vardo reikšmė- Vardas Eimantas yra vedinys iš lietuvių kalbos žodžių reiškiančių „ eiti ir mantus, sumanus, turtingas“
  • Eimanto vardas pradėtas teikti tik ketvirtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje. Plačiau šis vardas pradėtas vartoti aštuntajame ir devintajame praėjusio amžiaus dešimtmečiuose. Daugiausia Eimantų buvo 1992 ir 1995 metais, kai šis vardas buvo suteiktas 191 ir 193 berniukams. Iki 2010 metų Eimanto vardas buvo įsitvirtinęs tarp 100 populiariausių Lietuvos vardų ir vidutiniškai per metus suteikiamas daugiau nei 130 kartų.. Skaičiuojant nuo 2010 metų, šio vardo populiarumas blėsta, tačiau jis išlieka tarp 100 mėgiamiausių Lietuvos berniukų vardų.
  • Ar vardas Eimantas yra šventas? Ne. Šventojo vardu Eimantas nėra.
  • Šventieji globėjai
  • Šv. Eugenas Tivolietis yra minimas 07.18 dieną.
  • Šv. Eugenijus yra minimas 01.04, 01.24, 06.02, 07.13, 07.29, 08.23, 09.06 dienomis.
  • Vardadienis- Eimanto vardadienis yra švenčiamas 07.18 dieną.
  • Astrologinis simbolis- Avinas
  • Skačius- 1
  • Vardadienis-05.22
  • Palankios spalvos- Raudona, Raudonojo vyno, Balta, Žydra, Rožinė, Ryškiai Geltona
  • Brangakmeniai Rubinas, Granatas, Deimantas, Baltasis Safyras, Cirkonis, Turmalinas
  • Gėlė- Lelija, Violetinė alyva, Šalavijas ir Visos Raudonos gėlės
  • Planeta globėja- Venera
  • Palankios dienos – Trečiadienis, Penktadienis

Vardo variantai –

Eimas, Eiminas, Eimintas, Eimis, Eimonas, Eimontas, Eigmontas

Žmogus šiuo vardu turėtų būti nestandartiškai mąstantis permainų mėgėjas.Jis turėtų lengvai prisitaikyti prie aplinkybių ir būti ypač aistringu ir romantišku. Jo gyvenime stabilūs gali būti tik pokyčiai, nes vardas skatina labai didelį permainų troškimą, azartą ir avantiūrizmą. Tuo pat metu, tai vardas skatinantis sugebėjimą išsisukti iš keblių situacijų. Žmogus šiuo vardu gali būti labai kūrybingas ir geranoriškas.  Vardo vibracijos skatina ambicijas ir norą būti lyderiu, polinkį i perfekcionizmą ir siekį būti visiškai laisvam.  Vardo nešiotojas gali turėti viską, ko nori , nes greičiausiai bus  linkęs dirbti iki nukritimo. Jį gali lydėti sėkmė loterijose ir lošimuose. Šio vardo vibracijos taip pat skatina priklusomybę nuo adrenalino. Šio vardo vibracijos taip pat skatina komersanto gyslelę bei finansinio stabilumo ir saugumo siekį.  Žmogus šiuo vardu gali būti  tiek užsispyręs, kad savo tiesą  gins iki pamėlynavimo.Nepaisant to, vardas skatina vidinės charizmos ir žavesio atsiskleidimą. Žmogus šiuo vardu gali būti aistringas keliautojas, kuris visada stengsis grįžti namo. Kelionės jam gali buti naudingos. Šio zmogaus,  mąstysena  nebus kasdieniška. Tai gali buti mąstytojas , linkęs į filosofinius apmąstymus  ir siekiantis originalumo visuose savo darbuose. Jam bus reikalingi vienatvės ir apmąstymų periodai,  taciau  jis neturėtų būti visišku  vienišium. Partnerystė, derybinė veikla , šeima visgi turetų didelę reikšmę jo gyvenime. Iškalba turetų būti viena is stipriųjų jo savybių.. Tai labai prieštaringas vardas skatinantis iš vienos pusės besąlygišką šeimos, partnerių ir savo klano gynybą, bei besąlygišką permainų ir asmeninės laisvės poreikį iš kitos puses.Širdies gilumoje tai gali buti labai švelnus ir pažeidžiamas žmogus.Užaugus galimi labai ilgi ieškojimai, kol suras savo porą. Jeigu šeimoje nesiseks, partnerius gali buti linkęs keisti be gailesčio.Vardo vibracijos atneš sėkmę menininkams- rašytojams, poetams, muzikantams,šokėjams.

Eimanto charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate kūrybinga ir jautri asmenybė. Jūs kupini idėjų ir sumanymų. Visada esate įvykių sūkūryje ir naujienas visada sužinote patys pirmieji. Jūs mėgstate laisvę ir ją aistringai ginate. Jūs mėgstate greitį, judesį, adrenaliną ir sporto salę. Esate žvitrūs, miklūs ir judrūs, o vakarėliuose visada esate dėmesio centre, Jūsų idėjos visada originalios ir įdomios. Jūs greitai mąstote, puikiai deratės ir mokate užuosti pelną ten, kur jo niekas nepastebi. Reikalui esant mokate sužėrėti lyg deimantas. Tačiau kaip ir deimantas, -mėgstate prabangią aplinką ir gyvenimo malonumus. Jūs aistringi, romantiški ir nevengiate siurprizų. Jūsų trūkumas –  pasiduodate azartui, todėl jums kartais sunku laiku sustoti. Venkite kraštutinumų ir būkite nuosaikesni.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *