2016 metų spalio mėnesio horoskopas visiems Zodiako ženklams

spalio-menesio-horoskopas2016 metų spalio mėnesio  horoskopas visiems Zodiako ženklams 

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinai jausis puikiai- jie bus žvalūs ir kupini jėgų. Tačiau kur tą jėgų antplūdį panaudos- tik jų asmeninis reikalas. Be reikalo užsiimti papildomais darbais nereikėtų, nes mėnesio pabaigoje šių jėgų gali ir pritrūkti. Spalio mėnesio pradžia gali pateikti siurprizų, kurių iš pradžių ko gero ir nepastebėsite. Kaip elgtis neaiškioje situacijoje patars tik jūsų pačių intuicija.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Mėnesio pradžioje, ypač 4-5 dienomis vertėtų pasaugoti kepenis. Ypač tiktų laikytis dietos ir daugiau valgyti kepenis ir tulžies takus tausojančių, troškintų garuose patiekalų.Mėnesio pabaigoje vertėtų pasaugoti gerklę ir kvėpavimo takus, vengti skervėjų ir šilčiau apsirengti.

Kaip Avinui seksis meilėje?
Puikus metas turintiems antrąją pusę. Jeigu jūsų santykiuose ir buvo nepasitikėjimo debesėlių- šįė mėnesį juos išsklaidysite visiškai be vargo. Spalio mėnesio pradžia- puikus metas šeimos šventei ar iškilmingiems pietums. Ypač tam tinka 4-5 mėnesio dienos. Poros ieškantiems avinams mėnuo greičiausiai bus palankus. Galite sutikti už jus vyresnį ar turtingesnį žmogų.

Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Šis mėnuo nežada būti ramus karjeros siekiantiems avinams. Nemalonumai  ar įtampa darbe gali paskatinti kažką keisti- tačiau tai gali būti visiškai nenaudinga. Stenkitės nesipykti su aplinkiniais, nes konfliktai gali atsisukti prieš jus pačius. Mėnesio pabaigoje jūsų kolegė gali duoti vertingą patarimą  ar rekomendaciją, kuri gali atverti duris naujon darbovietėn. Finansinės įplaukos gali padidėti, tačiau greičiausiai bus ir gan didelių išlaidų, todėl su pinigais verčiau nesiskirti be reikalo.

Palankios spalio  mėnesio dienos Avinui: 3, 6, 7, 21, 22, 26, 29
Avinui nepalankios spalio  mėnesio dienos: 9, 13, 16, 20, 24, 31

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Spalio mėnuo Jaučiams žada būti palankus. Tačiau mėnesio pabaigoje teks pabūti atidesniems, kad nesugriautumėte to, ką sukūrėte menesio pradžioje. Stenkitės susilaikyti nuo pagundų aptarinėti draugių reikalus ir nesikiškite į intrigas,- galite pakliūti į nemalonią situaciją.

Ko Jaučiui reikėų vengti?
Spalio mėnuo tinka laikytis dietos. Taip pat verta atkreipti dėmesį į tai, ką dedate ant stalo. Venkite pasenusių maisto produktų ir nepersivalgykite. Nuo Spalio 17 dienos daugiau dėmesio skirkite poilsiui ir ypač miegui. Mėnesio pabaigoje gali paaštrėti migrena..

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Antrąją pusę turintiems Jaučiams spalis nežada jokių siurprizų. Gali tekti pasirūpinti kasdienine buitimi ir finansais. Tačiau šis  metas palankus būtent jais  ir pasirūpinti.Antrosios pusės ieškantiems- metas visiškai palankus. Mėnesio viduryje gali užplūsti romantiški jausmai. Ypač seksis keliaujantiems. Antrąją pusę galite sutikti netikėtai- autobuse ar kelionėje.

Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Spalio mėnesį darbe gali tekti kautis už savo asmenines pozicijas ar finansus. Stenkitės tai daryti diplomatiškiau ir nesivelkite į peštynes be reikalo. Nors darbas ir seksis, tačiau jėgų antplūdis gali trukti neilgai. Mėnesio pradžia palanki derybininkams, gerai pasirašinėti dokumentus. Komandinis darbas gali šiek tiek užstrigti, todėl geriau visus reikalus tvarkyti asmeniškai ir diplomatiškai. Pinigais geriau nesišvaistyti, nes įplaukų padidėjimo nenusimato.

Jaučiui palankios spalio mėnesio dienos: 2, 3, 6, 7, 16, 21, 22
Jaučiui nepalankios  spalio mėnesio dienos: 9, 10, 14, 19, 26, 28

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Dvyniams norėsis namų jaukumo ir ramybės. Tačiau būtent to jums daryti ir nereikėtų. Spalio mėnuo- bendravimo ir vakarėlių metas. Tobulėkite, domėkitės naujovėmis, stenkitės išmokti kažką naujo ar sukurti savo asmeninį šedevrą. Tačiau venkite rizikingų ir avantiūristiškų projektų,- kad neprarastumėte to, ką jau esante sukūrę.

Mėnesio pradžioje palanku mesti svorį ir laikytis dietos. Pats metas pradėti sportuoti ar įsigyti naują sportinį kostiumą. Palanku apsilankyti saunoje ar pradėti plaukioti baseine. Mėnesio pabaigoje gali varginti dantų skausmai ir padidėti peršalimo galimybės. Stenkitės valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Nesipykite dėl niekų, nesi konfliktai gali įsižiebti didele nesantaikos ugnimi. Menkus nesutarimus geriau nuleisti negirdomis- ir santykiai pradės tvarkytis.

Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Poros ieškantiems Dvyniams norėsis skraidyti padebesiais ir veltis į nuotykius. Vienok vienos nakties nuotykių visgi reikėtų vengti. Stenkitės bendrauti tik su pažįstamais žmonėmis ir su bet kuo neflirtuokite.

Antrąją pusę turintiems Dvyniams  mėnuo žada būti sunkokas. Valdykite savo emocijas ir nepirškite partneriui savo asmeninės nuomonės.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Visas rizikingas veiklos sritis šį mėnesį reikia tiesiog užmiršti. Rizikuojantys finansais gali prarasti viską, ką jau yra uždirbę. Todėl matydami net labai didelio uždarbio galimybes, visų pirma pasverkite visus ,,už” ir ,, prieš”.Stenkitės apriboti savo bendravimą tik su patikimais ir labai atsakingais asmenimis. Darbo keisti šiuo metu tikrai nereikėtų. Tačiau antraeilės pareigos tikrai gali tapti neblogu pajamų šaltiniu arba pastūmėti į naują karjeros šuolį.

Investuoti šį mėnesį geriausia tik į savo asmeninį tobulėjimą ir žinias. Mokykitės kalbų, vadybos ir praktinių, jūsų asmeninei veiklai naudingų dalykų.

Dvyniams palankios  spalio  mėnesio  dienos: 2, 3, 6, 7, 12, 29, 31
Dvyniams nepalankios  spalio mėnesio dienos: 14, 19, 24, 26

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Šį menesį norėsite pasiilsėti- tą galite drąsiai ir padaryti. Mėnesio pradžioje gali pritrūkti jėgų, todėl jas visiškai verta pasaugoti. Metas pasirūpinti savo asmeniniais poreikiais- apsilankykite teatre, naujoje parodoje ar tiesiog dažniau pabūkite tyrame ore. Palanku užsiimti lengva mankšta. Gerai ką nors daryti su artimu draugu ar šeima.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Šiuo metu ne metas vaikytis sėkmės. Profesinėje srityje geriau leisti įvykiams tekėti sava vaga.

Mėnesio pradžioje gali paaštrėti problemos susijusios su inkstais ir šlapimo pūsle. Daugiau dėmesio teks skirti odai ir nepiktnaudžiauti riebiais, keptais ir aštriais maisto patiekalais. Pats metas apsilankyti masažo salone ar spa-centre. Spalio 27-28 dienomis vertėtų pasirūpinti plaukais.Mėnesio pabaigoje stenkitės ypač nepervargti, kad neiššauktumėte migrenos priepuolio.

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Asmeninis gyvenimas Vėžiams nežada romantikos. Jūs galite jaustis neužtikrintai, tapti kaprizingesniais ar reiklesniais. Pasistenkite daugiau valdytis ir nepavyduliauti savo partneriui ar tariamiems priešininkams. Skirkite daugiau dėmesio artimųjų žmonių poreikiams, o ne savao asmeniniams interesams- tik taip namuose vėl įsivyraus ramybė. Mėnesio pabaigoje- ypač 17 dieną gali kilti noras išsiskirti su jums artimu žmogumi. Jeigu tai jums reikalinga- tą ir padarykite.Tačiau vadovaukitės ne emocijomis o savo intuicija.

Poros ieškantiems Vėžiams mėnuo siurprizų nežada. Todėl be reikalo jėgų švaistyti nereikėtų- leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Naujam draugui ar draugei nerodykite savo kaprizų ir mažiau jaudinkitės dėl smulkmenų.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Darbovietėje stenkitės nesivelti į ginčus ir savo nuomonę pasilaikykite sau. Dėl valdžios šį mėnesį geriau nekovoti ir susilaikyti nuo aštrių sprendimų. Seksis galvojantiems apie bendrą gerovę ir palaikantiems komandinę dvasią. Jeigu turite pavaldinių- stenkitės jų pernelyg neapkrauti nereikalingomis užduotimis, nes jų nesėkmės visų pirma atsilieps jums ir jūsų sveikatai. Finasinės įplaukos bus stabilios, tačiau neverta pernelyg išlaidauti.

Vėžiui palankios  spalio mėnesio dienos: 10, 14, 15, 19, 28
Vėžiui nepalankios spalio mėnesio dienos: 2, 8, 22, 25, 25

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Spalio mėnesis žada būti sėkmingas taikingiems ir diplomatiškiems Liūtams. Ginčams, rietenoms ir agresijai metas visiškai nepalankus. Santykiuose su artimais žmonėmis ramybę pasieksite išklausydami giminaičio patarimo.

Tiek darbe, tiek šeimoje ko gero norėsite didesnio pripažinimo, tačiau tam švaistyti jėgų kaip tik ir nereikėtų. Antroje mėnesio pusėje gali tekti turėti reikalų valdiškuose namuose- rinkti parašus ar  pažymas- metas tam tikrai palankus.

Mėnesio viduryje pats metas vėl pradėti sportuoti. Tačiau persistengti nereikėtų, kad neatsinaujintų senos traumos.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Pats metas pasirūpinti savo regėjimu. Nuo spalio 7 iki 17 dienos gali varginti akių skausmai, pablogėti regėjimas. Mažiau sėdėkite prie kompiuterių ir televizorių. Valgykite daugiau burokėlių, kukurūzų  ir morkų.

Daugiau dėmesio skirkite odos priežiūrai ir poilsiui. Metas dar kartą peržvlgti tai, ką jūs valgote. Pasistenkite valgyti kuo daugiau žuvies ir varškės. Kalcio ir fosforo šį mėnesį gali pritrūkti, todėl dietai nusižengti neverta. Jums būtina sveikiau maitintis.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Poros ieškantiems Liūtams mėnesio pradžioje reikėtų būti ypač atsargiems. Naujai sutiktas žmogus gali sudaryti apgaulingą įspūdį ir vėliau pasirodyti visai ne toks, kokio jūs tikėjotės. Būkite atsargūs ir nešvaistykite laiko bet kam.

Spalio 13 dieną ar po jos gali atsinaujinti netikėtai nutrūkę romantiški santykiai.Tačiau šiomis dienomis taip pat gali nutrūkti silpnas ir jūsų laisvę varžantis ryšys. Prieš ką nors keisdami- pasverkite visus ,,už“ ir “ ,,prieš“

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Darbovietėje seksis neblogai. Plepūs konkurentai netyčia gali išplepėti savo komercines paslaptis- todėl būkite atidūs, tačiau patys neliežuvaukite. Mėnesio pabaigoje gali laukti karjeros šuolis ar vaisinga bendradarbiavimo sutartis. Pasirašinėdami sutartis kreipkite kuo daugiau dėmesio į detales ir stenkitės nepalikti jokių neaiškumų.

Jeigu nutarėte pakelti kvalifikaciją- pats metas tuo pasirūpinti. Tačiau sėkmė lydi kantriuosius, todėl visko vienu ypu apžioti nesistenkite. Nei skolintis nei skolinti šį mėnesį nereikėtų. Ypač nepalankus metas nuo Spalio 24 iki Lapkričio 23 dienos. Šiuo laikotarpiu apie kreditus geriau pamiršti visiškai- kad skola netaptų nepakeliama našta.

Liūtams palankios  spalio  mėnesio dienos: 6, 7, 17, 21, 22, 26, 30
Liūtams nepalankios  spalio  mėnesio dienos: 1, 4, 9, 10, 14, 15

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Spalio mėnuo žada būti ramesnis , todėl Mergelės galės nustoti jaudintis ir šiek tiek atsipūsti. Pats metas pasirūpinti savo sveikata ir nustoti lėkti kaip akis išdegus. Kuo ramiau planuosite savo laiką, tuo daugiau jūs pasieksite. Visų darbų nenudirbsite, todėl geriau dirbti tik tai, ką tikrai reikia padaryti.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Vasaros darbų išvargintoms mergelėms metas pasirūpinti savo sveikata, ypač nuo mėnesio vidurio. Spalio 12-24 dienomis jūsų imuninė sistema gali būti silpnesnė, todėl saugokite kojas ir gerklę. Renkitės šilčiau ir pasistenkite neperšalti.

Vertėtų pasirūpinti vitaminais, apsilankyti pirtyje ar pradėti maudytis po vėsesniu dušu rytais. Venkite ddielių žmonių susibūrimų vietų. Stenkitės pakvėpuoti kedrų aliejaus garais ar pasilepinti pušų spyglių vonioje. Puoselėjančioms savo odą – pats metas kreiptis į grožio paslaugų specialistus.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Poros ieškačioms Mergelėms žvaigždės bus palankios antroje mėnesio pusėje. Nuo spalio 22 iki lapkričio 15 dienos Jūsų romantiškų ryšių zoną apšvies Neptūno spinduliai. Tačiau nepersistenkite ir neiššvaistykite visų jėgų. Bendraukite tik su tais, kurie iš tikrųjų yra verti jūsų dėmesio.

Turintiems antrąją pusę mėnuo žada būti ramus ir dosnus. Mėnesio pabaigoje verta atgaivinti jausmų ugnį bendroje išvykoje. Visai gali būti, jog nutarsite sumainyti vestuvinius žiedus.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Darbovietėje siurprizų nutikti neturėtų, todėl stenkitės dirbti taip, kaip esate įpratę- ramiai ir atkakliai. Nesivelkite į konfliktus ir sprendimus priimkite vadovaudamiesi sveiku protu. Neužmirškite pasitarti su ekspertais- ir ko gero mėnesio pabaigoje atsiras naujas globėjas. reikėtų.

Jeigu nutartėte keisti darbovietę- geriausia tai daryti pirmoje mėnesio pusėje. Tačiau prieš ką nors keisdami išsiaiškinkite, ar šie pokyčiai tikrai jums bus naudingi.Antroje mėnesio pusėje palanku ieškoti naujų klientų ar imtis naujų įsipareigojimų. Visai gali būti, jog jums pasiūlys papildomą uždarbį ar antraeiles pareigas. Tačiau apie tai nereikėtų niekam girtis.

Mergelei palankios spalio mėnesio dienos: 1, 5, 9, 19, 23, 28
Mergelei nepalankios  spalio mėnesio  dienos: 11, 13, 16, 25, 30

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
Spalio mėnuo žada daug naujų ir įdomių įvykių. Stenkitės nieko nepražiopsoti-  jeigu pasiūlys naują darbą- drąsiai jo imikitės. Jeigu atsiras naujas ir jūsų dėmesio vertas žmogus- drąsiai su juo bendraukite. Likimas palankus tiems, kas aktyviai siekia tikslo ir nesislepia kamputyje. Šį mėnesį turėsite tiek jėgų, kad ir pati aukščiausia viršūnė atrodys ranka pasiekiama. Tačiau jėgas stenkitės paskirstyti tolygiai ir neišeikvokite jų visų iš karto. Saugokitės stambių emocinių sukrėtimų ir venkite emocinių audrų.

 Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Spalio mėnesį jums daugiau vertėtų skirti dėmesio savo sveikatai ir dietai. Nuo spalio 8 dienos daugiau dėmesio reikėtų skirti skrandžiui ir žarnynui. Nepiktnaudžiaukite naujais maisto papildais ir nebandykite naujų sveikatinimosi metodikų. Šiuo laikotarpiu geriau naudotis senais ir išbandytais sveikatinimosi metodais. Antroje mėnesio pusėje taip pat galite jaustis šiek tiek išvargę ir emociškai pažeidžiami. Stenkitės daugiau laiko skirti lengvai fizinei mankštai ir mažiau kreipti dėmesio į aplinkinių nuomonę ir kalbas.

Kaip Svarstyklėms seksis meilėje?
Vienišos svarstyklės gali sutikti artimą žmogų. Tačiau jums nereikėtų sėdėti sudėjus rankas. Nebijokite bendrauti ir pabandykite pažvelgti į save iš šalies. Gal būt pats metas atnaujinti garderobą ar pakeisti šukuoseną?

Turintiems antrąją pusę greičiausiai norėsis kažko naujo. Nelaukite siurprizų iš partnerio, bet keiskitės patys. Greičiausiai jūs patys tapote mažiau dėmesingi. Paruoškite savo išrinktajam romantišką vakarienę ir išvykite romantiškon kelionėn.

Jeigu jus baugina neištikimybės šešėlis- viskas turėtų išaiškėti mėnesio pabaigoje. Po spalio 17 dienos neištikimas partneris daugiau nesugebės meluoti. O jums metas daryti išvadas – ar jūs tikrai norite toliau būti skaudinami.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Profesinėje veikloje įšį mėnesį jums vargiai ar atsiras konkurentų. Viskas ko besisimtumėte, turėtų atnešti sėkmę ir pelną. Seksis užmegzti santykius su užsienio partneriais. Mėnesio pabaigoje gali laukti išvyka į užsienį. Jeigu dirbate vadovaujantį darbą- šį mėnesį jums seksis kaip niekada. Jeigu nutarėte siekti naujų karjeros aukštumų- tai taip pat galite daryti visiškai drąsiai.

Vienok įkvėpimas naujiems kūrybiniams darbams greičiausiai apsilankys tik mėnesio  viduryje.

Finansų šį mėnesį taip pat neturėtų pritrūkti. Mėnesio pabaigoje gali pasitaikyti papildomo uždarbio galimybė. Tačiau jo imkitės tik tuo atveju, jeigu tai netrukdys jūsų pagrindiniam darbui ir nedarys žalos sveikatai.

Svarstyklėms palankios  spalio  mėnesio dienos:  6, 17, 21, 22, 29, 31
Svarstyklėms nepalankios  spalio  mėnesio dienos:  1, 9, 10, 14, 15, 24, 2

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Skorpionai vėl norės varžytis ir kautis dėl savo asmeninių pozicijų. Visi puikiai žino, jog esate nenuilstantis kovotojas, todėl papildomai to įrodinėti neverta.

Šį mėnesį jums pasitaikys proga pasisakyti viešai ir būti išgirstiems. Tą ir padarykite, tačiau pasirinkite tinkamas išraiškos formas. Ekscentriškas elgesys jums šiuo metu tikrai nenaudingas. Kuo ramiau ir išmintingiau elgsitės- tuo geriau būsite suprasti. Stenkitės daugiau pasaugoti mylimus žmones, ypač vyresnius giminaičius, artimus draugus ar savo partnerius.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Vekite peršalimo ligų. Šį mėnesį jūsų imuninė sistema nėra pati stipriausia. Stenkitės stiprinti sveikatą jums prieinamais metodais- palankus vėsesnis dušas, puiku vartoti vitaminus ir valgyti daugiau žuvies bei garuose virtų patiekalų.

Pats metas vėl apsilankyti sporto salėje. Saugokite skydliaukę ir kasą. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, tabaku ir riebiais maisto produktais. Savigyda užsiimti nėra palanku. Dėl iškilusių sveikatos problemų geriau kreipkitės patarimo į specialistus. Venkite emocinių ir fizinių perkorvimų. Laiku eikite miegoti.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Jūsų asmeniniuose santykiuose gali būti nesusipratimų. Pasistenkite suprasti, jog jūsų išrinktasis taip pat yra savarankiška asmenybė ir turi teisę elgtis taip, kaip mano esant tai reikalingu. Įtampa jūsų santykiuose greičiausiai sustiprės mėnesio viduryje. Stenkitės išlikti diplomatiškais ir dėmesingais vienas kitam. Kuo daugiau nusileisite- tuo daugiau laimėsite.

Jeigu nauji santykiai užsimegzė vasarą- šį rudenį jų laikia išbandymas. Jeigu nauji pokyčiai jūsų gyvenime kažką sulaužė- pats metas sustoti ir pagalvoti ar šis žmogus jums tikrai reikalingas.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Spalio mėnuo žada daug įtampos darbovietėje. Gali tekti pasirinkti- patenkinti savo emocijas ar pasirūpinti savo pinigine. Visas darbe iškylančias situacijas stenkitės vertinti iš šalies ir be asmeninių sumetimų- taip išlošite ne tik jūs, bet ir jūsų partneriai. O tai savo ruožtu atvers papildomus pelno šaltinius. Jūsų taip pat gali laukti paaukštinimas pareigose- todėl būkite disciplinuoti ir susikaupę. Saugokite savo profesinę reputaciją ir nesivaikykite pigių efektų.Su savo konkurentais galite susitvarkyti vien profesinių sugebėjimų dėka, todėl emocijų dėl jų geriau nešvaistyti.

Finansinių sukrėtimų šį mėnesį taip pat neturėtų būti. Jeigu pasitaikys galimybė- pinigus galite investuoti į nekilnojamąjį turtą. Daugiau dėmesio reikėtų skirti asmeniniam tobulėjimui ir profesiniams įgūdžiams, net jeigu tai pareikalautų tam tikrų finansinių investicijų.

Skorpionui palankios  spalio  mėnesio dienos: 1, 4, 8, 10, 19, 20
Skorpionui nepalankios spalio mėnesio dienos: 12, 13, 25, 26, 29

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Šaulių laukia įtemptas mėnuo. Tačiau jūs jausitės visiškai neblogai. Eikite į svečius, bendraukite, siekite naujų pažinčių. Tačiau neužmirškite ir artimų žmonių.

Spalio mėnuo palankus siekiantiems naujų žinių ir naujų įgūdžių. Pats metas užsirašyti į gerus kursus ar pasirūpinti savo kvalifikacijos kėlimu. Vienok neužmirškite, jog impulsyvūs poelgiai gali baigtis netikėtais nemalonumais, todėl pasistenkite savo veiksmus bent šiek tiek suplanuoti.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Rudeniškas metas tiesiog ragina pasirūpinti savimi. Jautresnė virškinimo sistema, gali paaštrėti lėtiniai susirgimai. Pasistenkite valgyti daugiau karšto ir namuose ruošto maisto. Jums nereikėtų piktnaudžiauti keptais ir aštriais patekalais. Pasistenkite maitintis lengvesniu maistu, geriau ruoštu garuose, ypač jeigu pradėjo varginti viršsvoris. Dietos palankiausia laikytis nuo spalio 12 dienos. Pirmoji mėnesio pusė palankesnė užssiminėjantiems mankšta ar lengvomis sporto rūšimis.

Mėnesio pabaigoje vertėtų būti atsargesniems prie vairo- didesnė automobilio avarijų ir traumų tikimybė.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Visi žino, jog Šauliai ypatingai reiklūs savo išrinktiesiems. Tačiau šį mėnesį pasistenkite būti nuolaidesni. Jūsų partneriui taip pat reikalinga pagalba ir moralinis palaikymas.

Antrosios pusės ieškantiems Šauliams šis mėnuo gali suteikti šansą. Nuo spalio 12 dienos Jupiteris jums leis tiesiog pritraukti artyn tą vienintelį ar vienintelę, kuris bus šalia jūsų visą likusį gyvenimą.

Jeigu jau esate ką nors išsirinkę- pasistenkite, jog šie santykiai peraugtų į gilesnius jausmus. Nebijokite būti jausmingi- šaltas protas ne visada gali būti suprastas teisingai.

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Darbovietėje viskas seksis kuo puikiausiai. Jūsų žinios ir profesiniai įgūdžiai gali būti gerai įvertinti. Jeigu iškils kliūčių- jūs sugebėsite ne tik su jomis susitvarkyti, tačiau ir gauti apčiuopiamos naudos. Kuo griežčiau laikysitės disciplinos ir darbo grafiko- tuo efektyvesni bus jūsų darbo rezultatai. Tačiau pernelyg didžiuotis savo pasiekimais nereikėtų- kad nesužadintumėte aplinkinių pavydo ir bereikalingų apkalbų.

Mėnesio pradžioje gali atrodyti, jog pinigų šiek tiek trūksta. Tačiau gerai pagalvoję, pamatysite kaip šį stygių kompensuoti. Ne pats geriausias metas užsiimti lošimu ar finansinėmis investicijomis.

Šauliui palankios  spalio  mėnesio dienos: 7, 11, 12, 19, 21, 22, 29
Šauliui nepalankios   spalio mėnesio  dienos: 1, 2, 14, 15, 26, 27

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
Spalio mėnesį gali pasitaikyti smulkių nemalonumų, tačiau pasiduoti blogai nuotaikai nevertėtų. Ypač nevertėtų jaudintis dėl konkurencijos darbe- jūsų triūsas vis tiek bus įvertintas. Nuotaika pasitaisys antroje mėnesio pusėje. Nuo spalio 15 iki 30 dienos artėja palankus metas, kai galėsite išpildyti seną savo svajonę.

Antrąją mėnesio pusę geriau paskirkite malonių įspūdžių kaupimui. Apsilankykite teatre arba pasižiūrėkite gerą komediją. Daugiau laiko skirkite savo hobiui ar rankdarbiams.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Spalio mėnesį jums reikėtų pasirūpinti dantimis ir burnos ertme. Gali atsirasti bėdų, kurios išryškės tik metų pabaigoje.

Mėnesio viduryje stenkitės daugiau pailsėti ir gerai išsimiegoti. Pats metas apsilankyti pas masažo specialistą, taip pat pasirūpinti savo plaukų ir odos būkle. Soliariumais ir kosmetikos salono paslaugomis piktnaudžiauti nereikėtų. Leiskite savo kūnui pasiilsėti.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Spalio mėnesį daugiau dėmesio reikėtų skirti artimiausiems žmonėms. Būtų gerai kartu išvykti į kelionę ar tiesiog į svečius.

Jeigu jūsų draugystė tik neseniai užsimezgė- stenkitės pernelyg nesusižavėti. Jūsų partneris gali pasirodyti ne toks kokio jūs tikėjotės. Nesistenkite jo pakeisti, tačiau drąsiai išsakykite tai, kas jums asmeniškai yra nepriimtina.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Darbovietėje savo nuomonę geriau pasilaikyti prie širdies ir neplepėti be reikalo. Jūsų reiklumui ir taip nėra ribų, todėl bereikalingas spaudimas aplinkiniams gali jums tiesiog pakenkti. Mėnesio viduryje galite imtis naujų projektų, ypač ilgalaikių. Tačiau stenkitės daugiau įsiklausyti į bendradarbių, nors ir mažiau patyrusių nuomonę. Visai gali būti, jog išgirsite naudingų ir pelningų pasiūlymų. Naujų pasiūlymų gali ateiti ir internetiniais kanalais. Jeigu šiuo metu užsiimate darbo paieškomis- darbovietę geriau keisti būtent dabar.

Jūsų finansinės įplaukos turėtų pagerėti. Grečiausiai gausite premiją. Nuo spalio 14 iki lapkričio 3 dienos palankus metas pirkti žemę ar nekilnojamąjį turtą.

Ožiaragiui palankios spalio mėnesio  dienos:  9, 10, 14, 15, 19, 21,
Ožiaragiui nepalankios spalio mėnesio  dienos :2, 5, 23, 26, 29

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Spalio mėnesį teks į kažką pažvelgti nauju žvilgsniu. Vertybių perkainojimas gali įvykti santykiuose su bendradarbiais ar namiškiais. Sėkmė lydės keliaujančius ir užsiimančius intelektualia veikla. Mokytis seksis lengvai ir greitai. Todėl pats metas pagalvoti apie kvalifikacijos kėlimo kursus ar pasimokyti ko nors naujo. Pats metas išmesti iš galvos senus prietarus.

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Vandeniams reikėtų pasirūpinti savo regėjimu. Ypač spalio 9 ir 10 dienomis. Stenkitės mažiau sėdėti prie televizoriaus ar kompiuterio. Dažniau išeikite į tyrą orą. Metas pasirūpinti savo kaklu ir pagurkliu.

Išvargusią nervų sistemą padės pataisyti pasisėdėjimas kvepiančioje vonioje. Tačiau ilgai gulėti joje nereikėtų.

Jeigu turite blogų įpročių- drąsiai galite jų atsisakyti iki spalio 9 dienos. Po to ką nors keisti bus gana sunku.

Spalio 25-26 dienomis gali sustiprėti migrenos priepuoliai- tomis dienomis venkite šokolado, cukraus ir kavos. Gerkite kuo daugiau vandens.

Kaip Vandeniams seksis meilėje?
Spalio mėnesį gali būti jūsų gyvenimui reikšmingų įvykių, Ypač didelė pelningos ir darnios santuokos galimybė. Jeigu esate vieniši- stenkitės nežiopsoti ir apsidairykite apie save. Nauja pažintis gali įvykti netikėtai.

Šeimą turintiems vandeniams namuose reikėtų laukti ramybės. Net ir niurzgantis partneris turėtų jums nusileisti. Žvaigždės palankios santuokos ir namų židinio stiprinimui. Jeigu galvojate apie gandrus- pats metas tuo pasirūpinti.

Kaip klostysis Vandenių finansiniai reikalai?
Spalio mėnesį gali tekti kautis dėl savo vietos po Saule. Darbovietėje gali tekti įrodinėti savo profesionalumą ar grumtis su senai kamuojančiomis problemomis. Nauji projektai ir darbai gali tiesiog užstrigti. Geriausia išlaikyti ramybę ir dirbti taip kaip esate įpratę- tvarkingai ir ramiai, tačiau nesiplėšant. Taip pat pasistenkite išsaugoti santykius su jums palankiais asmenimis ir kitų kaprizus tiesiog nuleisti negirdomis.Tai jums leis išsigelbėti iš nemalonios situacijos.

Finansinių įplaukų dydis iki mėnesio pabaigos greičiausiai nesikeis. Nuo spalio 26 dienos padidės atsitiktinių įplaukų galimybė, todėl galite bandyti laimę loterijoje, o gal būt gausite netikėtą dovaną.

Vandeniui palankios  spalio mėnesio dienos: – 2, 3, 6, 7, 17, 21, 22, 29, 30
Vandeniui nepalankios spalio  mėnesio dienos:  9, 13, 14, 19

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Žuvims norėsis vienatvės ir ramybės, tačiau to daryti kaip tik ir nereikėtų. Spalio mėnesį pasistenkite daugiau bendrauti su žmonėmis ir praplėsti savo pažįstamų ratą. Pasirūpinkite savo sveikata ir į pasaulį pažvelkite giedriau.

Šį mėnesį gali tekti priimti kažkokį svarbų sprendimą. Tačiau tai padarysite tik tuo atveju, jeigu gerai jausitės ir blaiviai mąstysite. Stenkitės įsiklausyti į savo intuiciją ir nesielkite skubotai.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Spalio mėnesį jautresni inkstai ir šlapimo pūslė. Saugokite kojas ir nepiktnaudžiaukite alkoholiu. Jeigu tik leidžia sveikata- gerkite žolelių arbatas.

Mėnesio pradžioje taip pat gali susilpnėti imuninė sistema. Stenkitės nebendrauti su sloguojančiais ir sergasnčiais asmenimis. Daugiau dėmesio skirkite asmens higienai, valgykite daugiau vaisių ir daržovių.

Mėnesio pabaigoje bus jautresni raumenys ir sąnariai. Ne metas užsiiminėti savigyda ir iškilus problemoms kreipkitės į specialistus, kad neužleistumėte ligos.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Antrosios pusėms ieškantiems žvaigždės bus palankios. Naujos pažintys gali peraugti į rimtesnius santykius. Šiuo metu tai pats geriausias metas susirasti gyvenimo draugą ar draugę.

Spalio mėnuo taip pat palankus sutuoktuvėms ar santuokos sutvirtinimui. Šios santuokos bus stiprios ir ilgaamžės.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Šį mėnesį ko gero norėsite parodyti ko esate vertas. Tačiau to daryti nereikėtų- vos tik kils noras vadovauti ar tapti griežtesniais- pasistenkite nusiraminti. Nekovokite dėl valdžios- jums šiuo metu tai ne į naudą.

Darbovietėje stenkitės įsiklausyti į tiesioginio vadovo nuomonę, tačiau jums nebūtina pataikauti visiems ir visuomet.Aplinkiniai jus pradės gerbti, kai išmoksite gerbti save. Šį mėnesį gali tekti derėtis su naujais partneriais ar pasirašinėti naujus dokumentus. Būkite atidūs, kad nebūtumėte apgauti.

Finansinės įplaukos gali padidėti mėnesio pradžioje. Greičiausiai bus įvertinti jūsų ankstesnių darbų rezultatai, tačiau gali nusišypsoti laimė ir loterijoje, arba kas nors sugrąžins seną skolą. Geriausia jeigu dalį naujų įplaukų paskirsite kvalifikacijos kėlimui ar mokslams- tada inviesticijos atsipirks po lapkričio 9 dienos.

Žuvims palankios  spalio mėnesio dienos:  4, 5,10, 23, 27, 28
Žuvims nepalankios spalio  mėnesio dienos: 2, 8, 16, 17, 21, 25

Comments are closed.